Sisältöön »

Ajankohtaista

28.12.2023

Tervetuloa ilmaiseen Korisliigan matsiin Loimaalle lauantaina 30.12., Envor mukana pelissä

Olemme lauantaina 30.12. Loimaalla mahdollistamassa ilmaista huippukoriselämystä kaikille!

TERVETULOA Loimaan liikuntahalliin klo 16, jolloin Bisons kohtaa Tampereen Pyrinnön.

Go Bisons!

Lue lisää

21.12.2023

Tänä vuonna me annamme joululahjaksi mahdollisuuksien makuja

Tänä vuonna me muistamme asiakkaitamme tarjoamalla mahdollisuuksien makuja, nimittäin vastuullista Sieppari-glögiä.

Lue lisää

14.12.2023

Miksi on tärkeää, että biojäte lajitellaan ja kerätään erikseen?

Suomalaisissa kotitalouksissa heitetään vuosittain yli 300 miljoonaa kiloa biojätettä roskiin sekajätteen joukossa.

Lue lisää

08.12.2023

Forssan tankkausaseman huoltokatkos jatkuu

Arvoisa asiakkaamme,
varaosien saatavuusongelmien takia biokaasun tankkausasema on edelleen huollettavana. Tilanne jatkuu toistaiseksi, mutta asiaa työstetään koko ajan. Ilmoitamme heti kun tankkaus onnistuu jälleen normaalisti.

Kiitos kärsivällisyydestänne!

Päivitys 8.12. klo 8.00

Lue lisää

05.12.2023

Forssan tankkausasemalla huoltokatkos

Arvoisa asiakkaamme,
tällä hetkellä asemalta ei pysty tankkaamaan biokaasua. Asemaa korjataan torstaina 7.12.

Pahoittelemme tästä katkoksesta asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa.

Päivitys 5.12. klo 10.25

Lue lisää

05.12.2023

Hyvää itsenäisyyspäivää

"Tie on auki ja vapaa! Eläköön meidän Suomemme!" Näin kirjoitti Aleksis Kivi teoksessaan Seitsemän veljestä.

Meillä todellakin on tie auki ja vapaa – meillä on kaikki mahdollisuudet, tieto, taito ja työkalut rakentaa parempaa tulevaisuutta. Jos vain niin haluamme. Siksi samalla kun huomenna juhlimme Suomen itsenäisyyttä, juhlitaan myös kestävää tulevaisuutta.

Me Envorilla olemme sitoutuneet edistämään kiertotaloutta joka päivä. Yhdessä voimme luoda kestävämpiä ratkaisuja! Kierrätys, uudelleenkäyttö, resurssitehokkuus ja vastuullisuus ovat avainasemassa tavoitellessamme puhtaampaa huomista.

Lue lisää

29.11.2023

Envor yhteistyöhön Forssan Suuppareitten kanssa

Envor osallistuu lähialueen urheiluseurojen ja liikuntatapahtumien tukemiseen, mikä mahdollistaa kyseisten lajien harrastamisen paikkakunnalla ja huipulle pyrkivien nuorten osalta kannustavan pelaajapolun jopa omassa kotikaupungissaan.

Lue lisää

28.11.2023

Forssan tankkausasemalta saa taas biokaasua

Arvoisa asiakkaamme,
biokaasun tankkaus onnistuu jälleen. Tällä hetkellä tehdään kuitenkin yhdellä kompressorilla, joten saatavuus on toistaiseksi rajoitettu. Tervetuloa! (päivitys 28.11. klo 14.00)

Lue lisää

28.11.2023

Arkipyhät vaikuttavat jäteautojemme aikatauluun

Arvoisa asiakkaamme,
huomioithan että tulevat arkipyhät vaikuttavat palveluumme sinulle siten, että tyhjennämme astioita etu- ja jälkikäteen.

Aikataulumuutos koskee seuraavia arkipyhiä:
Itsenäisyyspäivä ke 6.12.
Joulupäivä ja Tapaninpäivä ma 25.12. - ti 26.12.
Uudenvuodenpäivä ma 1.1.

Lue lisää

27.11.2023

Kuljetusyritys: nyt tarjolla on kätevä Flow-mobiilipunnitus

Kuljetusyrityksillä on mahdollisuus ottaa käyttöönsä Flow-mobiilipunnitus punnituskorttien tilalle. Mobiilipunnitus toimii joko mobiililaitteen selaimessa tai sen voi asentaa laitteelle sovelluksena. Mobiilipunnituksen käyttö sisältyy punnitusmaksuun. Mobiilissa tehdyt punnitustapahtumat ja niiden tositteet säilyvät tallessa kuljetusvälineen takana, jolloin niihin pystyy helposti palaamaan tarvittaessa.

