Sisältöön »
 

Reittimuutokset

16.08.2023

Syksy on parasta aikaa tehdä istutuksia puutarhassa – korkealaatuinen puutarhamulta syntyy biokaasutuotannon sivutuotteena

Envorin biokaasutuotannon sivutuotteena syntyy mädätysjäännöstä, josta jalostetaan maanparannusainetta ja kompostimultaa. Envorin Garden-istutusmulta on kuohkeaa ja kevyttä multaa, joka on suunniteltu erityisesti istutuksille.

Lue lisää

19.06.2023

Juhannusaaton vaikutus ajoaikatauluihimme

Arvoisa asiakkaamme, juhannusaattoperjantai 23.6. vaikuttaa mahdollisesti ajoaikatauluihimme eli astioiden tyhjennyspäiviin. Nähdään tien päällä ja pihoissa!

Lue lisää

15.05.2023

Helatorstai 18.5.2023 vaikuttaa astiatyhjennyksiin

Arvoisa asiakkaamme: teemme Helatorstain 18.5.2023 ajoja sekä ennakkoon että jälkikäteen. Aurinkoista viikon alkua!

Lue lisää

31.03.2023

Pääsiäinen vaikuttaa keräyspäiviimme

Hyvä asiakkaamme! Pyydämme ottamaan huomioon, että pitkäperjantai 7.4. ja toinen pääsiäispäivä 10.4. vaikuttavat ajoreittiemme ajopäiviin. Ajamme reittejä sekä ennakkoon että jälkikäteen. Toivotamme mukavaa Pääsiäistä kaikille!

Lue lisää

23.02.2023

Resilienssi – mikä ihana hyvä syy valita kumppani

Resilienssin kysyntä on noussut esille lähivuosien kriisien eli koronapandemian ja Ukrainan sodan myötä. Yritysten kyvykkyyttä sopeutua jatkuvasti muuttuvaan toimintaympäristöön pidetään nyt elinvoimaisuuden mittarina.

Lue lisää

19.01.2023

Haemme Uudellemaalle myyntipäällikköä, jolla on hanakka missio

Me etsimme nälkäistä ja motivoitunutta myyntipäällikköä, joka haluaa auttaa asiakkaita toimimaan vastuullisesti ja löytää uusia ratkaisuja aitoon kiertotalouteen. Toimialueenasi on Uusimaa ja olet ratkaiseva palanen Envorin myyntitiimissä.

Lue lisää

05.12.2022

Pyhäpäivät vaikuttavat astiatyhjennysten ajankohtaan

Arvoisa asiakkaamme, muistathan että näin pyhien aikaan ajoaikataulutkin muuttuvat hieman eli käytännössä ajamme kierroksia sekä etu- että jälkikäteen. Huolehdithan myös esteettömästä pääsystä talvisen jäteastian luo. Lämmin kiitos yhteistyöstä.

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue lisää

30.11.2022

Puissa lunta on valkeanaan, kattojen päällä on lunta

Aamuvarhaisella ennen kuin kukkokaan on kiekunut, jotkut ahkerat häärivät jo pihamailla. He jättävät jälkensä ikkunoiden alle, joiden takana vielä autuaan tietämättöminä nukutaan. Ja kun sitten taloissa on aika sytyttää valot ja napsaista kahvinkeitin päälle, ovat pihalla ahertajat häipyneet jo teille tietämättömille. Jäljelle on jäänyt vain lumesta puhdas ja liukkautta vastaan hiekoitettu piha.

Lue lisää

Arkisto

 

Tällä sivulla tiedotamme jätehuollon reittimuutoksista. 

 

Arvoisa asiakkaamme: teemme Helatorstain 26.5.2022 ajoja sekä ennakkoon että jälkikäteen. Kiitos ja aurinkoista viikonloppua!


Pyydämme ottamaan huomioon, että pitkäperjantai 15.4. ja toinen pääsiäispäivä 18.4. vaikuttavat lähiaikoina ajoreittiemme ajopäiviin. Ajamme reittejä sekä ennakkoon että jälkikäteen. Toivotamme mukavaa Pääsiäistä kaikille!


Sairaustapausten vuoksi viikolla 50 on pieniä viivästyksiä normaaleihin tyhjennysajankohtiin nähden. Häiriö on siis tilapäinen ja toivomme asiakkailtamme kärsivällisyyttä. Kiitos!


Pyydämme myös ottamaan huomioon lyhyistä työviikoista johtuvat muutokset ajoreittien normaaleissa ajopäivissä:

Vko 51 reittejä ajetaan lyhyen viikon takia ennakkoon

Vko 1: Loppiaisen (6.1.) reittejä ajetaan ennakkoon ja jälkikäteen