Sisältöön »

Tältä sivulta voit lukea uusimmat kuulumisemme ja ajankohtaisimmat uutiset. 

 

Artikkelit

Vastuullisuus on monessa onnistumisen summa: Vastuullinen liiketoiminta ja palvelut

04.10.2023

Vastuullisuus on monessa onnistumisen summa: Vastuullinen liiketoiminta ja palvelut

Olemme Envorilla parhaillaan valmistelemassa omaa vastuullisuusohjelmaamme. Haluamme pureutua asiaan entistä paremmin, sillä vastuullisuus on tulevaisuuden kilpailuetu – myös omille asiakkaillemme.

Mitä vastuullinen liiketoiminta ja palvelut tarkoittavat meille?

Envor auttaa omilla palveluillaan asiakkaitaan toimimaan vastuullisesti. Kierrättäminen ja hyvin hoidettu jätehuolto ovat vastuullisuuden perustoimia. Ja kun kierrättäminen ja lajittelu suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä asiantuntijan kanssa, siitä tulee entistä vastuullisempaa ja kustannustehokkaampaa. Samalla kaikki kierrätyksen pullonkaulat tulee tunnistettua ja ongelmat selätettyä.

Viime vuonna voimaan tullut jätelaki laittoi yritykset kierrättämään oikein tosissaan: eri jätejakeista pitää raportoida ja lajittelu tehdä, vaikka viikossa toimipisteessä syntyisi esimerkiksi vain 5 kg muoviroskaa, 5 kg paperia ja pahvia tai 10 kg biojätettä. Viimeksi mainittu tulee yllättävän nopeasti vastaan jo isomman yrityksen kahvihuoneessa. 

Me itse haluamme olla esimerkinnäyttäjä ja toimia vastuullisesti. Siitä osoituksena on tyytyväiset asiakkaat, joita kohtaamme ja palvelemme joka päivä. Vastuullisuus on myös kannattavaa liiketoimintaa.

Miten me voimme auttaa Sinun yritystäsi toimimaan vastuullisemmin?