Sisältöön »

Tältä sivulta voit lukea uusimmat kuulumisemme ja ajankohtaisimmat uutiset. 

 

Artikkelit

Vastuullisuus on monessa onnistumisen summa: Yhdessä samaan suuntaan

21.11.2023

Vastuullisuus on monessa onnistumisen summa: Yhdessä samaan suuntaan

Olemme päässeet Envorin vastuullisuuspäivitysten sarjassa viimeiseen osaan eli vastuullisiin sidosryhmäsuhteisiin.

Mitä siis vastuullisuus sidosryhmäsuhteissa tarkoittaa meille?

Envorilla on paljon erilaisia sidosryhmäsuhteita, joista tärkeimpiä ovat työntekijät, asiakkaat, yhteistyökumppanit, ympäröivä yhteisö ja ympäristö. Vastuullisuutta punnitaan näissä suhteissa monessa tekemisessä:

  • Kommunikaatio ja läpinäkyvyys: Läpinäkyvä, avoin kommunikaatio on Envorille aivan keskeistä. Järjestelmällisyys on tässäkin asiassa hyve: aikataulutuksella huolehdimme asian aidosta toteutumisesta, luomme yhteisesti sovitut vuosikellot ja toimimme sen mukaan.
  • Reilu kohtelu: Maineemme on hyvä ja perustuu siihen, että toimimme oikeudenmukaisesti ja reilusti. Alalla on useita meitä suurempia yrityksiä, joita vastaan emme pystyisi mitenkään kilpailemaan, ellemme hoitaisi omaa osuuttamme sovituista asioista parhaalla mahdollisella tavalla.
  • Vastuulliset hankintaketjut: Hankintaketjun vastuullisuus tarkistetaan lukemattomia kertoja vuodessa esimerkiksi sen kautta, että se on ehdoton perusedellytys niissä julkisissa kilpailutuksissa, joihin osallistumme.
  • Ympäristövastuu: Tämä on kaltaisellemme kiertotalousyritykselle tärkein toiminnan myyntivaltti ja elinehto. Valmistelemamme vastuullisuusohjelma kiteyttää jokapäiväisen ympäristön eteen tekemämme työn.
  • Yhteiskunnallinen vastuu: Olemme aiemmin lahjoittaneet esimerkiksi joululahjoihin varatusta rahasta osan ympäristönsuojeluun ja tänäkin vuonna asiakaslahjoissamme on hyväntekeväisyyden joulutarina – pysy siis kuulolla!  Envor osallistuu myös lähialueen urheiluseurojen ja liikuntatapahtumien tukemiseen, mikä taas mahdollistaa kyseisten lajien harrastamisen paikkakunnalla ja huipulle pyrkivien nuorten osalta pelaajapolun jopa omassa kotikaupungissaan. Samalla kysymys on arvokkaasta työstä hyvinvoinnin ja jaksamisen eteen.

Me haluamme olla sinun vastuullinen kumppanisi. Miten me voisimme auttaa sinun yritystäsi toimimaan vastuullisemmin? Ota yhteyttä myyntiimme! 

Ota yhteyttä!