Sisältöön »

Olemme palvelleet vuosien varrella yli 20 000 kotitalousasiakasta sekä yli 5000 yritysasiakasta. Tutustu referensseihimme ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon! 

 

Asiakastarinat

Haemme Uudellemaalle myyntipäällikköä, jolla on hanakka missio

19.01.2023

Haemme Uudellemaalle myyntipäällikköä, jolla on hanakka missio

Tämä on työnhakuilmoitus, joka perustuu totaaliseen realismiin uskoa ja toivoa unohtamatta – lähdetkö mukaamme pelastamaan maailmaa? HAEMME UUDELLEMAALLE MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ, JOLLA ON HANAKKA MISSIO.

Sitran tässä kuussa julkaisemat Megatrendit 2023 kertovat, että ilmasto kuumenee, luonnon monimuotisuus heikkenee, maaperä köyhtyy, resurssien saatavuus muuttuu yhä epävarmemmaksi, äärimmäiset sääolot yleistyvät ja jätteiden määrä kasvaa.

Ei kovin innostavia trendejä tulevaisuudelle, vai mitä? Mutta asioita voidaan lähteä korjaamaan vain, jos ja kun ongelmat ensin tunnistetaan ja tunnustetaan.

Samassa megtrendien julkaisussa todetaan myös, että kiertotaloudesta tulee välttämättömyys. Ja että talouden arvoketjua pitää kehittää kestävämmäksi. Toisin sanoen, meidän on saatava materiaalit aidosti kiertämään, jotta voimme pysäyttää ilmaston kuumenemisen ja muut siihen liittyvät ilmiöt.

Envor on suomalainen perheyritys ja kiertotalouden edelläkävijä. Meidän tärkein tavoitteemme on säästää luonnonvaroja kierrättämällä. Meillä on siihen myös monta valmista ratkaisua, kuten biokaasulaitokset Forssassa ja Porissa. Mutta me tarvitsemme lisää yrityksiä ja kumppaneita toteuttamaan tavoitettamme. Ja me tarvitsemme lisää tekijöitä myymään osaamistamme ja ratkaisujamme yhä useammalle suomalaiselle toimijalle.

Me etsimme nälkäistä ja motivoitunutta myyntipäällikköä, joka haluaa auttaa asiakkaita toimimaan vastuullisesti ja löytää uusia ratkaisuja aitoon kiertotalouteen. Toimialueenasi on Uusimaa ja olet ratkaiseva palanen Envorin myyntitiimissä.

  • Työ on ratkaisumyyntiä eli asiakkaiden auttamista ja heidän kiertotalous- ja vastuullisuustavoitteittensa toteuttamista
  • Koska työ on myyntiä, sen pitää olla kaikin puolin tuloksellista ja siitä pitää löytyä sinulle myös yksi motivaation lähde
  • Pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä, jossa tarvitaan ymmärrystä kiertotaloudesta ja liiketoiminnan perusteista
  • Saat olla tekemissä ihmisten kanssa, käydä ahkerasti tapaamassa asiakkaita ja luoda omaa kestävää asiakaskuntaa

Jos tämä kaikki kertomamme resonoi rinnassasi, niin laita meille viestiä ja kerro ajatuksistasi. Hakemuksen voit laittaa osoitteeseen juha.t.karjalainen@envor.fi ja lisätietoja saat myyntijohtaja Juha T. Karjalaiselta numerosta 044 491 6858.