Sisältöön »

Ajankohtaista

28.10.2021

Vahdin vaihto kiinteistöhuollossa

Työelämään kuuluu oppiminen, kasvu, kehittyminen ja kierto. Envorin kiinteistöhuollon päällikkö Mikko Matinarolla on edessä uudet haasteet ja tehtävät Helsingissä.

Lue lisää

21.10.2021

Vastuullisuus on jokapäiväisiä tärkeitä tekoja – omasta ympäristöstä ja ihmisistä välittämistä

Teemme paikallisten oppilaitosten kanssa tiivistä yhteistyötä. Opiskelijat saavat meiltä harjoittelupaikan, kesätöitä ja tilaisuuden tutustua kiertotalousalaan käytännössä. Me saamme mahdollisuuden tutustua rauhassa mahdollisiin tuleviin työntekijöihimme ja olla mukana kouluttamassa tulevaisuuden tekijöitä.

Lue lisää

12.10.2021

Tuplasti biokaasua, tuplasti kaikkea

Porissa käynnistellään Envorin toista biokaasulaitosta. Paikkakuntiemme määrä siis tuplaantuu ja uusiakin hankkeita on valmisteilla.

Lue lisää

09.10.2021

Polttoainelisä 1.11.2021 alkaen

Liikenteen polttoaineiden merkittävän hinnanvaihtelun vuoksi otamme kaikkiin kuljetuksiimme käyttöön polttoainelisän 1.11.2021 alkaen. Polttoainelisän suuruus tarkistetaan yhden kuukauden välein ja se pohjautuu tilastokeskuksen ylläpitämään kuorma-autoliikenteen kustannusindeksiin. Polttoainelisä eritellään laskuilla omana rivinään.

Lue lisää

23.09.2021

Risureitti tekee kotipuutarhurin autuaaksi ja säästää ilmastoa

Erityisesti taajamissa asuvat kotipuutarhurit törmäävät joka kevät ja syksy samaan ongelmaan. Puiden ja pensaiden leikkaamisesta ja puutarhan siivoamisesta syntyy valtava määrä risua ja roskaa, jolle ei ole mitään järkevää sijoituspaikkaa omassa pihassa. Ne on kuljetettava pois.

Lue lisää

17.09.2021

Biomassat meille, energiaa ja polttoainetta teille

Vastuullisuus on päivän sana. Se ei ole vain markkinoinnin sana, vaan jokaisella yrityksellä ja organisaatiolla on oikea ja aito vastuu ympäristöstä ja maapallon kestävyydestä. Siitä pitää huolen osaltaan uusi jätelaki, joka velvoittaa muun muassa erottelemaan ja keräämään biojätettä.

Lue lisää

01.09.2021

Kuljetus- ja imupalveluiden sekä astiatyhjennysten hintojen tarkistus 1.9.2021

Kuljetusten kustannukset ovat kasvaneet merkittävästi vuoden 2021 aikana, josta syystä joudumme korottamaan kuljetustemme hintoja 1.9.2021 alkaen. Hinnankorotukset perustuvat Tilastokeskuksen ylläpitämän jätteenkuljetuksen kustannusindeksin tilanteeseen 06/2021.

Lue lisää

09.08.2021

Asuntomessuilla keskiössä kestävyys

Asumisen uusimpia trendejä ja suuntauksia päästiin tänä vuonna ihastelemaan Lohjalla. Järven rantaan rakennetulla Hiidensalmen messualueella painotettiin alusta lähtien sisustamisen trendien ja uusien tilaratkaisuiden lisäksi vastuullisuutta.

Lue lisää

Arkisto