Tunnukset ja opastuksen käyttöön saat Envorin toimistolta.

Punnitustositteen saa jatkossakin toimistolta tai se voidaan lähettää suoraan haluttuun sähköpostiosoitteeseen.

Rakennus- ja purkujätettä tuoville on nyt saatavilla myös sähköinen siirtoasiakirjapalvelu Track - kysy lisää toimistolta.

Lue lisää

27.11.2023

Forssan tankkausasemalla huoltokatkos - vikaa selvitetään

Arvoisa asiakkaamme, biokaasun tankkausasema Forssassa on tällä hetkellä suljettu. Vikaa selvitetään ja ilmoitamme heti kun pääsette jälleen tankkaamaan. (päivitetty 27.11. klo 13.30)

Lue lisää

21.11.2023

Vastuullisuus on monessa onnistumisen summa: Yhdessä samaan suuntaan

Envorilla on paljon erilaisia sidosryhmäsuhteita, joista tärkeimpiä ovat työntekijät, asiakkaat, yhteistyökumppanit, ympäröivä yhteisö ja ympäristö. Vastuullisuutta punnitaan näissä suhteissa monessa tekemisessä.

Lue lisää

13.11.2023

Biokaasun tankkausasemat ovat siirtyneet Nevelille ja myös laskutus 01.01.2024 alkaen

Arvoisa asiakkaamme,
EG Biogas Station on siirtynyt Nevel Oy:n omistukseen lokakuussa 2023.

Biokaasutankkauksien laskutus siirtyy Nevelin hoidettavaksi 01.01.2024 alkaen. Mahdolliset nykyiset alennuksenne eivät enää silloin ole voimassa.

Lue lisää

10.11.2023

Mitä vastuulliset hankinnat ja yhteistyökumppanit tarkoittavat meille?

Vastuullisuus on monessa onnistumisen summa. Vastuullinen hankinta ja yhteistyökumppaneiden valinta ovat tärkeitä osia Envorin vastuullisuutta ja liiketoimintaa. Näemme, että vastuullisuus hankinnoissa saa aikaan positiivisia vaikutuksia yhteiskunnassa ja ympäristössä

Lue lisää

31.10.2023

Tankkausasemat ovat siirtyneet Nevel Oy:n omistukseen

Nevel vastaa lokakuusta 2023 alkaen tankkausasemien toiminnasta ja hinnoittelusta. Avustamme mielellämme pitkäaikaisia tankkausasiakkaita siirtymävaiheen käytännöissä.

Lue lisää

31.10.2023

Uudenmaan alueen myyntipäällikkö Petri Niemi esittäytyy

Asiakkaiden tarpeet ovat moninaisia ja vaihtelevat liiketoiminnasta, prosesseista, laatu- ja tehokkuusratkaisusta sekä turvallisuus- ja vastuullisuustavoitteista riippuen. Asiakkaat tuntevat parhaiten omat toimintonsa, mutta tarvitsevat meiltä kiertotalouden asiantuntemusta juuri niiden asioiden kehittämiseen.

Lue lisää

24.10.2023

Vastuullisuus on monessa onnistumisen summa: Vastuuta ihmisistä ja monimuotoisuudesta

Yrityksen vastuu henkilöstöstä voidaan tiivistää neljään pääalueeseen: työntekijöiden hyvinvointiin, työolojen turvallisuuteen, osaamisen kehittämiseen ja tasa-arvoon sekä monimuotoisuuteen. Näiden lisäksi tärkeitä teemoja ovat viestintä, avoimuus ja työntekijöiden osallistaminen päätöksentekoon.

Lue lisää

19.10.2023

Envorin uusi myyntipäällikkö Janne Järvinen esittäytyy

Morjens! Olen Janne Järvinen, Envorin myyntitiimin uusin vahvistus. Aloitin myyntipäällikkönä Tampereen ja Pirkanmaan alueella kuukausi sitten.

Lue lisää

13.10.2023

Vastuullisuus on monessa onnistumisen summa: Ympäristövastuuta ja kestävää kehitystä

Yrityksen ympäristövastuu on keskeinen osa vastuullisen liiketoiminnan kokonaisuutta. Se tarkoittaa, että pyrimme minimoimaan haitallisiset ympäristövaikutukset ja edistämme kestävää kehitystä.

