Sisältöön »

Ajankohtaista

Lähde Sinäkin tuottamaan uusiutuvaa energiaa kanssamme

01.12.2021

Lähde Sinäkin tuottamaan uusiutuvaa energiaa kanssamme

Mutta mitä tämä käytännössä sitten tarkoittaa? Lyhyesti tiivistettynä sitä, että me haluamme tuottaa liiketoiminnassanne syntyvistä biojätteistä ja erilaisista lietteistä biokaasua. Samalla te pääsette mukaan varmistamaan, että Suomessa riittää tulevaisuuden uusiutuvaa energiaa!
 
Energian tuotanto ja kulutus synnyttävät yli 70 prosenttia kaikista maapallomme hiilidioksidipäästöistä. Jotta voimme ehkäistä ilmastonmuutosta ja muita fossiilisten polttoaineiden käytöstä syntyviä haittoja, tarvitsemme ympäristöystävällisempiä energialähteitä – kuten biokaasua.
 
Biokaasu on myös täysin kotimainen vaihtoehto, jonka merkitystä ei voi näinä aikoina painottaa liikaa. Koska biokaasu sisältää paljon energiaa, sitä voidaan hyödyntää lämmön- ja sähköntuotannossa, ajoneuvojen polttoaineena tai erilaisissa tehdasprosesseissa. Ja mikä parasta, biokaasua voidaan myös säilöä myöhempää käyttöä varten!
 
Valitsemalla meidät yhteistyökumppaniksenne voitte varmistua siitä, että yrityksenne vastaa aidosti ympäröivän yhteiskunnan esittämiin vastuullisuusvaatimuksiin. Envorin kanssa tämä on mahdollista, sillä olemme työskennelleet kiertotalouden parissa jo ennen kuin siitä tuli trendikästä. Olemme jo vuosien ajan keränneet ja käsitelleet biojätettä, rakentaneet useampia biokaasulaitoksia sekä kehittäneet alalle uutta teknologiaa.
 
Kiinnostuitko? Haluatko käyttöön Envorin biojäteastian? Lue lisää kotisivuiltamme ja ota yhteyttä myyntiimme!