Sisältöön »

Ajankohtaista

08.04.2022

Pääsiäisen reittimuutokset

Pääsiäinen lähestyy ja vaikuttaa jäteastioiden tyhjennyksiin

Lue lisää

29.03.2022

Millainen diili on Green Deal? Kunnille se voi olla Deal Breaker!

Vihreät arvot, kestävä kehitys, ilmaston suojeleminen ja hiilijalanjälkien vähentäminen vilisevät kuntien ja yritysten strategioissa. Vähemmän näkee kuitenkin konkreettisia toimia ja vaatimuksia esimerkiksi julkisissa kilpailutuksissa tai päätöksenteossa.

Lue lisää

23.03.2022

Biokaasussa on potentiaalia kasvaa – energian omavaraisuus ja saatavuus akuutti aihe

Energiakeskustelu on juuri nyt ajankohtaisempaa kuin koskaan. Ukrainan sodan ja EU:n asettamien pakotteiden johdosta Venäjältä tuotavalle maakaasulle ja öljylle etsitään kuumeisesti korvaavia vaihtoehtoja. Sana energiakriisi on myös jo mainittu.

Lue lisää

22.03.2022

Ennakkovaroitus Force Majeuren käyttöönotosta

Euroopan turvallisuustilanteen vaarantuminen sekä energiakriisi ovat johtaneet merkittävään murrokseen, joka aiheuttaa poikkeuksellisia haasteita myös Suomessa.
Vallitseva Ukrainan ja Venäjän välinen sotatila uhkaa vaikuttaa tuottamiimme palveluihin merkittävästi. Tästä esimerkkinä muun muassa kuljetuskaluston tarvitsema AdBlue -lisäaine, joka uhkaa loppua Suomesta. Tilanteen aiheuttamien äkillisten hinnannousujen ja saatavuusongelmien johdosta varaudumme vetoamaan ylivoimaiseen esteeseen, johon yrityksellä ei ole vaikutusmahdollisuuksia.

Lue lisää

18.03.2022

Suomen hallitus sopi ilmastotoimien vahvistamisesta

Biokaasun tuotantoa ja käyttöä edistetään toimeenpanemalla biokaasuohjelmaa, seuraamalla sen vaikuttavuutta ja etsimällä lisäisiä toimia biokaasun tuotannon kasvattamiseksi 4 TWh:iin.

Lue lisää

16.03.2022

Sadevesikaivokampanja käynnistyi!

Muistathan, että rakennusten, pihojen ja parkkialueiden sadevesikaivot kannattaa tyhjentää vähintään kerran vuodessa?

Lue lisää

11.03.2022

Kutsu Forssan kaasuekosysteemiselvityksen esittelytilaisuuteen

Wega Group Oy ja Envor Group Oy ryhtyivät kesällä 2021 selvittämään edellytyksiä edelleen kehittää Forssaan kaasuinfrastruktuuria, joka mahdollistaisi alueen teollisten toimijoiden siirtyminen fossiilisista öljypohjaisista polttoaineista biokaasuun.

Lue lisää

03.02.2022

Täydellinen suljettu kierto jätevesistä energiaksi - ENVOR PORIN TUOTTAMA BIOKAASU OSANA SATAMAIDON ENERGIAA

Ensi kesästä lähtien Osuuskunta Satamaidon tuotteista osa valmistetaan Envor Pori Oy:n tuottamalla biokaasulla. Uusiutuvan energian raaka-aineena on Porin Veden Luotsinmäen jätevedenpuhdistamolla syntyvä liete.

Lue lisää