Sisältöön »

Olemme palvelleet vuosien varrella yli 20 000 kotitalousasiakasta sekä yli 5000 yritysasiakasta. Tutustu referensseihimme ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon! 

 

Asiakastarinat

Kokonaisvaltaista kiinteistöhuoltoa

18.05.2021

Kokonaisvaltaista kiinteistöhuoltoa

Kun forssalaisessa As Oy Apretuurissa tuli aika kilpailuttaa kiinteistöhuolto, tavoitteena oli löytää toimija, joka tarjoaa laadukasta ja kokonaisvaltaista palvelua. Taloyhtiön päädyttyä Envor Groupin kiinteistöpalveluihin, viereisessä As Oy Sertinkissä päätettiin seurata perässä.

– Seurasin hetken aikaa, miten naapurissa kiinteistöhuollon työt sujuivat ja päätin ottaa asian esille myös omassa taloyhtiössämme, As Oy Sertinkin hallituksen puheenjohtaja Hannu Ritamäki kertoo.

Envor Group saa molemmilta taloyhtiöiltä kiitosta erityisesti saavutettavuudesta ja ripeästä palvelusta.

– Arvostan erityisesti sitä, että meillä on yksi kontakti, josta saamme apua aina tarvittaessa. Ongelmilta ei voi ikinä täysin välttyä, mutta tärkeintä on se, miten niihin reagoidaan, As Oy Apretuurin hallituksen puheenjohtaja Seppo Vuorio sanoo.

Miesten mukaan ongelmiakin syntyy vähemmän, kun taloyhtiöstä pidetään säännöllisesti huolta.

– Envor huolehtii puolestamme niin ruohonleikkuusta, siirtolavojen tilaamisesta sekä ilmanvaihtosuodattamien vaihdosta ja voimme luottaa siihen, että asiat tulevat tehtyä ja kotimme pysyvät hyvässä kunnossa, Ritamäki sanoo.

– Laadukas kiinteistöhuolto mahdollistaa edullisen, huolettoman ja viihtyisän asumisen, Vuorio sanoo.