Sisältöön »

Ajankohtaista

21.12.2022

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2023!

On aika kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa rauhallista joulua jokaiseen halliin, myymälään, kunnantaloon, sikalaan, laitokseen, konttoriin ja tupaan.

Tänä jouluna lähetämme toivon kipinän Itämeren suojeluun sekä vähävaraisten lapsiperheiden ja syrjäytymisvaarassa olevien lapsien auttamiseen. Olemme lahjoittaneet joululahjarahoista BSAGille (Baltic Sea Action Group) ja Pelastakaa Lapset ry - Save the Children Finlandille.

Lue lisää

16.12.2022

Kehitämme toimintaamme: asiakaspalvelu suljettuna koulutustilaisuuden vuoksi tiistaina 20.12. klo 8-10

Voit tuolloinkin olla meihin yhteydessä sähköpostitse: toimisto@envor.fi, myynti@envor.fi tai jättää viestin nettisivujemme kautta. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Kiitos yhteistyöstä!

Lue lisää

15.12.2022

Envorin loka- ja imuauto vuoden 2022 trendaava haku

Google julkistaa aina joulukuussa vuoden suosituimmat ja trendaavat haut. Meidän palvelumme ja ihmisemme eivät päätyneet kiinnostavimpien hakujen listalle, olihan vastassa Vesa-Matti Loiri, Putin ja Iivo Niskanen sekä kysymykset siitä Miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan tai Mitä mursu syö.

Mutta me voimme paljastaa mikä oli Envorin osalta vuoden 2022 suosituimmat haut ja hakusanojen yhdistelmät ja minne haut päätyivät.

Lue lisää

05.12.2022

Itsenäisyyspäivän kunniaksi otteita TEMin toimialaraportista 2022:1: Biokaasun asema ja merkitys tulevaisuudessa

Biokaasun painoarvoa lisää, että vaikeasti prosessoitavien jakeiden käsittely biokaasuteknologialla saattaa olla ympäristön kannalta ainoa käyttökelpoinen teknologia ja ratkaisu jäteongelmien hoitoon tulevaisuudessa.

Lue lisää

05.12.2022

Pyhäpäivät vaikuttavat astiatyhjennysten ajankohtaan

Arvoisa asiakkaamme, muistathan että näin pyhien aikaan ajoaikataulutkin muuttuvat hieman eli käytännössä ajamme kierroksia sekä etu- että jälkikäteen. Huolehdithan myös esteettömästä pääsystä talvisen jäteastian luo. Lämmin kiitos yhteistyöstä.

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue lisää

30.11.2022

Puissa lunta on valkeanaan, kattojen päällä on lunta

Aamuvarhaisella ennen kuin kukkokaan on kiekunut, jotkut ahkerat häärivät jo pihamailla. He jättävät jälkensä ikkunoiden alle, joiden takana vielä autuaan tietämättöminä nukutaan. Ja kun sitten taloissa on aika sytyttää valot ja napsaista kahvinkeitin päälle, ovat pihalla ahertajat häipyneet jo teille tietämättömille. Jäljelle on jäänyt vain lumesta puhdas ja liukkautta vastaan hiekoitettu piha.

Lue lisää

25.11.2022

Black Friday vaiko "Älä osta mitään"-päivä?

Elämä on täynnä valintoja. Välillä sen oikean valinnan tekeminen tuntuu epäreilulta tai mahdottomalta. Tekisi mieli valita toisin, mutta samalla haluaisi sokeasti seurata mielitekoja ja nauttia elämisen laatua ja oma viihtymistä lisäävistä tavaroista, laitteista, vaatteista, herkuista, matkoista ja vaikka mistä.

Ehkä elämisen laatu syntyy kuitenkin vastuullisista jokapäiväisistä teoista ja valinnoista. Jos oikein tarkkaan miettii, ehkä hyvään elämään ei tarvitakaan sitä viimeisintä elektroniikkavempainta.

