Sisältöön »

Ajankohtaista

Vastuullisuus on jokapäiväisiä tärkeitä tekoja – omasta ympäristöstä ja ihmisistä välittämistä

21.10.2021

Vastuullisuus on jokapäiväisiä tärkeitä tekoja – omasta ympäristöstä ja ihmisistä välittämistä

Teemme paikallisten oppilaitosten kanssa tiivistä yhteistyötä. Opiskelijat saavat meiltä harjoittelupaikan, kesätöitä ja tilaisuuden tutustua kiertotalousalaan käytännössä. Me saamme mahdollisuuden tutustua rauhassa mahdollisiin tuleviin työntekijöihimme ja olla mukana kouluttamassa tulevaisuuden tekijöitä.
 
Siinä yksi esimerkki, mitä vastuullisuus meidän mielestämme on. Vastuullisuus on vastuun ottamista omasta ympäristöstä, yhteisöstä ja sen ihmisistä.
 
Me pidämme huolta työntekijöistämme. Myös se on vastuullisuutta. Koulutamme heitä ja annamme mahdollisuuden kehittyä uralla omien tavoitteiden mukaisesti. Tarjoamme työntekijöillemme turvalliset ja viihtyisät työolosuhteet, sekä suhtaudumme mahdollisiin työtapaturmiin aina vakavasti. Kannustamme kaikkia terveellisempiin elämäntapoihin ja pyrimme edesauttamaan henkilöstön jaksamista.
 
Sitten tulee ympäristö ja sen hyvinvointi, mikä on koko liiketoimintamme perusta. Ennen jätteeksi kutsuttu muuttuu käsissämme uudeksi materiaaliksi lähes 100-prosenttisesti, mikä säästää luonnonvaroja. Pyrimme aktiivisesti vähentämään omia liikennepäästöjämme, seuraamme esimerkiksi kuorma-autojemme polttoaineen kulutusta ja käytämme myös itse uusiutuvia energialähteitä, ennen kaikkea biokaasua.
 
Vastuullisuudella ei ole hintalappua, sillä se on asioiden tekemistä oikein. Ihan joka päivä.
 
Oikein tekemisestä yleensä seuraa hyvää. Vastuullisuus on siis meille parempaa bisnestä, jonka ansiosta me voimme tehdä lisää oikeita asioita.