Sisältöön »

Ajankohtaista

Kolmas sukupolvi Envorin johtoon

28.04.2021

Kolmas sukupolvi Envorin johtoon


Uuden nimityksen myötä Envor Groupin johtoon astuu jo kolmas sukupolvi, kun yhtiön hallitus nimesi 27.4. Samuli Laineen toimitusjohtajaksi. Envorin vetovastuuseen Samuli astui jo joulukuussa 2019 yhdessä veljensä kanssa, kun osakekaupan myötä veljekset lunastivat osake-enemmistön. Nyt vahva perheyhtiö astuu askeleen eteenpäin, kun Samuli ottaa vetovastuun myös johtotehtävistä.

”Tämä on minulle merkittävä tilaisuus päästä ohjaamaan vahvaa perheyhtiötämme kasvamaan yhdeksi alan merkittävimmäksi toimijaksi”, Samuli kertoo. ”Omistajina meillä on selkeä visio tulevaisuudesta ja nyt on aika ottaa askelia kohti sen toteuttamista. Tämä oli itselleni luonnollinen valinta, sillä olen pienestä pitäen kulkenut isäni matkassa ja asennoitunut viemään perheemme työtä eteenpäin. Aina, kun mieleen tulee asiaa, olen puhelinsoiton päässä.”

Samulin tavoitat numerosta +358 50 407 8099 tai sähköpostitse osoitteella samuli.laine@envor.fi.

Kuvassa vasemmalla myyntijohtaja Juha T. Karjalainen ja oikealla toimitusjohtaja Samuli Laine.


Myyntitiimin vetäjäksi Juha T. Karjalainen

Envor Group vahvistaa myyntiorganisaatiotaan!  Yrityksemme myyntitiimin vetäjänä aloitti 26.4. FM, MBA Juha T. Karjalainen (50). Forssalaisella Juhalla on pitkä kokemus yritysmyynnistä ja -markkinoinnista sekä yritysten yleishallinnosta. Asiakkaita hänellä on ollut sekä Suomessa että ulkomailla.

Viimeksi Juha on toiminut Raision-Naantalin KTK Oy:n ja Asfaltti Sarvo Oy:n toimitusjohtajana Raisiossa. Hänen uransa logistiikan parissa alkoi jo vuonna 1995. Juha toimii myyntijohtajana ja raportoi johtoryhmän jäsenenä yrityksen toimitusjohtajalle. ”Olen innoissani uudesta työstäni perinteikkään perheyritys Envorin palveluksessa”, toteaa Juha. ”Täältä Envorilta löytyy jo valmiiksi täyskaimani, mutta eihän meitä Juha Karjalaisia voi olla liikaa. Selvyyden vuoksi sähköpostissani on kuitenkin mukana T-kirjain! Ja minulle saa soittaa myös virka-ajan jälkeen.”

Juhan tavoitat numerosta +358 44 491 6858 tai sähköpostitse juha.t.karjalainen@envor.fi.