Sisältöön »

Tältä sivulta voit lukea uusimmat kuulumisemme ja ajankohtaisimmat uutiset. 

 

Artikkelit

Ennakkovaroitus Force Majeuren käyttöönotosta

22.03.2022

Ennakkovaroitus Force Majeuren käyttöönotosta


22.3.2022

ENNAKKOVAROITUS FORCE MAJEUREN KÄYTTÖÖNOTOSTA

Euroopan turvallisuustilanteen vaarantuminen sekä energiakriisi ovat johtaneet merkittävään murrokseen, joka aiheuttaa poikkeuksellisia haasteita myös Suomessa.

Vallitseva Ukrainan ja Venäjän välinen sotatila uhkaa vaikuttaa tuottamiimme palveluihin merkittävästi. Tästä esimerkkinä muun muassa kuljetuskaluston tarvitsema AdBlue -lisäaine, joka uhkaa loppua Suomesta. Tilanteen aiheuttamien äkillisten hinnannousujen ja saatavuusongelmien johdosta varaudumme vetoamaan ylivoimaiseen esteeseen, johon yrityksellä ei ole vaikutusmahdollisuuksia. Polttoaineiden voimakkaiden hinnanmuutosten aiheuttamia vaikutuksia kaikkiin kuljetuksiin kompensoidaan jo käytössä olevalla polttoainelisällä asiakaskohtaiset sopimukset huomioiden.

Pidätämme oikeuden ottaa tarvittaessa välittömästi käyttöön väliaikaisen poikkeustilalisän, jolla varmistamme toiminnan kannalta välttämättömien tarvikkeiden ja raaka-aineiden hankinnan ja näistä aiheutuneet ylimääräiset kustannukset. Ennakkovaroitus koskee kaikkia Envor -yhtiöiden asiakkaita. Poikkeustilalisän mahdollisesta käyttöönotosta tai ylivoimaisesta esteestä tiedotetaan erikseen.

Pyrimme turvaamaan kaikkien kriittisten palveluiden jatkumisen ja varmistamaan asiakkaidemme häiriöttömän palvelun.

Pahoittelemme mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja kiitämme ymmärryksestänne.

Kiitos, että olette asiakkaamme ja saamme palvella Teitä!

Envor Group Oy:n, Envor Recycling Oy:n, Envor Processing Oy:n, Loimi Kierto Oy:n ja RahtiKolmio Oy:n puolesta


Samuli Laine

Toimitusjohtaja

Envor Group Oy