Sisältöön »

Tältä sivulta voit lukea uusimmat kuulumisemme ja ajankohtaisimmat uutiset. 

 

Artikkelit

Luovuta jäteastiasi osaaviin käsiimme!

19.01.2024

Luovuta jäteastiasi osaaviin käsiimme!

Meillä ei ole vain asiakkaita, meillä on naapureita ja ystäviä missä ikinä kuljemme. Ymmärrämme paikalliset tarpeet, sillä olemme osa tätä yhteisöä. Jokainen palvelumme tässä kaupungissa ja tällä seudulla on suunniteltu huomioimaan paikalliset olosuhteet ja erityistarpeet, vaikka hyvällä palvelulla olemmekin löytäneet asiakkaita ympäri Suomen. Tiedämme, että jokainen asiakas on ainutlaatuinen, ja siksi panostamme yksilölliseen palveluun.

Miksi valita meidät? Paitsi että tarjoamme laadukkaita tuotteita ja palveluita, myös tuemme paikallisia hankkeita ja yhteisötoimintaa. Olemme sitoutuneet kasvattamaan paikallista taloutta ja luomaan pysyvää arvoa ympärillämme.

Olemme lähellä, olemme tavoitettavissa ja olemme täällä Kiimassuolla teitä varten. Jokainen ostos meiltä on äänestys paikallisen yhteisömme puolesta. Kun valitsette meidät, tuette paikallista taloutta ja saatte samalla ensiluokkaista palvelua.

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme – paikallista palvelua, joka tekee eron. Yhdessä voimme rakentaa vahvempaa ja yhtenäisempää yhteisöä!

Ystävällisin terveisin, Envorin väki