Sisältöön »
 

Reittimuutokset

Envorin uusi myyntipäällikkö Janne Järvinen esittäytyy

19.10.2023

Envorin uusi myyntipäällikkö Janne Järvinen esittäytyy

Morjens! Olen Janne Järvinen, Envorin myyntitiimin uusin vahvistus. Aloitin myyntipäällikkönä Tampereen ja Pirkanmaan alueella kuukausi sitten.

Olen kiertotalouden parissa vasta oppijan roolissa, mutta pitkä työura prosessiteollisuudessa auttaa asettumaan asiakkaan saappaisiin. Viimeiset viisi vuotta olen tehnyt myyntityötä, joten siitäkin löytyy kokemusta.

Kiertotalous on kiinnostava ala, sen haasteet ja mahdollisuudet kiehtovat. Siksi hain töihin Envorille. Tämä on samalla sekä käytännönläheistä että tärkeää työtä tulevaisuuden puolesta. Myös asiakkaat ovat kiinnostuneita kaikesta, mikä liittyy vastuullisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen.

Edelleen on asiakkaiden keskuudessa paljon epätietoisuutta siitä, miten aidosti eri jätejakeet saadaan kiertämään. Siinä näen selvän onnistumisen paikan. Minulle myyntityö onkin ensisijaisesti asiakaspalvelua – olen helposti puhelimella tavoitettavissa ja autan aina parhaani mukaan. Ja kun asiakkaan kanssa löydetään se yhteinen win-win-tilanne, niin se jos mikä motivoi työssä.

Työn vastapaino löytyy metsästä, jossa lenkkeilen päivittäin koirani kanssa. Metsässä mieli lepää ja ajatukset nollaantuvat.

Mielelläni verkostoidun mielelläni Linkkarissa ja sen ulkopuolella. Vastaan numerossa 044 493 4541 ja meili tulee perille janne.jarvinen@envor.fi

 

Tällä sivulla tiedotamme jätehuollon reittimuutoksista. 

 

Arvoisa asiakkaamme: teemme Helatorstain 26.5.2022 ajoja sekä ennakkoon että jälkikäteen. Kiitos ja aurinkoista viikonloppua!


Pyydämme ottamaan huomioon, että pitkäperjantai 15.4. ja toinen pääsiäispäivä 18.4. vaikuttavat lähiaikoina ajoreittiemme ajopäiviin. Ajamme reittejä sekä ennakkoon että jälkikäteen. Toivotamme mukavaa Pääsiäistä kaikille!


Sairaustapausten vuoksi viikolla 50 on pieniä viivästyksiä normaaleihin tyhjennysajankohtiin nähden. Häiriö on siis tilapäinen ja toivomme asiakkailtamme kärsivällisyyttä. Kiitos!


Pyydämme myös ottamaan huomioon lyhyistä työviikoista johtuvat muutokset ajoreittien normaaleissa ajopäivissä:

Vko 51 reittejä ajetaan lyhyen viikon takia ennakkoon

Vko 1: Loppiaisen (6.1.) reittejä ajetaan ennakkoon ja jälkikäteen