Sisältöön »

Ajankohtaista

Kotona on hyvä olla, kun paikat on kunnossa

11.04.2020

Kotona on hyvä olla, kun paikat on kunnossa

Oletko koskaan ajatellut, mikä merkitys hyvin suunnitellulla ja toteutetulla kiinteistönhuollolla on? Kiinteistönhuolto huolehtii asuin- ja työympäristön viihtyisyydestä, turvallisuudesta ja kiinteistöjen arvon säilymisestä. Taloyhtiöiden kohdalla voi siis sanoa, että kiinteistönhuoltopalvelu vastaa osaltaan siitä, että kotona on hyvä olla.

Siksi me Envorilla haluamme kehittää kiinteistöhuollon palveluitamme entistä paremmiksi. Otamme marraskuussa käyttöön uuden kiinteistönhuoltojärjestelmä Firasorin, joka tehostaa ja optimoi hallinnointityötämme. Näin meille jää enemmän aikaa keskittyä käytännön kiinteistönhuoltopalveluihin.

Uuden järjestelmän ansiosta pystymme vastaamaan kiinteistöhuollon tarjouspyyntöihin aiempaa nopeammin, minkä lisäksi saamme tarjottua nykyisille asiakkaillemme kattavampia kiinteistöhuollon raportteja.

Jatkossa taloyhtiöiden asukkaat voivat myös tehdä huoltopyyntöjä itse suoraan nettisivujemme kautta. Tämä vauhdittaa tiedonkulkua ja auttaa meitä reagoimaan kiinteistöhuollon palvelupyyntöihin entistä nopeammin.