Sisältöön »

Tältä sivulta voit lukea uusimmat kuulumisemme ja ajankohtaisimmat uutiset. 

 

Artikkelit

10.08.2022

Sinun jätteesi on meidän kaikkien energiaa - biojätteestä biokaasua

Vieläkö joku luulee, että kaikki vaivoin lajittelemasi jätteet päätyvät kaikki samaan loputtomaan kasaan? Tai epäilyttääkö, miksi jätteiden kierrättäminen maksaa yritykselle tai taloyhtiölle, kun kerran sillä joku toinen tekee rahaa? Onko kierrättämisen este väärä luulo tai epäluulo?

Lue lisää

03.08.2022

Tee ympäristöteko ja pesetä rekkasi Envorin pesulassa

Miksi pestä autoa, kun se kohta taas on likainen? Näin ajattelee moni autokuski ja siltä se monesti myös liikenteessä näyttää. Auton pitäminen puhtaana on kuitenkin todellinen vastuullisuuteko. Ja kun pesetät auton pesulassa, ympäristö kiittää vielä enemmän.

Envorin autopesula palvelee asiakkaiden toiveesta nyt laajemmilla aukioloajoilla. Auton pesettäminen ei ole siis enää aikatauluista kiinni. Envorin pesula palvelee Forssan Kiimassuolla 15.8. lähtien arkisin klo 9–17.30.

Lue lisää

02.08.2022

Yhteistyökumppanimme Jokioisten Koetus täyttää 120 vuotta!

Nyt on juhlaviikko! Yhteistyökumppanimme Jokioisten Koetus täyttää kunnioitettavat 120 vuotta. Juhlaviikko aloitetaan tänään 2.8. kotipelillä, jolloin vieraaksi saapuu sarjakärki Pöytyä. Envor Group Oy toimii otteluisäntänä.

Lue lisää

28.07.2022

Envor mukana Hevosalan Areenassa Forssan Pilvenmäellä

Forssassa järjestetään tänä viikonloppuna perinteiset Kuninkuusravit! Alan kansallinen suurtapahtuma polkaistiin käyntiin Hevosalan Areenassa Pilvenmäellä ja striiminä. Envor oli paikalla kuuntelemassa mielenkiintoisia esityksiä, mm. näyttelijä Ville Virtaselta, liikemies ja maanviljelijä Ilkka Herliniltä, poliitikosta ammattipuhujaksi vuosi sitten siirtyneeltä Timo Soinilta ja meppi Henna Virkkuselta. Ilkka Herlin toimii myös yhteistyökumppanimme Soilfood Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

Lue lisää

27.06.2022

Joko teillä kierrätetään biojäte, lasi, metalli, muovi ja kartonki?

Yritysten erilliskeräysvelvoite astuu voimaan 1.7.2022. Se tarkoittaa, että myös pienten yritysten on kierrätettävä pakkausjätteet ja biojäte, jos jätettä syntyy tämän verran:

Lue lisää

Arkisto