Sisältöön »

Tältä sivulta voit lukea uusimmat kuulumisemme ja ajankohtaisimmat uutiset. 

 

Artikkelit

Kuskista ajojärjestelijäksi – uusi tekijä löytyi talon sisältä

09.03.2023

Kuskista ajojärjestelijäksi – uusi tekijä löytyi talon sisältä

Envorin konttorilla on käynnissä tiivis perehdytys ja nopea vahdinvaihto, kun ajojärjestelijä vaihtuu viikon lopuksi. Envorin ajojärjestelijänä neljä vuotta toiminut Eero Hirvikoski suuntaa uusiin haasteisiin ja hänen tehtävässään aloittaa aikaisemmin Envorilla kuskina toiminut Timo Sysi-Aho.

– Perehdytys jää viikon mittaiseksi Eeron kanssa, mutta on minulla hyvä tuki takana, useita ihmisiä, joilta voin kysyä. Ja onhan talo ja työ itsessään tuttuja, Timo toteaa.

Timo haki ajojärjestelijän paikkaa monien kollegoiden kannustamana.

– Viihdyin hyvin ajotehtävissäkin, mutta kivahan se on myös edetä uralla ja saada uusia haasteita.

Envorilla uralla eteneminen talon sisällä on hyvin yleistä. Nyt ajojärjestelijän työt jättävä Eero tuli taloon aikanaan jo ammattikoulun harjoittelujaksolle.

Eero ja Timo kuvailevat ajojärjestelijän ja kuljettajien muodostamaa tiimiä perheeksi perheyhtiön sisällä. Vuorovaikutus on avointa ja Timon ajatuksissa on entisestään myös kehittää vuoropuhelua kuljettajien ja ajojärjestelyn välillä.

– Haluan lähteä välillä myös kuljettajien matkaan kentälle. Voimme pitää vaikka kehityskeskustelut liikkeellä. Uskon, että tällaisen päivän aikana vahvistuu molemminpuolinen luottamus ja avoimuus.

Ajojärjestelijän vastaa viikkotasolla tuhansien jäteastioiden tyhjennyksen organisoinnista. Sen päälle tulee vielä tilaustehtävät. Heinäkuusta alkaen ajoihin tulee mukaan uuden jätelain mukaiset pakkausmateriaalien keräykset muun muassa taloyhtiöiden pihoilta.

– Muutama kuljettajakin tarvitaan lisää, joten laittakaa sana kiertämään. Meillä on kuljettajien keskuudessa hyvä henki ja työtyytyväisyys korkealla. Se näkyy positiivisesti aina asiakkaalle asti, mikä on hieno juttu, toteavat Eero ja Timo yksimielisesti.

Jos uuden ajojärjestelijä Timon ajatukset ovat vähintäänkin innostuneet ja odottavat, myös pois lähtevä Eero luovuttaa ajojärjestelijän kapulan eteenpäin hyvillä mielin.

– Kiertotalous on mielenkiintoinen ala, joka jatkuvasti kehittyy ja kasvaa. Nyt on minun aika astua rohkeasti täysin uudelle alalle ja siirtyä omalla urallani eteenpäin.