Sisältöön »

Olemme palvelleet vuosien varrella yli 20 000 kotitalousasiakasta sekä yli 5000 yritysasiakasta. Tutustu referensseihimme ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon! 

 

Asiakastarinat

16.08.2023

Syksy on parasta aikaa tehdä istutuksia puutarhassa – korkealaatuinen puutarhamulta syntyy biokaasutuotannon sivutuotteena

Envorin biokaasutuotannon sivutuotteena syntyy mädätysjäännöstä, josta jalostetaan maanparannusainetta ja kompostimultaa. Envorin Garden-istutusmulta on kuohkeaa ja kevyttä multaa, joka on suunniteltu erityisesti istutuksille.

Lue lisää

23.02.2023

Resilienssi – mikä ihana hyvä syy valita kumppani

Resilienssin kysyntä on noussut esille lähivuosien kriisien eli koronapandemian ja Ukrainan sodan myötä. Yritysten kyvykkyyttä sopeutua jatkuvasti muuttuvaan toimintaympäristöön pidetään nyt elinvoimaisuuden mittarina.

Lue lisää

19.01.2023

Haemme Uudellemaalle myyntipäällikköä, jolla on hanakka missio

Me etsimme nälkäistä ja motivoitunutta myyntipäällikköä, joka haluaa auttaa asiakkaita toimimaan vastuullisesti ja löytää uusia ratkaisuja aitoon kiertotalouteen. Toimialueenasi on Uusimaa ja olet ratkaiseva palanen Envorin myyntitiimissä.

Lue lisää

30.11.2022

Puissa lunta on valkeanaan, kattojen päällä on lunta

Aamuvarhaisella ennen kuin kukkokaan on kiekunut, jotkut ahkerat häärivät jo pihamailla. He jättävät jälkensä ikkunoiden alle, joiden takana vielä autuaan tietämättöminä nukutaan. Ja kun sitten taloissa on aika sytyttää valot ja napsaista kahvinkeitin päälle, ovat pihalla ahertajat häipyneet jo teille tietämättömille. Jäljelle on jäänyt vain lumesta puhdas ja liukkautta vastaan hiekoitettu piha.

Lue lisää

17.11.2022

Autoasi Forssa arvosti imuauton kuljettajan oma-aloitteisuutta

Ei mikään lämmitä yhtä paljon, kuin palaute tyytyväiseltä asiakkaalta. Tai ehkä se lämmittää vielä vähän enemmän, kun asiakas kokee saaneensa paljon enemmän kuin vain tilaamansa palvelun.

Lue lisää

06.10.2022

Lounealla tehostetaan jätteiden kierrätysastetta

Lounean Forssan kiinteistöt ovat olleet Envorin hoidossa sekä jätehuollon että kiinteistöhuollon osalta jo vuosia. Nyt uuden velvoitteen myötä Envor ja Lounea käyvät läpi kaikki erilliskerättävät jätteet ja työntekijöille on tulossa myös Envorin järjestämää koulutusta lajittelusta ja kierrätyksestä.

Lue lisää

18.05.2021

Kokonaisvaltaista kiinteistöhuoltoa

Kun forssalaisessa As Oy Apretuurissa tuli aika kilpailuttaa kiinteistöhuolto, tavoitteena oli löytää toimija, joka tarjoaa laadukasta ja kokonaisvaltaista palvelua. Taloyhtiön päädyttyä Envor Groupin kiinteistöpalveluihin, viereisessä As Oy Sertinkissä päätettiin seurata perässä.

Lue lisää

08.10.2019

Forssan kaupunki askeleen edellä muovin keräyksessä

Forssan kaupunki on kerännyt pakkausmuoveja jo parin vuoden ajan Envorin kanssa. Kiinteistöpäällikkö Jukka Perälän mukaan keräyksen taustalla ei ole kuitenkaan lainsäädäntöön liittyvät vaatimukset, vaan aivan toiset syyt.

Lue lisää