Sisältöön »

Ajankohtaista

15.07.2024

Tiedote: Järjestelmävirhe laskutuksessa

Osaan 1.-17.4.2024 ajettuihin sekajäteastiatyhjennyksiin on tullut laskulle virheellinen hinta järjestelmävirheen vuoksi. Virhe koskee 30.6.2024 päivättyjä laskuja, joiden eräpäivä on 23.7.2024. Mikäli ette ole saaneet hyvityslaskua ja laskullanne huhti- ja toukokuun tyhjennyksen yhteishinta on sama, niin virhe ei koske laskuanne.

Virheelliset laskut on hyvitetty ja korjatut laskut lähetetty.

Lue lisää

27.06.2024

Kevät toi muurarin, maalarin ja rakennuksille hanslankarin – toivottavasti myös hyvin organisoidun jätteiden kierrätyksen

Tässä muutama tärppi, miksi rakennustyömaalla on tärkeää tehdä syntypaikkalajittelua. Samalla saat rahanarvoisia ideoita siitä, miten suuret mahdollisuudet rakennusmateriaalien kierrättämisessä onkaan.

Lue lisää

20.06.2024

Vastuullista juhannusta pilke silmäkulmassa

Me täällä Envorilla olemme niin uuden vastuullisuusohjelmamme pauloissa, että päätimme tehdä iloksenne vastuullisen juhannuksen muistilistan. Kun hoidat listan joka kohdan kuntoon, voit hyvillä mielin laskeutua rentouttavaan keskikesän juhlaan.

Lue lisää

03.06.2024

Envor Group Oy:n vastuullisuusohjelma valmistunut

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa uudesta ja kunnianhimoisesta vastuullisuusohjelmastamme. Ohjelma heijastaa sitoutumistamme kestävään kehitykseen, ympäristönsuojeluun ja yhteiskuntavastuuseen.

Vastuullisuus on kilpailuetu – paitsi meille Envorilla, niin myös asiakkaillemme. Envor auttaa omilla palveluillaan asiakkaitaan toimimaan vastuullisesti. Me itse haluamme olla esimerkinnäyttäjä ja toimia vastuullisesti.

Vastuullisuusohjelmamme kattaa laajan kirjon tavoitteita, jotka keskittyvät ympäristövaikutustemme vähentämiseen, kierrätyksen edistämiseen, ja yhteisöjen hyvinvoinnin tukemiseen.

Olemme ohjelmassa huomioineet viime syksynä asiakkaille ja henkilöstölle suunnattujen vastuullisuuskyselyjen näkemykset ja toiveet. Vastausten perusteella olemme aloittaneet muun muassa hiilijalanjäljen laskennan ja ottaneet käyttöön EU-direktiivin mukaisen anonyymin ilmoituskanavan. Tavoitteemme on olla hiilineutraali vuoteen 2029 mennessä.

Vuoteen 2025 mennessä vastuullisuusohjelma laajenee kattamaan kaikkien Envor-yhtiöiden liiketoimintaa.

Lue lisää

30.05.2024

Envor on Humppilan Kasarifestivaalin pääyhteistyökumppani

Humppilassa kierrätetään kasarin helmiä tulevana viikonloppuna järjestettävillä Kasarifestivaaleilla. Envor on tapahtuman pääyhteistyökumppani. Envor mahdollistaakin kaikin puolin siistin festivaalin.

Lue lisää

24.05.2024

Envorin uusi talousjohtaja Jussi Halminen pitää luvuista ja motivoituu tuloksista

Talousjohtajan tehtävä on Envorilla uusi. Myös se motivoi Jussia, kun pääsee luomaan uusia prosesseja ja käytäntöjä, jotka tukevat johtamista ja tulevaisuuden suunnittelua. Mukanaan hän on tuonut aikaisempien työpaikkojen parhaat käytännöt ja kokemukset.

Lue lisää

17.05.2024

Tuttu näky Forssan seudun katukuvassa – Envorin suuri kiinteistöhuollon tiimi moikkaa!

Envorin kiinteistöhuoltoliiketoiminta on kasvanut reilusti. Jeren iso tiimi käsittää jo reilut parikymmentä kiinteistöhuollon ammattilaista.

Tekevien käsien avuksi on hankittu myös uutta kalustoa, kuten taajamakoneita, joilla esimerkiksi lumi-, harjaus- ja maisemointityöt onnistuvat kaikenkokoisilla pihoilla.

Tänä vuonna kiinteistöhuoltoon on palkattu myös entistä enemmän kesätyöntekijöitä.

Kuvasta puuttuvat vielä Urjalan ammattilaiset eli Ihan Pihalla Oy:n tiimi.

Morjenstetaan kun tavataan! Nythän jo tunnetaan!

Lue lisää

14.05.2024

Korotamme 1.6.2024 lukien sekajäteastiatyhjennysten hintaa 8 % meistä riippumattomien kohonneiden kustannusten vuoksi

(Tämä tiedote on jaettu laskun mukana yksityisasiakkaillemme)

Hinnankorotus perustuu jätetaksan mukaisen polttokelpoisen jätteen (sekajäte) käsittelyhinnan nousuun sekä Tilastokeskuksen ylläpitämän jätteenkuljetuksen kustannusindeksin tilanteeseen 02/2024.

Haluamme varmistaa, että asiakasrekisterimme on ajan tasalla ja voimme palvella teitä mahdollisimman hyvin. Siksi pyydämme kaikkia asiakkaitamme, jotka ovat mukana sekalaisen yhdyskuntajätteen (sekajätteen) osalta yhteisastiakeräyksessä, päivittämään yhteystietonsa kanssamme.

Toimitamme jätehuoltoviranomaisille neljä kertaa vuodessa listauksen jätehuoltoasiakkaistamme, ja ajan tasaisilla yhteystiedoilla voimme varmistaa, että jätehuoltoviranomaiset saavat todenmukaisen tiedon kiinteistöistä, joiden jätehuollon hoidamme.

Mikäli kiinteistönne on osallisena yhteisastiassa, pyydämme ottamaan yhteyttä puhelimitse puh. 03 41 241 (arkisin klo 9-14) tai sähköpostitse toimisto@envor.fi ja ilmoittamaan kiinteistön sekä yhteisastian isännän tiedot.
Ilmoitettavat tiedot:
- Tyhjennysosoite/yhteisastian osoite
- Yhteisastiaan kuuluvan kiinteistön osoite ja rakennus- tai kiinteistötunnus
- Yhteisastian isännän nimi ja puhelinnumero ja /tai sähköpostiosoite

Lue lisää