Sisältöön »

Tältä sivulta voit lukea uusimmat kuulumisemme ja ajankohtaisimmat uutiset. 

 

Artikkelit

Mitä Envorin myyjä myy ja mitä saat, kun olet ostamassa jätehuollon palveluja?

25.01.2024

Mitä Envorin myyjä myy ja mitä saat, kun olet ostamassa jätehuollon palveluja?

Eikä siinä vielä kaikki, on tuttu hokema ostostv:n kulta-ajalta, mutta vieläkin käyttökelpoinen. Varsinkin kun puhutaan nyt kovin pinnalla olevasta vastuullisuudesta eli tässä tapauksessa vastuullisesta jätehuollosta, kierrättämisestä ja kiertotaloudesta. 

Eli mitä kaikkea voitkaan saada ostaessasi yrityksellesi toimivan jätehuollon?

  • Autamme teitä olemaan vastuullisempia ja tehokkaampia. Yksi tärkeä osa liiketoimintaamme onkin erilaisten kierrätykseen liittyvien pullonkaulojen tunnistaminen. Eri prosesseja kartoittamalla voimme selvittää miten ja missä jätettä syntyy.
  • Kierrättämisen mielekkyys ja tehokkuus syntyvät ymmärryksestä. Siksi me Envorilla tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä koulutuksia, joissa opastamme ja innostamme asiakkaidemme henkilöstöä lajittelemaan oikein. Kun koko henkilökunta on koulutettu ja prosessit hiottu huippuunsa, jätteiden lajittelusta ja kierrättämisestä tulee rutiinia.
  • Käytössämme on lain edellyttämät sähköiset siirtoasiakirjat sekä raportointityökalu, jonka avulla jätteiden määrän ja eri jätejakeiden kehitystä on helppo seurata ja tehdä vertailua esimerkiksi oman toimialan muihin yrityksiin. Raportointityökalu toimii hyvänä motivaattorina jätteen hyötyasteen tehostamisessa. 

Mitä sinä haluat ostaa? Pelkästään jätehuoltopalveluja vai myös paljon lisäarvoa?

Kysy meiltä lisää!