Lue lisää

04.10.2023

Vastuullisuus on monessa onnistumisen summa: Vastuullinen liiketoiminta ja palvelut

Olemme Envorilla parhaillaan valmistelemassa omaa vastuullisuusohjelmaamme. Haluamme pureutua asiaan entistä paremmin, sillä vastuullisuus on tulevaisuuden kilpailuetu – myös omille asiakkaillemme.

Mitä vastuullinen liiketoiminta ja palvelut tarkoittavat meille?

Lue lisää

29.09.2023

Verkostoituminen on parasta livenä – Envorin myyntitiimi kävi tapaamassa asiakkaita Alihankinta-tapahtumassa

Mikä on tärkeää myyntityössä? Asiakkaiden tapaaminen, tunteminen, kuunteleminen sekä pitkäjänteinen työ myynnin edistämisessä. Kun asiakkaan ja sen tarpeet tuntee hyvin, pystyy palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla. Ja tyytyväistä asiakasta on hyvä huomioida ja käydä tervehtimässä myös Euroopan suurimmassa alihankintatapahtumassa.

Lue lisää

12.09.2023

Meillä siivoaa Forssan vuoden yrittäjä – paikalliset yritykset antavat palvelulle kasvot

Viime lauantaina Forssan seudulla juhlittiin yhteensä seitsemää vuoden yrittäjää, kun Tammelan Eerikkilässä järjestettiin seutukunnan ensimmäiset yhteiset yrittäjäjuhlat.

Lue lisää

29.08.2023

Nevel ja Envor ovat sopineet yhteistyöstä, joka tähtää Envorin biokaasuliiketoiminnan siirtymiseen Nevelin omistukseen

Nevel näkee biohajoaviin sivuvirtoihin pohjautuvassa kiertotaloudessa isoja mahdollisuuksia

Teollisuuden ja kiinteistöjen kehittyneitä infrastruktuuriratkaisuja tarjoava Nevel ja kiertotalouskonserni Envor ovat sopineet yhteistyöstä Envorin biohajoavien sivuvirtojen käsittelyyn perustuvan liiketoiminnan siirtämiseksi Nevelin omistukseen. Kauppa on määrä saattaa päätökseen loppuvuoden aikana.

Lue lisää

16.08.2023

Syksy on parasta aikaa tehdä istutuksia puutarhassa – korkealaatuinen puutarhamulta syntyy biokaasutuotannon sivutuotteena

Envorin biokaasutuotannon sivutuotteena syntyy mädätysjäännöstä, josta jalostetaan maanparannusainetta ja kompostimultaa. Envorin Garden-istutusmulta on kuohkeaa ja kevyttä multaa, joka on suunniteltu erityisesti istutuksille.

Lue lisää

29.06.2023

Aino, Jesper, Wili ja Tapio viihtyvät kesätöissä Envorilla

Envorin kiinteistöhuollossa, toimistolla ja lajittelukentillä on tänäkin kesänä useita nuoria vahvistuksia. Kesätyöntekijät tuuraavat lomailevia envorilaisia ja samalla hankkivat itselleen tärkeää työkokemusta.

Lue lisää

19.06.2023

Juhannusaaton vaikutus ajoaikatauluihimme

Arvoisa asiakkaamme, juhannusaattoperjantai 23.6. vaikuttaa mahdollisesti ajoaikatauluihimme eli astioiden tyhjennyspäiviin. Nähdään tien päällä ja pihoissa!

Lue lisää

13.06.2023

Kuinka paljon painaa epämääräinen kasa sekalaista jätettä?

Kuinka paljon painaa pari maitotölkkiä, kananmunakenno, peltipurkki, romumetallinpala ja muutama muu epämääräiseltä näyttävä roskan kappale?

Muun muassa tästä me keskustelimme yleisön kanssa viime viikonloppuna järjestetyillä kaksipäiväisillä Forssan messuilla. Hyvin oli messukansa tietoisia siitä, että uudet kierrätysvelvoitteet astuvat voimaan heinäkuun alusta.