Tänään meidät laitetaan testiin. On valittava houkuttelevien tarjousten ja vastuullisuuden välillä. Kumman sitten valitsetkin, sinun pitää hyväksyä ja kantaa myös valintasi seuraukset. Yksilön päätöksistä syntyy päätöksiä koko maailmalle.

Hyvää mustaa perjantaita ja Älä osta mitään päivää!

Lue lisää

21.11.2022

Forssan tankkausasemalla huoltokatkos ma 21.11. noin klo 20 - ke 23.11. aamupäivä

Arvoisa asiakkaamme, Forssan biokaasulaitoksella tehtävän huoltotoimenpiteen johdosta tankkausasema on suljettuna maanantai-illasta keskiviikkoaamuun. Ilmoitamme netissä ja somessa erikseen milloin pääset taas tankkaamaan edullista ja ympäristöystävällistä biokaasua!

Lue lisää

21.11.2022

Forssan tankkausasemalla huoltokatkos ma 21.11. noin klo 20 - ke 23.11. aamupäivä

Arvoisa asiakkaamme, Forssan biokaasulaitoksella tehtävän huoltotoimenpiteen johdosta tankkausasema on suljettuna maanantai-illasta keskiviikkoaamuun. Ilmoitamme netissä ja somessa erikseen milloin pääset taas tankkaamaan edullista ja ympäristöystävällistä biokaasua!

Lue lisää

17.11.2022

Autoasi Forssa arvosti imuauton kuljettajan oma-aloitteisuutta

Ei mikään lämmitä yhtä paljon, kuin palaute tyytyväiseltä asiakkaalta. Tai ehkä se lämmittää vielä vähän enemmän, kun asiakas kokee saaneensa paljon enemmän kuin vain tilaamansa palvelun.

Lue lisää

11.11.2022

Isyydessä on lupaus ja vastuu tulevaisuudesta

Perheyrityksen tärkeimpiä arvoja on jatkuvuus. Sillä varmistetaan, että yritys on elinvoimainen ja kehittyvä myös huomenna. Jokaisen sukupolven tehtävänä on siis varmistaa seuraavien sukupolvien tulevaisuus.

Lue lisää

04.11.2022

Envorin asiakaspalvelun aukioloaika muuttuu

Arvoisa asiakkaamme, jatkossa asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 9-14. Muutos astuu voimaan maanantaina 7.11.

Toimisto taas on avoinna arkisin klo 7-16.

Huomioithan, että monet asiat voit hoitaa myös verkkosivullamme tai sähköpostilla. Vastaamme Sinulle viimeistään yhden-kahden työpäivän kuluessa.

Lue lisää

03.11.2022

Kierrättäminen kuuluu kaikille

Kuuluuko kahvipakkaus muovin- vai metallinkeräykseen vai sittenkin sekajätteeseen? Voiko käyttökelvottoman pakasterasian laittaa muovinkeräykseen? Ja miksi käytettyjen pattereiden navat pitää teipata? Näihin ja moneen muuhun kierrätyskysymykseen saa nyt vastauksia Envorin kierrätyskoulutuksesta.

Lue lisää

27.10.2022

Biokaasulla puhtaasti eteenpäin – Envor Porin kaasutankkausaseman yrityskortit saatavilla

Tiedätkö jo biokaasulla ajamisen edut? Tiedätkö, kuinka paljon edullisempaa on ajaa kotimaisella biokaasulla kuin tuontibensalla tai dieselillä? Tiesithän, että biokaasu on uusiutuvaa energiaa, josta syntyy vain vähän päästöjä?

Lue lisää

21.10.2022

Envorin Kirsi Laine-Mäestä Romukauppiaiden Liiton puheenjohtaja

Envorin metallienkierrätyspisteen yksikön johtaja Kirsi Laine-Mäki on ollut nuoresta saakka perheyrityksen toiminnassa mukana.

