Sisältöön »

Olemme palvelleet vuosien varrella yli 20 000 kotitalousasiakasta sekä yli 5000 yritysasiakasta. Tutustu referensseihimme ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon! 

 

Asiakastarinat

Kotitalouksissa kerätään innolla muovia

09.05.2019

Kotitalouksissa kerätään innolla muovia

Envor Group aloitti viime keväänä kotitalouksien muovijätteiden erilliskeräyksen ensimmäisenä omalla toimialueellaan. Alusta asti mukana olleessa Asuntoyhtiö Hämeentie 11:sta muovijätteen keräys otettiin innolla vastaan ja sitä on tarkoitus jatkaa myös tulevaisuudessa.

”Taloyhtiössä on sekä asuinhuoneistoja että liiketiloja. Kaikki ovat kuitenkin lähteneet innolla lajittelemaan muovijätettä. Olemme saaneet aikaan selviä säästöjä, sillä muovijätteen käsittely on edullisempaa kuin sekajätteen. ”

”Yllätyin kuitenkin siitä, että suurin innostus muovijätteen erilliskeräykseen ei johtunut saaduista säästöistä, vaan ihmiset haluavat tehdä oman osansa ympäristön hyväksi. Koska taloyhtiöstä löytyy myös bio- ja pahvijäte, sekajätettä syntyy paljon vähemmän kuin aiemmin. Tämän kokeilun myötä myös useat muut taloyhtiöt ovat kyselleet muovien erilliskeräyksen perään.” – isännöitsijä Mikko Ryyppö, Forssan Isännöinti ja Kiinteistönvälitys Oy

#envor #ilovemuovi #muovinkierrätys #lajittelu #kierrättäminen #uusiokäyttö