Sisältöön »

Olemme palvelleet vuosien varrella yli 20 000 kotitalousasiakasta sekä yli 5000 yritysasiakasta. Tutustu referensseihimme ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon! 

 

Asiakastarinat

Puissa lunta on valkeanaan, kattojen päällä on lunta

30.11.2022

Puissa lunta on valkeanaan, kattojen päällä on lunta

Aamuvarhaisella ennen kuin kukkokaan on kiekunut, jotkut ahkerat häärivät jo pihamailla. He jättävät jälkensä ikkunoiden alle, joiden takana vielä autuaan tietämättöminä nukutaan. Ja kun sitten taloissa on aika sytyttää valot ja napsaista kahvinkeitin päälle, ovat pihalla ahertajat häipyneet jo teille tietämättömille. Jäljelle on jäänyt vain lumesta puhdas ja liukkautta vastaan hiekoitettu piha.

Siinä on talossa herääjien mukava ottaa ensimmäiset askeleet, kiirehtää kohti työpaikkaa tai koulua. Suoraan lämpöisestä kodista kohti päivän askareita, ilman mitään murheita yöllä sataneesta lumesta.

Oli sitten arki tai pyhä, ahkerat pihalla touhuajat tekevät työnsä huolella. Sillä puhtaat ja turvalliset pihat ovat heidän missionsa. Eivätkä ne ahertajat ole joulutonttuja, vaan Envorin kiinteistöhuollon ammattilaisia, tekemässä talviajan tärkeintä työtä eli lumitöitä