Sisältöön »

Olemme palvelleet vuosien varrella yli 20 000 kotitalousasiakasta sekä yli 5000 yritysasiakasta. Tutustu referensseihimme ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon! 

 

Asiakastarinat

30.11.2022

Puissa lunta on valkeanaan, kattojen päällä on lunta

Aamuvarhaisella ennen kuin kukkokaan on kiekunut, jotkut ahkerat häärivät jo pihamailla. He jättävät jälkensä ikkunoiden alle, joiden takana vielä autuaan tietämättöminä nukutaan. Ja kun sitten taloissa on aika sytyttää valot ja napsaista kahvinkeitin päälle, ovat pihalla ahertajat häipyneet jo teille tietämättömille. Jäljelle on jäänyt vain lumesta puhdas ja liukkautta vastaan hiekoitettu piha.

Lue lisää

17.11.2022

Autoasi Forssa arvosti imuauton kuljettajan oma-aloitteisuutta

Ei mikään lämmitä yhtä paljon, kuin palaute tyytyväiseltä asiakkaalta. Tai ehkä se lämmittää vielä vähän enemmän, kun asiakas kokee saaneensa paljon enemmän kuin vain tilaamansa palvelun.

Lue lisää

06.10.2022

Lounealla tehostetaan jätteiden kierrätysastetta

Lounean Forssan kiinteistöt ovat olleet Envorin hoidossa sekä jätehuollon että kiinteistöhuollon osalta jo vuosia. Nyt uuden velvoitteen myötä Envor ja Lounea käyvät läpi kaikki erilliskerättävät jätteet ja työntekijöille on tulossa myös Envorin järjestämää koulutusta lajittelusta ja kierrätyksestä.

Lue lisää