Sisältöön »

Tältä sivulta voit lukea uusimmat kuulumisemme ja ajankohtaisimmat uutiset. 

 

Artikkelit

Envorin uusi talousjohtaja Jussi Halminen pitää luvuista ja motivoituu tuloksista

24.05.2024

Envorin uusi talousjohtaja Jussi Halminen pitää luvuista ja motivoituu tuloksista

Envorilla aloitti uusi talousjohtaja maaliskuun lopussa. Jussi on asunut lapsuutensa ja nuoruutensa Forssassa, opiskellut Satakunnassa sekä Turussa ja luonut työuraa pääasiassa pääkaupunkiseudun isoissa yrityksissä.

– Arvostan paikallisuutta ja yrittäjyyttä. Suurissa, globaaleissa yrityksissä taloushallinnon asiantuntijatehtävissä olet kaukana päätöksenteosta. Envorilla olen osa johtoryhmää ja toimin myös hallituksen sihteerinä. Pääsen siis suoraan vaikuttaman liiketoiminnan kehittämiseen lukujen kautta.

Aikaisemmin mm. elintarviketeollisuuden, lääketeollisuuden ja palvelusektorin yrityksissä työskennellyt Jussi pitää kiertotalousalaa mielenkiintoisena uutena tuttavuutena, jossa on runsaasti potentiaalia kehittää uutta.

– Toimiala muuttuu ja kehittyy koko ajan. Envorilla on monta tukijalkaa omissa palveluissaan ja se mahdollistaa myös uudet innovaatiot. Olen huomannut, että Envorin omistajat ovat varsinaisia visionäärejä.

– En ole koskaan aikaisemmin kiinnittänyt juurikaan huomiota jätehuoltoon, mutta viimeksi pyörälenkillä huomasin katselevani jäteastioita aivan uusin silmin, Jussi hymyilee.

Talousjohtajan tehtävä on Envorilla uusi. Myös se motivoi Jussia, kun pääsee luomaan uusia prosesseja ja käytäntöjä, jotka tukevat johtamista ja tulevaisuuden suunnittelua. Mukanaan hän on tuonut aikaisempien työpaikkojen parhaat käytännöt ja kokemukset.

– Paluu ja muutto Forssaan tarkoittaa myös sitä, että kaikki on lähellä ja työmatka lyhyt. Nyt jää enemmän tilaa vapaa-ajalle ja omille harrastuksille, kuten hyötyliikunnalle ja salilla harjoittelulle.