Sisältöön »

Ajankohtaista

24.05.2024

Envorin uusi talousjohtaja Jussi Halminen pitää luvuista ja motivoituu tuloksista

Talousjohtajan tehtävä on Envorilla uusi. Myös se motivoi Jussia, kun pääsee luomaan uusia prosesseja ja käytäntöjä, jotka tukevat johtamista ja tulevaisuuden suunnittelua. Mukanaan hän on tuonut aikaisempien työpaikkojen parhaat käytännöt ja kokemukset.

Lue lisää

17.05.2024

Tuttu näky Forssan seudun katukuvassa – Envorin suuri kiinteistöhuollon tiimi moikkaa!

Envorin kiinteistöhuoltoliiketoiminta on kasvanut reilusti. Jeren iso tiimi käsittää jo reilut parikymmentä kiinteistöhuollon ammattilaista.

Tekevien käsien avuksi on hankittu myös uutta kalustoa, kuten taajamakoneita, joilla esimerkiksi lumi-, harjaus- ja maisemointityöt onnistuvat kaikenkokoisilla pihoilla.

Tänä vuonna kiinteistöhuoltoon on palkattu myös entistä enemmän kesätyöntekijöitä.

Kuvasta puuttuvat vielä Urjalan ammattilaiset eli Ihan Pihalla Oy:n tiimi.

Morjenstetaan kun tavataan! Nythän jo tunnetaan!

Lue lisää

14.05.2024

Korotamme 1.6.2024 lukien sekajäteastiatyhjennysten hintaa 8 % meistä riippumattomien kohonneiden kustannusten vuoksi

(Tämä tiedote on jaettu laskun mukana yksityisasiakkaillemme)

Hinnankorotus perustuu jätetaksan mukaisen polttokelpoisen jätteen (sekajäte) käsittelyhinnan nousuun sekä Tilastokeskuksen ylläpitämän jätteenkuljetuksen kustannusindeksin tilanteeseen 02/2024.

Haluamme varmistaa, että asiakasrekisterimme on ajan tasalla ja voimme palvella teitä mahdollisimman hyvin. Siksi pyydämme kaikkia asiakkaitamme, jotka ovat mukana sekalaisen yhdyskuntajätteen (sekajätteen) osalta yhteisastiakeräyksessä, päivittämään yhteystietonsa kanssamme.

Toimitamme jätehuoltoviranomaisille neljä kertaa vuodessa listauksen jätehuoltoasiakkaistamme, ja ajan tasaisilla yhteystiedoilla voimme varmistaa, että jätehuoltoviranomaiset saavat todenmukaisen tiedon kiinteistöistä, joiden jätehuollon hoidamme.

Mikäli kiinteistönne on osallisena yhteisastiassa, pyydämme ottamaan yhteyttä puhelimitse puh. 03 41 241 (arkisin klo 9-14) tai sähköpostitse toimisto@envor.fi ja ilmoittamaan kiinteistön sekä yhteisastian isännän tiedot.
Ilmoitettavat tiedot:
- Tyhjennysosoite/yhteisastian osoite
- Yhteisastiaan kuuluvan kiinteistön osoite ja rakennus- tai kiinteistötunnus
- Yhteisastian isännän nimi ja puhelinnumero ja /tai sähköpostiosoite

Lue lisää

10.05.2024

Olemme kiertotalouden toimivin kumppani – mitä se tarkoittaa? (Varoitus! Päivitys sisältää juonipaljastuksia)

Olemme rakentaneet pitkin vuotta Envorin vastuullisuusohjelmaa. Nyt se alkaa olla valmis ja julkistamme sen kokonaisuudessaan 3. kesäkuuta.

Tiiserinä tai ehkä jonkun mielestä spoilerina paljastamme kuitenkin jo nyt vastuullisuusohjelmamme reseptin pohjan, sen tärkeimmät ainesosat: paljon välittämistä, hyviä tekoja, sitoutuneisuutta, kumppanuutta, innovatiivisuutta ja oikeita tekoja. Kaikki mitä me olemme ja haluamme olla - kiertotalouden edelläkävijänä.

Jatkoa seuraa… pysy siis kanavalla!

Lue lisää

08.05.2024

Multaa ja kuorikatetta saatavilla - tervetuloa noutamaan!

Kevät alkaa lopultakin voittamaan piiitkän talven, joten nyt on aika tulla noutamaan Envorin multaa ja kuorikatetta. Voit maksaa normaaliin tapaan toimistollamme osoitteessa Voimalankatu 56.

Multa soveltuu erinomaisesti viherrakentamiseen ja koristekasveille. Se on hyvin ravinteikasta ja saattaa ajoittain edellyttää laimentamista. Huomioithan, että multa ei ole tarkoitettu syötäville kasveille.

