Sisältöön »

Ajankohtaista

Jere Kinnunen on uusi kiinteistöhuollon palvelupäällikkömme

18.04.2023

Jere Kinnunen on uusi kiinteistöhuollon palvelupäällikkömme

Envorin kiinteistöhuollossa putsataan pihoja kovalla vauhdilla talven hiekoista. Samaan aikaan Jere Kinnusella on viikko takana uudessa työssään Envorin kiinteistöhuollon päällikkönä.

– Kun hiekkapölyistä ja siitepölykaudesta on selvitty, niin sitten alkaa ilmanvaihtokoneiden suodattimien vaihto kiinteistöissä ja asunnoissa.

Jeren tiimiin kuuluu kymmenkunta kiinteistöhuollon ammattilaista ja asiakkaina on noin 80 taloyhtiötä ja muuta kiinteistöä. Jokioislaisena Jere tuntee hyvin Forssan seudun, mikä on suuri etu uudessa työssä.

– Tärkein tehtävä nyt aluksi on tutustua ihmisiin, tehtäviin ja kohteisiin. Olen käynyt esittäytymässä muun muassa seudun isännöitsijöille.

Jere tuli Envorille FM-Hausilta, jossa hän toimi projektipäällikkönä vastaten uusien kohteiden toteutuksesta. Kinnusella on kokemusta myös maalaus- ja tasoitustöistä ja liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto vuodelta 2011.

– Tein aikaisemmassa työssä myös kohteiden laskentaa ja aikataulutusta. Eräänlaista projektinjohtamista on myös tämä uusi työ.

– Seuraavaksi lähden suunnittelemaan tiimin koulutusta uuden tekniikan haltuunottoon. Monissa kohteissamme on uudistettu lämmitys- ja lämmöntalteenottolaitteita, mikä tuo mahdollisuuden tehdä esimerkiksi säätöjä etänä.

Jos olet kiinnostunut kiinteistöhuollon palveluistamme, tavoitat Jeren sähköpostilla jere.kinnunen@envor.fi ja puhelimella 040 088 8039.