Sisältöön »

Ajankohtaista

Envor Group Oy kasvattaa kiinteistöhuoltoliiketoimintaansa yrityskaupoin

02.04.2024

Envor Group Oy kasvattaa kiinteistöhuoltoliiketoimintaansa yrityskaupoin

Envor Group Oy ja RTK-Palvelu Oy ovat sopineet kaupan RTK:n Forssan yksikön kiinteistöhuoltoliiketoiminnasta

Kaupan kohteena ovat RTK:n Forssan yksikön asiakassopimukset Forssan, Tammelan, Jokioisten, Humppilan ja Ypäjän alueella sekä yksikön kiinteistönhoitajat. Liiketoiminta on siirtynyt Envorille 1.4.2024 alkaen.

“Tämä on meille strategisesti merkittävä askel vahvistaessamme asemaamme paikallisena kiinteistöhuollon kumppanina Forssan seutukunnalla ja sen lähialueilla. Olemme sitoutuneet tuottamaan vastuullista, laadukasta ja luotettavaa kiinteistöhuoltopalvelua, ja tämän kaupan myötä saamme lisää resursseja palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Toivotamme siirtyvän henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi meidän envorilaisten joukkoon ja odotamme innolla yhteistyötä uusien asiakkaidemme kanssa”, kertoo Envorin toimitusjohtaja Samuli Laine.

“Olemme tyytyväisiä, että löysimme luotettavan ostajan Forssan yksiköllemme. Uskomme, että he jatkavat hyvää työtä asiakkaidemme kanssa. Toivotamme henkilökunnalle menestystä uudessa vaiheessa ja kiitämme heitä heidän panoksestaan”, sanoo RTK-Palvelun toimitusjohtaja Samuli Eskola.

Liiketoimintakauppa vahvistaa Envorin asemaa alueen johtavana kiinteistöhuoltopalveluiden tarjoajana.

Envor lyhyesti

Envor on suomalainen perheyhtiö 60 vuoden kokemuksella kiertotaloudesta. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen vahvan kumppanuuden niin kiinteistöhuollon kuin kokonaisvaltaisten kiertotalousratkaisujen ja jätehuollon toteutuksessa. Envorin asiakkaina on teollisuutta, kauppaa, julkisia toimijoita kuin myös kotitalouksiakin. Envorin palveluksessa on yli 80 kiinteistö- ja ympäristöhuollon sekä kiertotalouspalveluiden ammattilaista ja yhtiöiden liikevaihto on yli 15 miljoonaa euroa.

RTK-Palvelu lyhyesti

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo 50 vuoden kokemuksella. RTK työllistää yli 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä ympäri Suomen. Asiakkaita ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti yhtiön arvoissa. Kattavat ja sertifioidut palvelut takaavat laadukkaan lopputuloksen.

Lisätietoja:

Samuli Laine, Toimitusjohtaja, Envor Group Oy, 050 407 8099

Santeri Laine, Liiketoimintajohtaja, Envor Group Oy, 050 407 8100

Samuli Eskola, Toimitusjohtaja, RTK-Palvelu Oy, 0400 436464

Envor Group Oy on ostanut Ihan Pihalla Oy:n koko osakekannan

Ihan Pihalla Oy siirtyy osaksi Envor Group-konsernia 1.4.2024 alkaen. Ihan Pihalla Oy:n perustaja ja yrittäjä Tapio Jokinen jatkaa yhtiön palveluksessa palvelupäällikkönä vastaten asiakkuuksista ja työnjohdosta.

”Yhtiömme edustavat samoja arvoja ja näimme yhteistyön laajentamisen omistajuuden kautta erittäin kiinnostavana. Osana Envor Group-konsernia yhtiö pystyy palvelemaan asiakkaitaan entistäkin paremmin, kun pystymme ohjaamaan tarvittavia resursseja konsernin sisällä sinne missä niitä tarvitaan. Toivotamme koko henkilökunnan lämpimästi meidän envorilaisten joukkoon ja kiitämme Tapiota luottamuksesta”, Envorin toimitusjohtaja Samuli Laine kertoo.

Ihan Pihalla Oy jatkaa toimintaansa normaalisti eikä henkilöstöön tai asiakkuuksiin ole tulossa muutoksia.

Ihan Pihalla Oy lyhyesti

Ihan Pihalla Oy on vuonna 2018 perustettu huoltoyritys kiinteistöjen ja pihojen hoitoon Urjalassa ja lähikunnissa. Yhtiö työllistää neljä kiinteistöhuoltoalan ammattilaista ja yhtiön liikevaihto on noin 350.000 euroa.

Lisätietoja:

Samuli Laine, Toimitusjohtaja, Envor Group Oy, 050 407 8099

Santeri Laine, Liiketoimintajohtaja, Envor Group Oy, 050 407 8100

Tapio Jokinen, Ihan Pihalla Oy:n perustaja, 050 593 7168