Nähdään!

Lue lisää

26.04.2024

Onnenpyörä pyöri ja jätteet loksahtelivat omille paikoilleen Envorin ständillä FRUSH − Kiertotalouden kasvuyritys- ja startup-tapahtumassa

Onnenpyörä toi päävoiton eli palkintona olleen Envor-repun arvonnan jälkeen Marenille ja Heidille. Kaikista yli sadasta onnenpyörää pyörittäneistä vain neljä sai kuutosen, jolla sai lunastettua paikan arvontaan. Numero kuusi viittasi tietenkin Envorin 60-vuotisjuhlaan. Aino Sihvolan apuna onnettarena toimi HAMK-sonni Olli Koskela! Pienemmät voitot sisälsivät biopusseja, pelikortteja ja karamellia. Onnea kaikille voittajille.

Kiitos myös kaikille teille, jotka tulitte juttusille. Oli kiva tavata!

Lue lisää

18.04.2024

Kesä tulee vasta kuin hiekat on harjattu pois!

Se mikä vielä hetki sitten oli kultaakin kalliimpi pystyssä pitäjä, on nyt ärsyttävä perässä roikkuja. Se narisee ikävästi kevätlenkkareiden alla ja kulkeutuu sisälle asti naarmuttaen lattioita.

Se on hiekoitussora! Santana ja hiekkanakin tunnettu.

Tilaa nyt yrityksen, taloyhtiön tai oman kodin pihalle Envorin kiinteistönhoitajat harjalaitteineen. Ja kesäkin voi tulla!

Ota yhteyttä: Jere Kinnunen, kiinteistöhuollon palvelupäällikkö. jere.kinnunen@envor.fi tai 0400 888 039

Lue lisää

17.04.2024

Multaa ja uutta kuorikatetta puutarhaasi Vapun jälkeen!

Arvoisa asiakkaamme, multaa ja kuorikatetta voi tulla noutamaan Vapun jälkeen.

Multa soveltuu erinomaisesti viherrakentamiseen ja koristekasveille. Se on hyvin ravinteikasta ja saattaa ajoittain edellyttää laimentamista. Huomioithan, että multa ei ole tarkoitettu syötäville kasveille.

Ilmoitamme vielä erikseen tarkan aloituspäivämäärän.

Lue lisää

16.04.2024

Forssan tankkausasema avataan ke 17.4.

Huoltotauko on päättynyt ja Forssan tankkausasema avautuu taas keskiviikkona 17.4.
Lisätietoja: www.nevel.com

Tervetuloa tankkaamaan biokaasua!

Lue lisää

12.04.2024

Envor mukana kiertotalous- ja ESG-tapahtuma FRUSHissa

Jokakeväinen kiertotalous- ja ESG-tapahtuma FRUSH järjestetään huhtikuun 24.-25. päivänä Forssassa. Envor on mukana tapahtumassa.

Lue lisää

02.04.2024

Nevel Oy:n Forssan tankkausasema toimii jälleen, tervetuloa tankkaamaan biokaasua!

Arvoisa biokaasuautoilija, Forssan tankkausaseman vika on korjattu ja asema jälleen avattu. Pahoittelemme katkoksesta aiheutunutta vaivaa.

Lue lisää

02.04.2024

Envor Group Oy kasvattaa kiinteistöhuoltoliiketoimintaansa yrityskaupoin

Julkaisuvapaa 2.4.2024

Envor Group Oy ja RTK-Palvelu Oy ovat sopineet kaupan RTK:n Forssan yksikön kiinteistöhuoltoliiketoiminnasta.

Envor Group Oy on ostanut Ihan Pihalla Oy:n koko osakekannan.

Lue lisää

28.03.2024

Sanasia pääsiäisen kunniaksi: Kumpi oli ensin, muna vai kana?

Siinäpä kysymys, jolla ei ole alkua eikä loppua. Vähän niin kuin kiertotaloudessakin on ideana. Sekä muna että kiertotalous pitävät sisällään uusiutumisen ja jatkuvuuden teemoja.

Muna symboloi elämän alkua ja potentiaalia, kun taas kiertotalous pyrkii varmistamaan, että resurssit uusiutuvat ja pysyvät käytössä mahdollisimman pitkään.

Lue lisää

22.03.2024

Keräämme nopeasti ja helposti asiakaspalautetta kotisivuillamme!

Otimme hiljattain käyttöön asiakaspalautteen keräämisen kotisivuillamme. Ponnahdusikkuna nousee sivustolla vierailijalle ja tiedustelee, miten olemme onnistuneet palveluissamme.

