Sisältöön »

Ajankohtaista

12.09.2023

Meillä siivoaa Forssan vuoden yrittäjä – paikalliset yritykset antavat palvelulle kasvot

Viime lauantaina Forssan seudulla juhlittiin yhteensä seitsemää vuoden yrittäjää, kun Tammelan Eerikkilässä järjestettiin seutukunnan ensimmäiset yhteiset yrittäjäjuhlat.

Lue lisää

29.08.2023

Nevel ja Envor ovat sopineet yhteistyöstä, joka tähtää Envorin biokaasuliiketoiminnan siirtymiseen Nevelin omistukseen

Nevel näkee biohajoaviin sivuvirtoihin pohjautuvassa kiertotaloudessa isoja mahdollisuuksia

Teollisuuden ja kiinteistöjen kehittyneitä infrastruktuuriratkaisuja tarjoava Nevel ja kiertotalouskonserni Envor ovat sopineet yhteistyöstä Envorin biohajoavien sivuvirtojen käsittelyyn perustuvan liiketoiminnan siirtämiseksi Nevelin omistukseen. Kauppa on määrä saattaa päätökseen loppuvuoden aikana.

Lue lisää

16.08.2023

Syksy on parasta aikaa tehdä istutuksia puutarhassa – korkealaatuinen puutarhamulta syntyy biokaasutuotannon sivutuotteena

Envorin biokaasutuotannon sivutuotteena syntyy mädätysjäännöstä, josta jalostetaan maanparannusainetta ja kompostimultaa. Envorin Garden-istutusmulta on kuohkeaa ja kevyttä multaa, joka on suunniteltu erityisesti istutuksille.

Lue lisää

29.06.2023

Aino, Jesper, Wili ja Tapio viihtyvät kesätöissä Envorilla

Envorin kiinteistöhuollossa, toimistolla ja lajittelukentillä on tänäkin kesänä useita nuoria vahvistuksia. Kesätyöntekijät tuuraavat lomailevia envorilaisia ja samalla hankkivat itselleen tärkeää työkokemusta.

Lue lisää

19.06.2023

Juhannusaaton vaikutus ajoaikatauluihimme

Arvoisa asiakkaamme, juhannusaattoperjantai 23.6. vaikuttaa mahdollisesti ajoaikatauluihimme eli astioiden tyhjennyspäiviin. Nähdään tien päällä ja pihoissa!

Lue lisää

13.06.2023

Kuinka paljon painaa epämääräinen kasa sekalaista jätettä?

Kuinka paljon painaa pari maitotölkkiä, kananmunakenno, peltipurkki, romumetallinpala ja muutama muu epämääräiseltä näyttävä roskan kappale?

Muun muassa tästä me keskustelimme yleisön kanssa viime viikonloppuna järjestetyillä kaksipäiväisillä Forssan messuilla. Hyvin oli messukansa tietoisia siitä, että uudet kierrätysvelvoitteet astuvat voimaan heinäkuun alusta.

Lue lisää

07.06.2023

Envorin Mika Laineelle Hämeen Kauppakamarin kultainen elämäntyömerkki

Hämeen kauppakamari huomioi kevätkokouksessaan kolmea Hämeessä toimivaa elinkeinoelämän vaikuttajaa Keskuskauppakamarin kultaisella elämäntyömerkillä. Yksi heistä on Envorin Mika Laine. Huomionosoitukset myönnettiin tunnustuksena ansiokkaasta työstä Hämeen elinkeinoelämän hyväksi.

Lue lisää

01.06.2023

Forssan tankkausasema toimii jälleen - tervetuloa!

Arvoisa asiakkaamme, tankkausaseman lukija on päivitetty ja voitte jälleen tulla ostamaan edullista ja ympäristöystävällistä biokaasua!

Lue lisää