Romukaupan johtamisen lisäksi Kirsin toimenkuva laajeni lokakuussa Suomen Romukauppiaiden Liiton puheenjohtajuudella. Kymmenen vuotta liiton hallituksessa mukana olleelle yrittäjälle valinta puheenjohtajaksi oli mieluinen yllätys.

Lue lisää

14.10.2022

Kustannustason poikkeuksellisen nousun vaikutus hinnoitteluumme

Arvoisa asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme,

tehostamme jatkuvasti prosessejamme ja rakennamme lisäarvoa tuottavia palveluja raportoinnissa, toiminnanohjauksessa, sähköisissä siirtoasiakirjoissa ja vastuullisuustavoitteiden saavuttamisessa taloudellisesti tehokkaasti, jotta te voitte keskittyä ydinliiketoimintaanne kiristyneen jätelain aikana.

Tänä vuonna tapahtuneen kustannustason merkittävän nousun myötä olemme pakotettuja huomioimaan kehityksen myös hinnoittelussamme. Kustannusten nousu näkyy erityisesti energian ja raaka-aineiden hinnassa, tehdyissä palkankorotuksissa ja yleisesti inflaation kiihtymisenä.

Lue lisää

13.10.2022

Ihanat värikkäät syksyn lehdet

Ne aloittavat kepeän tanssinsa kohti maata ja päätyvät…. kaivoon! Ja niin on sadevesikaivo pihalla tukossa, eikä vedä, kun syyssateet rummuttavat tarmokkaasti asfalttia. Piha on yhtä suurta lätäkköä, jonka ylitys ei onnistu edes turvakengillä.

On aika kutsua paikalle Envorin imuauto. Sillä hoituvat tukokset, tyhjennykset ja aukaisut.

Lue lisää

06.10.2022

Lounealla tehostetaan jätteiden kierrätysastetta

Lounean Forssan kiinteistöt ovat olleet Envorin hoidossa sekä jätehuollon että kiinteistöhuollon osalta jo vuosia. Nyt uuden velvoitteen myötä Envor ja Lounea käyvät läpi kaikki erilliskerättävät jätteet ja työntekijöille on tulossa myös Envorin järjestämää koulutusta lajittelusta ja kierrätyksestä.

Lue lisää

27.09.2022

Vaarallisessa jätteessä ei ole varaa säästää

Merkittävä osa jätteistä tosiaankin kierrätetään ja niistä saadaan uutta raaka-ainetta. Jokaisen jätekasan päähän ei kuitenkaan johda sateenkaarta, jonka päässä odottaa aarre. Vaarallinen jäte on nimensä mukaan jätettä, mikä vaatii suurta huolellisuutta niin säilyttämisessä, keräämisessä kuin hävittämisessäkin.

Lue lisää

19.09.2022

Humppilan keräysreitillä viivästystä ma 19.9. sairastapauksen vuoksi

Pahoittelemme viivästystä ja asiakkaillemme mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lue lisää

19.09.2022

Kuorikatetta taas tarjolla, kysy lisää!

Saimme juuri myyntiin uuden erän kuorikatetta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme 03 41 241 ja laitetaan puutarhat kuntoon ennen talven tuloa.

Lue lisää

15.09.2022

Tulin, näin ja voitin - hyvää mieltä ja pitkää ikää

Energiaa pursuavia lihaksia, räjähtävää voimaa, adrenaliinin huumaavaa tuoksua ja käsinkosketeltavaa jännitystä. Mutta ennen kaikkea naurua, iloa ja onnistumisia. Mukavaa yhdessä tekemistä.
Envorin perinteiset olympialaiset järjestettiin viime lauantaina kauniissa ja aurinkoisessa alkusyksyn säässä. Nyt jo kolmannen kerran otellussa leikkimielisessä urheilukilpailussa lajeina olivat klassikot kiekonheitto, kuulantyöntö, keihäänheitto, pituushyppy ja 50 metrin juoksu.

Lue lisää

08.09.2022

Saammeko yhdistää oikealle henkilölle?