Lue lisää

22.03.2024

Pääsiäinen vaikuttaa keräyspäiviimme

Hyvä asiakkaamme! Pyydämme ottamaan huomioon, että pitkäperjantai 29.3. ja toinen pääsiäispäivä 1.4. vaikuttavat ajoreittiemme suorittamiseen. Ajamme reittejä sekä ennakkoon että jälkikäteen. Toivotamme mukavaa Pääsiäistä kaikille!

Lue lisää

15.03.2024

Envorin 60-vuotisjuhlavuosi on täynnä tapahtumia – joissa me olemme tarjoamassa puhtautta ja helpotusta

Tässä se nyt on, nimittäin 60-vuotisjuhlalogomme. Aivan kuten ydinbisneksemme, se kuvastaa kiertoa, jatkuvuutta ja innovatiivisuutta.

Mutta pelkkä logo ei paljoa paina, vaan ne teot! Olemmekin juhlavuotenamme monessa mukana. Tervetuloa siis jututtamaan, juhlimaan, osallistumaan, viihtymään ja nauttimaan.

Lue lisää

08.03.2024

Hyvää Naistenpäivää!

🌹 Riemuitaan monimuotoisuudesta ja tasa-arvosta – se on vastuullista 🌹

Näin naistenpäivänä on paikallaan palata Envorin valmistumassa olevaan vastuullisuusohjelmaan. Vastuullisuus kun on hyvin paljon myös vastuuta ihmisistä ja heidän hyvinvoinnistaan. Ja siinä tasa-arvolla ja monimuotoisuudella on merkittävä rooli.

Lue lisää

23.02.2024

Envor on sitoutunut YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin

Olemme parhaillamme Envorilla tekemässä omaa vastuullisuusohjelmaamme. Olemme valinneet siihen YK:n tavoitteista meille keskeisimmät 10 tavoitetta.

Lue lisää

14.02.2024

Hävitämme myyntiin kelpaamattomat elintarvikkeet vastuullisesti – ja ne saavat uuden mahdollisuuden biokaasuna

Me hoidamme hävitysprosessin luotettavasti ja tehokkaasti ilman välikäsiä. Hoidamme sopimuksen mukaan myös kuljetuksen Nevelin biokaasulaitokselle Forssaan.

Lue lisää

01.02.2024

Perheyritys Envor täyttää tänä vuonna pyöreät 60 vuotta!

Tässä muutama painava syy, miksi saavutusta kannattaa todellakin juhlia.

Lue lisää

31.01.2024

Liukkaus vaikeuttaa ja hidastaa jäteautojen kulkemista

Arvoisa asiakkaamme,
erittäin liukkaista keliolosuhteista johtuen emme tällä hetkellä voi taata kaikkien jäteastioiden tyhjentämistä normaaliaikataulussa. Ongelma korostuu erityisesti hiekoittamattomilla pikkuteillä.

Pyydämme kärsivällisyyttä, astiat tyhjennetään heti kun olosuhteet ovat turvalliset sekä auton että kuljettajan kannalta.

Lue lisää

25.01.2024

Mitä Envorin myyjä myy ja mitä saat, kun olet ostamassa jätehuollon palveluja?

Mitä kaikkea voitkaan saada ostaessasi yrityksellesi toimivan jätehuollon?

Lue lisää

19.01.2024

Luovuta jäteastiasi osaaviin käsiimme!

Hyvät loimihämäläiset, jotka vielä mietitte "Kuka tyhjentäisi jäteastiani?"

Oletteko valmiita kokemaan jäteastioiden tyhjennyspalvelun, joka on suunniteltu juuri teille? Haluamme esitellä teille yrityksemme Envorin, joka on ylpeästi paikallinen ja omistautunut tarjoamaan teille parasta mahdollista palvelua.

Lue lisää

12.01.2024

Envor hoitamaan Loimaalla paperin ja pahvin keräystä

Tämän vuoden alusta alkaen olemme entistä vahvemmin toimijana Loimaalla, kun Loimaan Seudun Ympäristöhuollon aikaisemmin hoitama pahvin ja paperin keräys siirtyi Envorille.

Lue lisää

03.01.2024

Tuo joulukuusesi ilmaiseksi Envorin keräyspisteisiin

Loppiaisviikonloppuna voit tuoda täysin palvelleen joulukuusesi Envorin lavalle kolmeen vaihtoehtoiseen pisteeseen Forssassa:

Citymarketin pihalle Rinki-pisteen viereen
Kartanokeskuksen parkkialueelle
tai Tölölle Julinin eteen (parkkipaikka Forssan Salen takana)

Keräys on käynnissä perjantaista sunnuntai-iltaan!

Lue lisää