Lue lisää

07.06.2023

Envorin Mika Laineelle Hämeen Kauppakamarin kultainen elämäntyömerkki

Hämeen kauppakamari huomioi kevätkokouksessaan kolmea Hämeessä toimivaa elinkeinoelämän vaikuttajaa Keskuskauppakamarin kultaisella elämäntyömerkillä. Yksi heistä on Envorin Mika Laine. Huomionosoitukset myönnettiin tunnustuksena ansiokkaasta työstä Hämeen elinkeinoelämän hyväksi.

Lue lisää

01.06.2023

Forssan tankkausasema toimii jälleen - tervetuloa!

Arvoisa asiakkaamme, tankkausaseman lukija on päivitetty ja voitte jälleen tulla ostamaan edullista ja ympäristöystävällistä biokaasua!

Lue lisää

01.06.2023

Aurinko, kesä, tapahtumat ja Envor

Kun Suomen luonto pitkän talven jälkeen herää eloon ja pukeutuu vihdoinkin odotettuun vihreään huntuun, paikalla on luonnollisesti myös vihreä Envor. Kesä saa ihmiset liikkeelle ja siksi mekin olemme olleet mukana viimeisen viikon aikana monissa tapahtumissa.

Lue lisää

29.05.2023

Biokaasun tankkausasema Forssassa huollettavana

Arvoisa asiakkaamme, biokaasun tankkausasemalle odotetaan varaosia, joten tällä hetkellä ette pääse tankkaamaan.

Ilmoitamme heti kotisivullamme ja Facebookissa, kun tankkaus taas onnistuu. Kiitos kärsivällisyydestänne!

Lue lisää

24.05.2023

Kestävän kehityksen tavoitteet eivät saa jäädä olosuhteiden jalkoihin

EU:n asettamista Vihreän siirtymän tavoitteista ja vuoden 2035 takarajasta keskustellaan aktiivisesti. Monissa kommenteissa – niin politiikkojen kuin tavallisten kansalaistenkin – vedotaan siihen, että nykyisessä taloudellisessa tilanteessa ei ole järkevää pitää tavoitteista kiinni. Siirtymä kun käy kalliiksi kuluttajien kukkarolle ja valtion kassalle.

Lue lisää

22.05.2023

Envorin Risureitti hakee risut suoraan pihaltasi

Ovatko talven risut vielä kasana pihalla? Eivätkä kaikki mahdu mitenkään pihakompostiin. Ei hätää, Envorin Risureitti noutaa risut ja oksat suoraan kotipihaltasi. Risureitti kiertää torstaisin Forssan, Tammelan ja Jokioisten taajama-alueilla.

Lue lisää

15.05.2023

Helatorstai 18.5.2023 vaikuttaa astiatyhjennyksiin

Arvoisa asiakkaamme: teemme Helatorstain 18.5.2023 ajoja sekä ennakkoon että jälkikäteen. Aurinkoista viikon alkua!

Lue lisää

05.05.2023

Kotkalaiset kävivät tutustumassa Envorin Forssan ja Porin toimintaan

Miten puhdistamoliete muutetaan biokaasuksi? Kotkalaiset kävivät tutustumassa Envorin Forssan ja Porin toimintaan.

Lue lisää

28.04.2023

FRUSH:ssa hämmästeltiin Envorin palveluvalikoiman kattavuutta ja laatua, sekä arvailtiin Kuningassammakon painoa Wapun munkkijuhlien kynnyksellä

Kiertotaloudesta kiinnostuneet kävivät eilen hienossa FRUSH-tapahtumassa Envorin osastolla juttelemassa Miian, Petrin, Juhan ja Juhan kanssa. Samalla he pääsivät pohtimaan Kuningassammakkomme painoa. Herra painaa 4,32 kg miinus 30 g eli 4,29 kg. Parhaiten veikannut sai Envorin repun ja kaikkien vastanneiden kesken arvottiin toinen reppu. Ykköspalkinnon pokkasi Maarika ja onni potkaisi heti perään Miraa. Molemmille on jo ilmoitettu voitosta.

Envorin väki toivottaa kaikille oikein HAUSKAA WAPPUA!

Lue lisää

25.04.2023

Envor mukana kiertotaloustapahtuma Frushissa 27.4.2023

Frush tulee taas! Tapahtuman teemoina tänä vuonna ovat Envorille tärkeät vastuullisuus ja energia. Tule paikan päälle Forssan Kehräämölle keskustelemaan kanssamme tai osallistu verkossa. Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta ilmoittautumista toivotaan. Katso lisää: www.frush.fi

Frushin kotisivu

25.04.2023

Multaa ja uutta kuorikatetta saatavilla toukokuun puolessavälissä

Arvoisa asiakkaamme, kevät etenee ja olemme saaneet paljon kyselyjä multaan ja kuorikatteeseen liittyen. Jonkin verran ylivuotista kuorikatetta on vielä jäljellä entiseen sopuhintaan, mutta multaa pääsette hakemaan vasta Äitienpäivän tienoilla. Tiedotamme erikseen tarkan aloituspäivän. Kiitos!

