Sisältöön »

Tältä sivulta voit lukea uusimmat kuulumisemme ja ajankohtaisimmat uutiset. 

 

Artikkelit

01.12.2021

Lähde Sinäkin tuottamaan uusiutuvaa energiaa kanssamme

Etsimme nyt Tampereen eteläpuolen ja Forssan väliseltä alueelta yrityksiä, jotka haluavat edistää biomateriaalien kiertoa kanssamme!

Lue lisää

28.10.2021

Vahdin vaihto kiinteistöhuollossa

Työelämään kuuluu oppiminen, kasvu, kehittyminen ja kierto. Envorin kiinteistöhuollon päällikkö Mikko Matinarolla on edessä uudet haasteet ja tehtävät Helsingissä.

Lue lisää

21.10.2021

Vastuullisuus on jokapäiväisiä tärkeitä tekoja – omasta ympäristöstä ja ihmisistä välittämistä

Teemme paikallisten oppilaitosten kanssa tiivistä yhteistyötä. Opiskelijat saavat meiltä harjoittelupaikan, kesätöitä ja tilaisuuden tutustua kiertotalousalaan käytännössä. Me saamme mahdollisuuden tutustua rauhassa mahdollisiin tuleviin työntekijöihimme ja olla mukana kouluttamassa tulevaisuuden tekijöitä.

Lue lisää

12.10.2021

Tuplasti biokaasua, tuplasti kaikkea

Porissa käynnistellään Envorin toista biokaasulaitosta. Paikkakuntiemme määrä siis tuplaantuu ja uusiakin hankkeita on valmisteilla.

Lue lisää

09.10.2021

Polttoainelisä 1.11.2021 alkaen

Liikenteen polttoaineiden merkittävän hinnanvaihtelun vuoksi otamme kaikkiin kuljetuksiimme käyttöön polttoainelisän 1.11.2021 alkaen. Polttoainelisän suuruus tarkistetaan yhden kuukauden välein ja se pohjautuu tilastokeskuksen ylläpitämään kuorma-autoliikenteen kustannusindeksiin. Polttoainelisä eritellään laskuilla omana rivinään.

Lue lisää

23.09.2021

Risureitti tekee kotipuutarhurin autuaaksi ja säästää ilmastoa

Erityisesti taajamissa asuvat kotipuutarhurit törmäävät joka kevät ja syksy samaan ongelmaan. Puiden ja pensaiden leikkaamisesta ja puutarhan siivoamisesta syntyy valtava määrä risua ja roskaa, jolle ei ole mitään järkevää sijoituspaikkaa omassa pihassa. Ne on kuljetettava pois.

Lue lisää

17.09.2021

Biomassat meille, energiaa ja polttoainetta teille

Vastuullisuus on päivän sana. Se ei ole vain markkinoinnin sana, vaan jokaisella yrityksellä ja organisaatiolla on oikea ja aito vastuu ympäristöstä ja maapallon kestävyydestä. Siitä pitää huolen osaltaan uusi jätelaki, joka velvoittaa muun muassa erottelemaan ja keräämään biojätettä.

Lue lisää

01.09.2021

Kuljetus- ja imupalveluiden sekä astiatyhjennysten hintojen tarkistus 1.9.2021

Kuljetusten kustannukset ovat kasvaneet merkittävästi vuoden 2021 aikana, josta syystä joudumme korottamaan kuljetustemme hintoja 1.9.2021 alkaen. Hinnankorotukset perustuvat Tilastokeskuksen ylläpitämän jätteenkuljetuksen kustannusindeksin tilanteeseen 06/2021.

Lue lisää

09.08.2021

Asuntomessuilla keskiössä kestävyys

Asumisen uusimpia trendejä ja suuntauksia päästiin tänä vuonna ihastelemaan Lohjalla. Järven rantaan rakennetulla Hiidensalmen messualueella painotettiin alusta lähtien sisustamisen trendien ja uusien tilaratkaisuiden lisäksi vastuullisuutta.

Lue lisää

06.05.2021

Paimion biokaasulaitoksen ympäristölupaprosessi käynnistetään

”Paimioon suunnitteilla olevan BioGPaimio Oy:n biokaasulaitoksen toteutukseen liittyen on yhtiö valinnut kumppanikseen AFRY Finland Oy:n (entinen Pöyry) toteuttamaan yhtiön ympäristölupahakemusta ja siihen liittyviä ympäristöselvityksiä. ”AFRY:llä on laaja kokemus ympäristövaikutusten arviointimenettelyistä ja vankka tausta arvioida biokaasulaitosten toimintaa, siksi valitsimme heidät kumppaniksi tähän hankkeeseemme” kertoo BioGPaimio Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mika Laine.

Lue lisää

28.04.2021

Kolmas sukupolvi Envorin johtoon

Uuden nimityksen myötä Envor Groupin johtoon astuu jo kolmas sukupolvi, kun yhtiön hallitus nimesi 27.4. Samuli Laineen toimitusjohtajaksi.

Lue lisää

06.04.2021

Vastuu tulevaisuuden työvoimasta

Suomen tavoitteena on nostaa kierrätysaste seuraavan 15 vuoden aikana 40 prosentista 65 prosenttiin. Saadaksemme jätteet kiertämään entistä tehokkaammin, meidän on koulutettava uusia kiertotalouden osaajia. Siksi me Envorilla olemme antaneet oman panoksemme Lounais-Hämeen Koulutuskuntayhtymän uuden materiaalienkäsittelytutkinnon lanseeraamiseen.

Lue lisää

09.03.2021

Kun työntekijä kehittyy, myös me kehitymme

Yhteiskuntamme ja ympäristöala kehittyvät vauhdilla. Me Envorilla ymmärrämme, että ainoa keino pysyä muutoksessa mukana, on kehittyä itse. Siksi kannustamme henkilökuntaamme opiskelemaan ja olemme iloisia siitä, että moni työntekijämme on myös hyödyntänyt tätä mahdollisuutta.

Lue lisää