Sisältöön »

Tältä sivulta voit lukea uusimmat kuulumisemme ja ajankohtaisimmat uutiset. 

 

Artikkelit

Verkostoituminen on parasta livenä – Envorin myyntitiimi kävi tapaamassa asiakkaita Alihankinta-tapahtumassa

29.09.2023

Verkostoituminen on parasta livenä – Envorin myyntitiimi kävi tapaamassa asiakkaita Alihankinta-tapahtumassa

Mikä on tärkeää myyntityössä? Asiakkaiden tapaaminen, tunteminen, kuunteleminen sekä pitkäjänteinen työ myynnin edistämisessä. Kun asiakkaan ja sen tarpeet tuntee hyvin, pystyy palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla. Ja tyytyväistä asiakasta on hyvä huomioida ja käydä tervehtimässä myös Euroopan suurimmassa alihankintatapahtumassa.

Näillä ajatuksilla Envorin myyntiosaston porukka lähti kiertämään Alihankintamessuja keskiviikkona. Mukana oli juuri työnsä Tampereen alueen myyntipäällikkönä aloittanut Janne Järvinen ja myyntijohtaja Juha Karjalainen. Torstaina messuamista jatkoivat myyntipäälliköt Juha Kaija ja Petri Niemi.

Juha Karjalainen on käynyt suosituilla Alihankintamessuilla jo lähes kahden vuosikymmenen ajan. Työpäivä kuluu helposti ja tehokkaasti Tampereen Messukeskuksen käytävillä.

– Pitkäjänteisyys näkyy siinä, että vuosikymmenten aikana hankittu verkosto on jokaisessa jälleennäkemisessä aina myös potentiaalinen uusi asiakas. Aina kannattaa siis pitää huolta verkostostaan, Karjalainen vinkkaa.

Keskiviikkona Envorin kaksikko tapasi kymmenittäin asiakkaita ja muita tuttuja (jopa vanhoja opiskelukavereita), muun muassa yrityksistä Stera Technologies Oy, Matimek Oy, Jokioisten Lankatehdas Oy ja Cursor Oy Invest In.