Sisältöön »

Tältä sivulta voit lukea uusimmat kuulumisemme ja ajankohtaisimmat uutiset. 

 

Artikkelit

Envorin loka- ja imuauto vuoden 2022 trendaava haku

15.12.2022

Envorin loka- ja imuauto vuoden 2022 trendaava haku

Google julkistaa aina joulukuussa vuoden suosituimmat ja trendaavat haut. Meidän palvelumme ja ihmisemme eivät päätyneet kiinnostavimpien hakujen listalle, olihan vastassa Vesa-Matti Loiri, Putin ja Iivo Niskanen sekä kysymykset siitä Miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan tai Mitä mursu syö.

Mutta me voimme paljastaa mikä oli Envorin osalta vuoden 2022 suosituimmat haut ja hakusanojen yhdistelmät ja minne haut päätyivät.

Nro 1 Envor >> Yrityksemme tunnetaan ja sitä osataan hakea jo ihan nimellä.

Nro 2 Loka- ja imuauto >> Kun hätä on suurin, löytyy apu Googlesta. Envorin loka- ja imuauto on todellinen pelastaja, joka usein lähtee liikkeelle kun viemäri on tukossa tai kaivo tulvii yli.

Nro 3 Ajankohtaista Envorilla >> Julkaisemme joka viikko vähintään yhden uutisen, asiakastarinan tai artikkelin. Ajankohtainen sisältö palvelee asiakkaitamme ja esimerkiksi kaasutankkausaseman uutisointia seurataan ahkerasti.

Nro 4 Biokaasun hinta >> Kun energiakriisi ja inflaatio iskivät, hintatietoisuus lisääntyi ja biokaasun hintaa tutkittiin ahkerasti. Ja kyllähän sitä kelpaa vertailla, sillä biokaasulla ajelu on selvästi dieseliä ja bensaa edullisempaa.

Nro 5 Yhteystiedot >> Tämä aina trendaava haku on yllättävästi vasta viidentenä. Tilastoista tiedämme, että yhteystiedot ovat yleisesti kotisivujen etsityintä ja käytetyintä materiaalia. Tehdäänkö johtopäätös, että yhteystiedot ovat kotisivuillamme joka sivulla niin selkeästi esillä, ettei niitä oikeastaan tarvitse edes etsiä tai voidaan ajatella myös, että meidäthän jo tunnetaan?

Hakuillaan ja näkyillään ahkerasti myös ensi vuonna! Klikkaamisiin!