Sisältöön »

Tältä sivulta voit lukea uusimmat kuulumisemme ja ajankohtaisimmat uutiset. 

 

Artikkelit

Bonjour, Goedendag, Konnichi wa, Dzień dobry, Goddag!

14.06.2022

Bonjour, Goedendag, Konnichi wa, Dzień dobry, Goddag!

Bonjour, Goedendag, Konnichi wa, Dzień dobry, Goddag!


Tervetuloa matkalle biokaasutuotannon ja kiertotalouden maailmaan!

Matkalle voi lähteä myös oppimaan, verkostoitumaan ja kansainvälistymään. Envor on mukana Technical Visits Häme -hankkeessa, jossa tuotteistetaan hämäläistä osaamista ja asiantuntijuutta kansainvälisille vieraille.

Hankkeessa olemme päässeet muotoilemaan omaa tekemistämme ja osaamistamme vientituotteeksi, joka kiinnostaa mahdollisia yhteistyökumppaneita ja asiakkaita Suomessa ja maailmalla.

Erityisen ylpeitä olemme biokaasutuotannostamme, jonka tekniikassa olemme monessa suhteessa edelläkävijöitä. Tutkimme jatkuvasti uusia tapoja tuottaa biokaasua eri raaka-aineista ja niiden yhdistelmistä ja kehitämme jatkuvasti uusia tekniikoita eri biomassojen käsittelyyn ja niiden jalostamiseksi uusiutuvaksi energiaksi.

Olemme kehittäneet vuosikymmenten aikana johdonmukaisesti jätteiden hyödyntämistä. Käsittelemistämme jätteistä yli 98 prosenttia ohjataan uusioraaka-aineeksi tai muulla tavoin hyödynnettäväksi omien käsittelylaitostemme tai yhteistyökumppaneiden kautta.

Tästä ja kaikesta 58 vuoden aikana tehdystä kehityksestä, uusista tekniikoista ja monipuolisesta kiertotalouden edistämisestä me kerromme mielellämme kansainvälisille vieraille. Tervetuloa meille!

Kuva: Hankkeeseen kuului myös valokuvaukset tuotteiden markkinointia varten. Kuvassa metallin käsittelyä Envorilla: romuliikkeestä alkoi Envorin tarina vuonna 1964.

Kuvaaja Taija Piikkilä, Mainossatama Oy