Lue lisää

18.04.2023

Jere Kinnunen on uusi kiinteistöhuollon palvelupäällikkömme

Envorin kiinteistöhuollossa putsataan pihoja kovalla vauhdilla talven hiekoista. Samaan aikaan Jere Kinnusella on viikko takana uudessa työssään Envorin kiinteistöhuollon päällikkönä.

Lue lisää

13.04.2023

Pidätkö romut mieluummin nurkissa kasvattamassa hiilijalanjälkeä vai muutatko ne puhtaaksi rahaksi?

Romulla on taipumus kerääntyä nurkkiin ja pihoille. Ensin siinä on yksi tynnyri, sitten kaksi. Kuin magneetti ne alkavat vetää puoleensa lisää romua: peltitynnyreitä ja rikkoutuneiden koneiden osia.

Lue lisää

12.04.2023

Biokaasulaitos Humppilaan? Tule mukaan keskustelemaan!

Humppilan kunta järjestää maanantaina 17.4. klo 17.30-19.00 yhdessä Envor Group Oy:n kanssa keskustelu- ja kuulemistilaisuuden koskien biokaasulaitoksen sijoittumista Humppilan Puolimatkan alueelle. Tilaisuuden pitopaikkana toimii kunnantalon valtuustosali, Kisakuja 2, 31640 Humppila.

Tervetuloa!

Oheisen linkin kautta voit lähettää kysymyksiä myös etukäteen.

Linkki webropolin kysymyskaavakkeeseen

06.04.2023

On kevätharjauksen aika!

No nyt se kevät on vihdoinkin saapunut! Siivoussormemme syyhyävät jo, turvakengät on solmittu ja alla murisee ahkera Wille valmiina palvelukseen. Siirretään siis pölyt ja renkaiden alla rapisevat hiekanjyvät äkkiä pois näkyvistä.

Ota yhteyttä ja sovitaan milloin tapaamme sinunkin pihallasi.

Muistakaa nauttia pääsiäisherkuista, perheen ja ystävien seurasta sekä auringosta.

Lue lisää

05.04.2023

Kestävä neuvo pääsiäiselle: ”Älä laita kaikkia munia samaan koriin”

Pääsiäisen taian tekee kuitenkin oma jätehuollon kumppanisi, joka auttaa lajittelussa, tulee tyhjentämään astiat ja vie kuormat edelleen käsiteltäväksi ja uudeksi raaka-aineeksi. Näin virvonvarvotaan kestävää tulevaisuutta.

Lue lisää

31.03.2023

Pääsiäinen vaikuttaa keräyspäiviimme

Hyvä asiakkaamme! Pyydämme ottamaan huomioon, että pitkäperjantai 7.4. ja toinen pääsiäispäivä 10.4. vaikuttavat ajoreittiemme ajopäiviin. Ajamme reittejä sekä ennakkoon että jälkikäteen. Toivotamme mukavaa Pääsiäistä kaikille!

Lue lisää

30.03.2023

Tuoreita ajatuksia ja kiertotalouden innovaatioita – niistä me kerromme teille FRUSH-tapahtumassa 27.4.2023

Olemme mukana Suomen suurimmassa ja innovatiivisimmassa kiertotalouden tapahtumassa FRUSHissa, joka järjestetään huhtikuun 27. päivä Forssan Kehräämöllä ja verkossa.

Lue lisää

16.03.2023

Tylsä prosessi, mahtava lopputulos – näin Envorin uusitut laatusertifikaatit valmistuivat

Auditointiin varataan Forssassa kaksi päivää ja Porissa yksi päivä. Auditoinnin päätteeksi kuullaan mahdolliset korjausehdotukset eli poikkeamat, minkä jälkeen todennetaan auditoijalle korjaavat toimenpiteet. Hyväksyttyään toimenpiteet, auditoija myöntää sertifikaatille (ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015) uuden kauden.

