Sisältöön »

Ajankohtaista

Kun työntekijä kehittyy, myös me kehitymme

09.03.2021

Kun työntekijä kehittyy, myös me kehitymme

Yhteiskuntamme ja ympäristöala kehittyvät vauhdilla. Me Envorilla ymmärrämme, että ainoa keino pysyä muutoksessa mukana, on kehittyä itse. Siksi kannustamme henkilökuntaamme opiskelemaan ja olemme iloisia siitä, että moni työntekijämme on myös hyödyntänyt tätä mahdollisuutta.

”Aloitin palvelupäällikön työt Envorilla kesällä 2019 valmistuttuani logistiikan insinööriksi. Olin suorittanut Envorilla myös työharjoittelun, joten toimiala ja yritys olivat tuttuja jo entuudestaan. Minulle ei kuitenkaan ollut kokemusta esimiestehtävistä ja halusin vahvistaa osaamistani.

Kerroin töissä, että haluaisin lähteä opiskelemaan johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa. Ehdotukseeni suhtauduttiin hyvin ja sovimme, että suoritan tutkinnon oppisopimuksella työni ohessa. Näin opiskelusta tuli hyvin käytännönläheistä ja se hyödytti työnantajaani heti alusta lähtien.

Suorittamani tutkinto kestää yleensä kaksi vuotta, mutta koska työni ja opiskelut kulkivat käsi kädessä, valmistuin jo etuajassa. Sain koulusta lisää varmuutta esimiestyöskentelyyn ja opin uutta erityisesti työlainsäädännöstä. Tulevaisuudessa haluan opiskella lisää, mutta nyt haluan soveltaa oppimaani käytäntöön.”  - Eero Hirvikoski