Sisältöön »

Tältä sivulta voit lukea uusimmat kuulumisemme ja ajankohtaisimmat uutiset. 

 

Artikkelit

30.11.2022

Puissa lunta on valkeanaan, kattojen päällä on lunta

Aamuvarhaisella ennen kuin kukkokaan on kiekunut, jotkut ahkerat häärivät jo pihamailla. He jättävät jälkensä ikkunoiden alle, joiden takana vielä autuaan tietämättöminä nukutaan. Ja kun sitten taloissa on aika sytyttää valot ja napsaista kahvinkeitin päälle, ovat pihalla ahertajat häipyneet jo teille tietämättömille. Jäljelle on jäänyt vain lumesta puhdas ja liukkautta vastaan hiekoitettu piha.

Lue lisää

25.11.2022

Black Friday vaiko "Älä osta mitään"-päivä?

Elämä on täynnä valintoja. Välillä sen oikean valinnan tekeminen tuntuu epäreilulta tai mahdottomalta. Tekisi mieli valita toisin, mutta samalla haluaisi sokeasti seurata mielitekoja ja nauttia elämisen laatua ja oma viihtymistä lisäävistä tavaroista, laitteista, vaatteista, herkuista, matkoista ja vaikka mistä.

Ehkä elämisen laatu syntyy kuitenkin vastuullisista jokapäiväisistä teoista ja valinnoista. Jos oikein tarkkaan miettii, ehkä hyvään elämään ei tarvitakaan sitä viimeisintä elektroniikkavempainta.

Tänään meidät laitetaan testiin. On valittava houkuttelevien tarjousten ja vastuullisuuden välillä. Kumman sitten valitsetkin, sinun pitää hyväksyä ja kantaa myös valintasi seuraukset. Yksilön päätöksistä syntyy päätöksiä koko maailmalle.

Hyvää mustaa perjantaita ja Älä osta mitään päivää!

Lue lisää

21.11.2022

Forssan tankkausasemalla huoltokatkos ma 21.11. noin klo 20 - ke 23.11. aamupäivä

Arvoisa asiakkaamme, Forssan biokaasulaitoksella tehtävän huoltotoimenpiteen johdosta tankkausasema on suljettuna maanantai-illasta keskiviikkoaamuun. Ilmoitamme netissä ja somessa erikseen milloin pääset taas tankkaamaan edullista ja ympäristöystävällistä biokaasua!

Lue lisää

11.11.2022

Isyydessä on lupaus ja vastuu tulevaisuudesta

Perheyrityksen tärkeimpiä arvoja on jatkuvuus. Sillä varmistetaan, että yritys on elinvoimainen ja kehittyvä myös huomenna. Jokaisen sukupolven tehtävänä on siis varmistaa seuraavien sukupolvien tulevaisuus.

Lue lisää

04.11.2022

Envorin asiakaspalvelun aukioloaika muuttuu

Arvoisa asiakkaamme, jatkossa asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 9-14. Muutos astuu voimaan maanantaina 7.11.

Toimisto taas on avoinna arkisin klo 7-16.

Huomioithan, että monet asiat voit hoitaa myös verkkosivullamme tai sähköpostilla. Vastaamme Sinulle viimeistään yhden-kahden työpäivän kuluessa.

Lue lisää

03.11.2022

Kierrättäminen kuuluu kaikille

Kuuluuko kahvipakkaus muovin- vai metallinkeräykseen vai sittenkin sekajätteeseen? Voiko käyttökelvottoman pakasterasian laittaa muovinkeräykseen? Ja miksi käytettyjen pattereiden navat pitää teipata? Näihin ja moneen muuhun kierrätyskysymykseen saa nyt vastauksia Envorin kierrätyskoulutuksesta.

Lue lisää

21.10.2022

Envorin Kirsi Laine-Mäestä Romukauppiaiden Liiton puheenjohtaja

Envorin metallienkierrätyspisteen yksikön johtaja Kirsi Laine-Mäki on ollut nuoresta saakka perheyrityksen toiminnassa mukana.

Romukaupan johtamisen lisäksi Kirsin toimenkuva laajeni lokakuussa Suomen Romukauppiaiden Liiton puheenjohtajuudella. Kymmenen vuotta liiton hallituksessa mukana olleelle yrittäjälle valinta puheenjohtajaksi oli mieluinen yllätys.

Lue lisää

Arkisto