Automaattinen puhelinvaihde. Kääk, sanoo joku. Mutta automaatio ei välttämättä tarkoita huonompaa palvelua. Meillä ei edelleenkään palvele kone, vaan ihmiset. Olemme ottamassa käyttöön automaattisen puhelinkeskuksen, jotta puhelu yhdistyy nopeammin oikealle ihmiselle.

Lue lisää

31.08.2022

Ympäristö kiittää, kun pahvi ja paperi kiertää

Kierrättäminen vähentää paperi- ja pahviteollisuuden hiilidioksidipäästöjä, koska niiden valmistaminen kiertokuidusta kuluttaa vähemmän energiaa ja fossiilista polttoainetta kuin uudesta raaka-aineesta valmistetut vastaavat tuotteet.

Lue lisää

18.08.2022

Muovi on hyvä, kun sen pistää kiertoon

Muovista on tehty pahis, joka täyttää meret ja tappaa eläimet. Muovi on kuitenkin hyvä materiaali, joka on paha ainoastaan silloin, kun se heitetään luontoon. Uusien teknologien ansiosta muovin valmistukseen tarvitaan yhä vähemmän fossiilisia raaka-aineita ja sama muovipakkaus saadaan kierrätettyä monta kertaa.

Lue lisää

12.08.2022

Tammelan ja Someron loppuviikon ajot osittain lauantaina 13.8.

Ajamme osan keikoista lauantain puolella. Pahoittelemme asiakkaillemme mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Aurinkoista viikonloppua toivottaa Envorin väki

Lue lisää

10.08.2022

Sinun jätteesi on meidän kaikkien energiaa - biojätteestä biokaasua

Vieläkö joku luulee, että kaikki vaivoin lajittelemasi jätteet päätyvät kaikki samaan loputtomaan kasaan? Tai epäilyttääkö, miksi jätteiden kierrättäminen maksaa yritykselle tai taloyhtiölle, kun kerran sillä joku toinen tekee rahaa? Onko kierrättämisen este väärä luulo tai epäluulo?

Lue lisää

03.08.2022

Tee ympäristöteko ja pesetä rekkasi Envorin pesulassa

Miksi pestä autoa, kun se kohta taas on likainen? Näin ajattelee moni autokuski ja siltä se monesti myös liikenteessä näyttää. Auton pitäminen puhtaana on kuitenkin todellinen vastuullisuuteko. Ja kun pesetät auton pesulassa, ympäristö kiittää vielä enemmän.

Envorin autopesula palvelee asiakkaiden toiveesta nyt laajemmilla aukioloajoilla. Auton pesettäminen ei ole siis enää aikatauluista kiinni. Envorin pesula palvelee Forssan Kiimassuolla 15.8. lähtien arkisin klo 9–17.30.

Lue lisää

02.08.2022

Yhteistyökumppanimme Jokioisten Koetus täyttää 120 vuotta!

Nyt on juhlaviikko! Yhteistyökumppanimme Jokioisten Koetus täyttää kunnioitettavat 120 vuotta. Juhlaviikko aloitetaan tänään 2.8. kotipelillä, jolloin vieraaksi saapuu sarjakärki Pöytyä. Envor Group Oy toimii otteluisäntänä.

Lue lisää

28.07.2022

Envor mukana Hevosalan Areenassa Forssan Pilvenmäellä

Forssassa järjestetään tänä viikonloppuna perinteiset Kuninkuusravit! Alan kansallinen suurtapahtuma polkaistiin käyntiin Hevosalan Areenassa Pilvenmäellä ja striiminä. Envor oli paikalla kuuntelemassa mielenkiintoisia esityksiä, mm. näyttelijä Ville Virtaselta, liikemies ja maanviljelijä Ilkka Herliniltä, poliitikosta ammattipuhujaksi vuosi sitten siirtyneeltä Timo Soinilta ja meppi Henna Virkkuselta. Ilkka Herlin toimii myös yhteistyökumppanimme Soilfood Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

Lue lisää

27.06.2022

Joko teillä kierrätetään biojäte, lasi, metalli, muovi ja kartonki?

