Sisältöön »

Olemme palvelleet vuosien varrella yli 20 000 kotitalousasiakasta sekä yli 5000 yritysasiakasta. Tutustu referensseihimme ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon! 

 

Asiakastarinat

Vastuullisuus on monessa onnistumisen summa: Vastuuta ihmisistä ja monimuotoisuudesta

24.10.2023

Vastuullisuus on monessa onnistumisen summa: Vastuuta ihmisistä ja monimuotoisuudesta

Olemme Envorilla parhaillaan valmistelemassa omaa vastuullisuusohjelmaamme. Haluamme pureutua asiaan entistä paremmin, sillä vastuullisuus on tulevaisuuden kilpailuetu – myös omille asiakkaillemme.

Mitä vastuu henkilöstöstä tarkoittaa meille?

Yrityksen vastuu henkilöstöstä voidaan tiivistää neljään pääalueeseen: työntekijöiden hyvinvointiin, työolojen turvallisuuteen, osaamisen kehittämiseen ja tasa-arvoon sekä monimuotoisuuteen. Näiden lisäksi tärkeitä teemoja ovat viestintä, avoimuus ja työntekijöiden osallistaminen päätöksentekoon.

  • Hyvä työterveyshuolto on yksi osa työntekijöiden hyvinvointia. Samoin ePassi, jolla voi ostaa liikunta- ja kulttuuripalveluja.
  • Meillä työskennellään isojen koneiden ja ajoneuvojen kanssa. Siksi työolojen turvallisuus on meille ykkösprioriteetteja.
  • Kannustamme työntekijöitämme kehittämään osaamistaan työn ohessa. Lakisääteisten pätevyyksien ylläpitämistä pidetään suuressa arvossa.
  • Olemme nähneet, että työyhteisön monimuotoisuus on monella tavalla rikkaus. Envor on jo pitkään työllistänyt maahanmuuttajia ja tarjonnut harjoittelupaikkoja myös kansainvälisille opiskelijoille.
  • Jotta voimme onnistua hyvin tehtävässämme, meidän pitää onnistua myös sisäisessä viestinnässä. Säännölliset työnjohto- ja toimistopalaverit kannustavat kaksisuuntaiseen viestintään.
  • Jokainen palaveri ja työryhmä antaa työntekijöille mahdollisuuden vaikuttaa. Erilaisten keskustelutilaisuuksien tehtävänä on osallistaa, samoin yrityksen tyky-tapahtumien.

Miten me voisimme auttaa sinun yritystäsi toimimaan ympäristöystävällisesti, kestävästi ja vastuullisesti?