Sisältöön »

Ajankohtaista

16.03.2023

Tylsä prosessi, mahtava lopputulos – näin Envorin uusitut laatusertifikaatit valmistuivat

Auditointiin varataan Forssassa kaksi päivää ja Porissa yksi päivä. Auditoinnin päätteeksi kuullaan mahdolliset korjausehdotukset eli poikkeamat, minkä jälkeen todennetaan auditoijalle korjaavat toimenpiteet. Hyväksyttyään toimenpiteet, auditoija myöntää sertifikaatille (ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015) uuden kauden.

Lue lisää

09.03.2023

Kuskista ajojärjestelijäksi – uusi tekijä löytyi talon sisältä

Envorin konttorilla on käynnissä tiivis perehdytys ja nopea vahdinvaihto, kun ajojärjestelijä vaihtuu viikon lopuksi. Envorin ajojärjestelijänä neljä vuotta toiminut Eero Hirvikoski suuntaa uusiin haasteisiin ja hänen tehtävässään aloittaa aikaisemmin Envorilla kuskina toiminut Timo Sysi-Aho.

Lue lisää

08.03.2023

Hyvää Naistenpäivää 2023

Me olemme osaltamme sitoutuneet tasa-arvon ja yhtäläisten mahdollisuuksien edistämiseen liiketoiminnassamme. Koko Envoria perustamassa vuonna 1964 oli nainen, Raili Laine, Envorin omistajiin kuuluu muun muassa metallikierrätystämme johtava Kirsi Laine-Mäki ja Envorilla työskentelee useita muitakin naisia, eri alojen rautaisia ammattilaisia. Lisää mahtuisi mukaan ja tälläkin hetkellä etsimme esimerkiksi uusia autonkuljettajia.

Lue lisää

28.02.2023

Jäteauton kuljettajan työ huomataan viimeistään silloin, kun hän jättää käymättä

Envorin jäteauton kuljettaja Jussi Säteri aloittaa päivänsä normaalisti seitsemältä aamulla. Jonain aamuina päivä voi alkaa jo kuudelta. Säterin auton lavalla kulkee päivän mittaan useita yritysten, kauppojen ja organisaatioiden jätepuristimia ja jätelavoja. Yhteen päivään mahtuu keskimäärin 10 jätelavan tyhjennystä.

Lue lisää

23.02.2023

Resilienssi – mikä ihana hyvä syy valita kumppani

Resilienssin kysyntä on noussut esille lähivuosien kriisien eli koronapandemian ja Ukrainan sodan myötä. Yritysten kyvykkyyttä sopeutua jatkuvasti muuttuvaan toimintaympäristöön pidetään nyt elinvoimaisuuden mittarina.

Lue lisää

14.02.2023

Envorin Ida, Miia ja Emmi ovat työkavereita ja ystäviä

Ystävät ovat yksi elämän tukipilareista. Meistä jokaiselle on tärkeää pystyä jakamaan elämässä eteen tulevat ilot ja surut jonkun kanssa, tuntea kuuluvansa johonkin. Millaista on, kun samalla aaltopituudella oleva ihminen löytyykin työpaikalta? Kuinka ystävyys värittää työpäiviä?

Lue lisää

10.02.2023

Kun hätä on suuri, on apukin lähellä – Envorin kiinteistöhuolto on yhtä tunnollinen kuin tuttu talkkari

Envorilla kiinteistöäsi hoitaa aina tutut huoltomiehet. He tuntevat paitsi sinut, myös kiinteistön kuin omat taskunsa. Ja kun kiinteistö on hyvin hoidettu, ei äkillisiä ongelmia pääse edes syntymään.

Lue lisää

26.01.2023

Envor vahvistaa kiertotalousliiketoiminnan osaamista ja innovointia

Olemme mukana Circular Design -ohjelmassa, jossa ideoidaan ja kehitetään kiertotalouden mukaista liiketoimintaa. Suunnittelussa hyödynnetään muotoiluosaamista systeemiajattelun kehittämisessä sekä raaka-aineiden pitämisessä kierrossa niin, että niiden arvo säilyy mahdollisimman pitkään.

Lue lisää