Lue lisää

09.03.2023

Kuskista ajojärjestelijäksi – uusi tekijä löytyi talon sisältä

Envorin konttorilla on käynnissä tiivis perehdytys ja nopea vahdinvaihto, kun ajojärjestelijä vaihtuu viikon lopuksi. Envorin ajojärjestelijänä neljä vuotta toiminut Eero Hirvikoski suuntaa uusiin haasteisiin ja hänen tehtävässään aloittaa aikaisemmin Envorilla kuskina toiminut Timo Sysi-Aho.

Lue lisää

08.03.2023

Hyvää Naistenpäivää 2023

Me olemme osaltamme sitoutuneet tasa-arvon ja yhtäläisten mahdollisuuksien edistämiseen liiketoiminnassamme. Koko Envoria perustamassa vuonna 1964 oli nainen, Raili Laine, Envorin omistajiin kuuluu muun muassa metallikierrätystämme johtava Kirsi Laine-Mäki ja Envorilla työskentelee useita muitakin naisia, eri alojen rautaisia ammattilaisia. Lisää mahtuisi mukaan ja tälläkin hetkellä etsimme esimerkiksi uusia autonkuljettajia.

Lue lisää

28.02.2023

Jäteauton kuljettajan työ huomataan viimeistään silloin, kun hän jättää käymättä

Envorin jäteauton kuljettaja Jussi Säteri aloittaa päivänsä normaalisti seitsemältä aamulla. Jonain aamuina päivä voi alkaa jo kuudelta. Säterin auton lavalla kulkee päivän mittaan useita yritysten, kauppojen ja organisaatioiden jätepuristimia ja jätelavoja. Yhteen päivään mahtuu keskimäärin 10 jätelavan tyhjennystä.

Lue lisää

23.02.2023

Resilienssi – mikä ihana hyvä syy valita kumppani

Resilienssin kysyntä on noussut esille lähivuosien kriisien eli koronapandemian ja Ukrainan sodan myötä. Yritysten kyvykkyyttä sopeutua jatkuvasti muuttuvaan toimintaympäristöön pidetään nyt elinvoimaisuuden mittarina.

Lue lisää

14.02.2023

Envorin Ida, Miia ja Emmi ovat työkavereita ja ystäviä

Ystävät ovat yksi elämän tukipilareista. Meistä jokaiselle on tärkeää pystyä jakamaan elämässä eteen tulevat ilot ja surut jonkun kanssa, tuntea kuuluvansa johonkin. Millaista on, kun samalla aaltopituudella oleva ihminen löytyykin työpaikalta? Kuinka ystävyys värittää työpäiviä?

Lue lisää

10.02.2023

Kun hätä on suuri, on apukin lähellä – Envorin kiinteistöhuolto on yhtä tunnollinen kuin tuttu talkkari

Envorilla kiinteistöäsi hoitaa aina tutut huoltomiehet. He tuntevat paitsi sinut, myös kiinteistön kuin omat taskunsa. Ja kun kiinteistö on hyvin hoidettu, ei äkillisiä ongelmia pääse edes syntymään.

Lue lisää

26.01.2023

Envor vahvistaa kiertotalousliiketoiminnan osaamista ja innovointia

Olemme mukana Circular Design -ohjelmassa, jossa ideoidaan ja kehitetään kiertotalouden mukaista liiketoimintaa. Suunnittelussa hyödynnetään muotoiluosaamista systeemiajattelun kehittämisessä sekä raaka-aineiden pitämisessä kierrossa niin, että niiden arvo säilyy mahdollisimman pitkään.

Lue lisää

19.01.2023

Haemme Uudellemaalle myyntipäällikköä, jolla on hanakka missio

Me etsimme nälkäistä ja motivoitunutta myyntipäällikköä, joka haluaa auttaa asiakkaita toimimaan vastuullisesti ja löytää uusia ratkaisuja aitoon kiertotalouteen. Toimialueenasi on Uusimaa ja olet ratkaiseva palanen Envorin myyntitiimissä.

Lue lisää

12.01.2023

Vuoden 2022 voitot ja onnistumiset

Katseemme on jo tiukasti uudessa vuodessa, mutta aina on hyvä käyttää hetki myös juuri päättyneen vuoden tuloksiin ja saavutuksiin. Vuosi 2022 on ollut haasteellinen meille kaikille ja siksi onkin hienoa kertoa, että tässä markkinatilanteessa asiakkaittemme luottamus säilyi ja yhteistyömme jatkui.

Lue lisää