Sisältöön »
 

Reittimuutokset

Vastuullisuus on monessa onnistumisen summa: Ympäristövastuuta ja kestävää kehitystä

13.10.2023

Vastuullisuus on monessa onnistumisen summa: Ympäristövastuuta ja kestävää kehitystä

Olemme Envorilla parhaillaan valmistelemassa omaa vastuullisuusohjelmaamme. Haluamme pureutua asiaan entistä paremmin, sillä vastuullisuus on tulevaisuuden kilpailuetu – myös omille asiakkaillemme.
 
Mitä ympäristövastuu tarkoittaa meille?

Yrityksen ympäristövastuu on keskeinen osa vastuullisen liiketoiminnan kokonaisuutta. Se tarkoittaa, että pyrimme minimoimaan haitallisiset ympäristövaikutukset ja edistämme kestävää kehitystä. Tämä saavutetaan

  • läpinäkyvällä toiminnalla
  • raporteilla
  • asiakirjoilla
  • luvilla
  • lainsäädännön noudattamisella ja
  • auditoidulla laatu- ja ympäristöjärjestelmällä. 

Samalla kun me Envorilla pyrimme toimimaan ympäristöystävällisesti, me myös autamme asiakkaitamme tekemään samoin. Visiomme mukaisesti olemme kiertotalouden edelläkävijä ja siihen aiomme jatkuvasti panostaa. Innovoimme ja kehitämme entistä kestävämpiä palveluja ja osallistamme myös asiakkaamme ja sidosryhmämme mukaan kehittämiseen. 

Oletko sinä miettinyt, että yrityksen ympäristövastuu ei ole ainoastaan ympäristön suojelua, vaan se myös parantaa yrityksen mainetta, houkuttelee vastuullisia sijoittajia ja asiakkaita, sekä vähentää riskejä?

Miten me voisimme auttaa sinun yritystäsi toimimaan ympäristöystävällisesti, kestävästi ja vastuullisesti? 

 

Tällä sivulla tiedotamme jätehuollon reittimuutoksista. 

 

Arvoisa asiakkaamme: teemme Helatorstain 26.5.2022 ajoja sekä ennakkoon että jälkikäteen. Kiitos ja aurinkoista viikonloppua!


Pyydämme ottamaan huomioon, että pitkäperjantai 15.4. ja toinen pääsiäispäivä 18.4. vaikuttavat lähiaikoina ajoreittiemme ajopäiviin. Ajamme reittejä sekä ennakkoon että jälkikäteen. Toivotamme mukavaa Pääsiäistä kaikille!


Sairaustapausten vuoksi viikolla 50 on pieniä viivästyksiä normaaleihin tyhjennysajankohtiin nähden. Häiriö on siis tilapäinen ja toivomme asiakkailtamme kärsivällisyyttä. Kiitos!


Pyydämme myös ottamaan huomioon lyhyistä työviikoista johtuvat muutokset ajoreittien normaaleissa ajopäivissä:

Vko 51 reittejä ajetaan lyhyen viikon takia ennakkoon

Vko 1: Loppiaisen (6.1.) reittejä ajetaan ennakkoon ja jälkikäteen