Sisältöön »

Tältä sivulta voit lukea uusimmat kuulumisemme ja ajankohtaisimmat uutiset. 

 

Artikkelit

Envor hoitamaan Loimaalla paperin ja pahvin keräystä

12.01.2024

Envor hoitamaan Loimaalla paperin ja pahvin keräystä

Tämän vuoden alusta alkaen olemme entistä vahvemmin toimijana Loimaalla, kun Loimaan Seudun Ympäristöhuollon aikaisemmin hoitama pahvin ja paperin keräys siirtyi Envorille.

Kierrämme ympäristöystävällisellä biokaasulla kulkevalla pakkurillamme Loimaan lukuisia kohteita ja huolehdimme siitä, että kuidut saadaan nopeasti uusiokäyttöön.

Kerättävän pahvin määrä on jatkuvasti kasvussa verkkokaupan kasvun siivittämänä. Mitä enemmän kuluttajat tilaavat tuotteita verkkokaupasta, sitä enemmän syntyy kierrätyskelpoista pakkausmateriaalia

(Tiesitkö muuten, että meillä Envorilla on kierrätetty erilaisia kuituja vuodesta 1979 lähtien, jolloin Envor Prosessingin edeltäjä Railapa Oy perustettiin?)

Lisäksi olemme ilolla mukana Loimaan seudun teknologiateollisuuden menestyksessä ja palvelemme tänä vuonna useita vanhoja ja uusia yritysasiakkaita jätehuollossa ja kierrättämisen tehostamisessa.

Teemme yhteistyötä myös peliparketilla. Loimaan vahva palloilukulttuuri yhdistää seudun ihmisiä ja siksi odotammekin innolla, että Loimaan Biisonit on mukana Korisliigan kevään pudotuspeleissä.