Yritysten erilliskeräysvelvoite astuu voimaan 1.7.2022. Se tarkoittaa, että myös pienten yritysten on kierrätettävä pakkausjätteet ja biojäte, jos jätettä syntyy tämän verran:

Lue lisää

08.04.2022

Pääsiäisen reittimuutokset

Pääsiäinen lähestyy ja vaikuttaa jäteastioiden tyhjennyksiin

Lue lisää

29.03.2022

Millainen diili on Green Deal? Kunnille se voi olla Deal Breaker!

Vihreät arvot, kestävä kehitys, ilmaston suojeleminen ja hiilijalanjälkien vähentäminen vilisevät kuntien ja yritysten strategioissa. Vähemmän näkee kuitenkin konkreettisia toimia ja vaatimuksia esimerkiksi julkisissa kilpailutuksissa tai päätöksenteossa.

Lue lisää

23.03.2022

Biokaasussa on potentiaalia kasvaa – energian omavaraisuus ja saatavuus akuutti aihe

Energiakeskustelu on juuri nyt ajankohtaisempaa kuin koskaan. Ukrainan sodan ja EU:n asettamien pakotteiden johdosta Venäjältä tuotavalle maakaasulle ja öljylle etsitään kuumeisesti korvaavia vaihtoehtoja. Sana energiakriisi on myös jo mainittu.

Lue lisää

22.03.2022

Ennakkovaroitus Force Majeuren käyttöönotosta

Euroopan turvallisuustilanteen vaarantuminen sekä energiakriisi ovat johtaneet merkittävään murrokseen, joka aiheuttaa poikkeuksellisia haasteita myös Suomessa.
Vallitseva Ukrainan ja Venäjän välinen sotatila uhkaa vaikuttaa tuottamiimme palveluihin merkittävästi. Tästä esimerkkinä muun muassa kuljetuskaluston tarvitsema AdBlue -lisäaine, joka uhkaa loppua Suomesta. Tilanteen aiheuttamien äkillisten hinnannousujen ja saatavuusongelmien johdosta varaudumme vetoamaan ylivoimaiseen esteeseen, johon yrityksellä ei ole vaikutusmahdollisuuksia.

Lue lisää

18.03.2022

Suomen hallitus sopi ilmastotoimien vahvistamisesta

Biokaasun tuotantoa ja käyttöä edistetään toimeenpanemalla biokaasuohjelmaa, seuraamalla sen vaikuttavuutta ja etsimällä lisäisiä toimia biokaasun tuotannon kasvattamiseksi 4 TWh:iin.

Lue lisää

16.03.2022

Sadevesikaivokampanja käynnistyi!

Muistathan, että rakennusten, pihojen ja parkkialueiden sadevesikaivot kannattaa tyhjentää vähintään kerran vuodessa?

Lue lisää

11.03.2022

Kutsu Forssan kaasuekosysteemiselvityksen esittelytilaisuuteen

Wega Group Oy ja Envor Group Oy ryhtyivät kesällä 2021 selvittämään edellytyksiä edelleen kehittää Forssaan kaasuinfrastruktuuria, joka mahdollistaisi alueen teollisten toimijoiden siirtyminen fossiilisista öljypohjaisista polttoaineista biokaasuun.

Lue lisää

03.02.2022

Täydellinen suljettu kierto jätevesistä energiaksi - ENVOR PORIN TUOTTAMA BIOKAASU OSANA SATAMAIDON ENERGIAA

Ensi kesästä lähtien Osuuskunta Satamaidon tuotteista osa valmistetaan Envor Pori Oy:n tuottamalla biokaasulla. Uusiutuvan energian raaka-aineena on Porin Veden Luotsinmäen jätevedenpuhdistamolla syntyvä liete.

Lue lisää