Sisältöön »

Olemme palvelleet vuosien varrella yli 20 000 kotitalousasiakasta sekä yli 5000 yritysasiakasta. Tutustu referensseihimme ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon! 

 

Asiakastarinat

Autoasi Forssa arvosti imuauton kuljettajan oma-aloitteisuutta

17.11.2022

Autoasi Forssa arvosti imuauton kuljettajan oma-aloitteisuutta

Ei mikään lämmitä yhtä paljon, kuin palaute tyytyväiseltä asiakkaalta. Tai ehkä se lämmittää vielä vähän enemmän, kun asiakas kokee saaneensa paljon enemmän kuin vain tilaamansa palvelun.

Tapahtui viime viikolla. Autoasi Forssa oli tilannut Envorilta kaivon tyhjennyksen. Imuauto ja kuski saapuivat paikan päälle ja ryhtyivät hommiin. Kuski kuitenkin huomasi nopeasti, että kaivossa ei ollutkaan sakkaa. Kaivon tukos ei siis johtunutkaan kyseisestä kaivosta, vaan ongelma oli jossain muualla.

Etsinnän jälkeen pihalta löytyi kaivo, jonka olemassaolosta kukaan ei ollut tietoinen. Ja juuri tämä kaivo oli tukossa ja esti hallin kaivon tyhjenemisen.

Kun oikea kaivo oli saatu tyhjennettyä, oli Autoasi Forssan yrittäjä Tommi Kankare enemmän kuin tyytyväinen: ”Joku olisi voinut vain tyhjentää tulvivan kaivon sen kummempia tutkimatta ja miettimättä. Oma-aloitteinen Envorin kuski teki työnsä kuitenkin ajatuksella ja ongelman perisyy selvisi saman tien.”

Kiitos palautteestasi Tommi, me arvostamme!