Sisältöön »
 

Reittimuutokset

Vastuullisuus on monessa onnistumisen summa: Vastuuta ihmisistä ja monimuotoisuudesta

24.10.2023

Vastuullisuus on monessa onnistumisen summa: Vastuuta ihmisistä ja monimuotoisuudesta

Olemme Envorilla parhaillaan valmistelemassa omaa vastuullisuusohjelmaamme. Haluamme pureutua asiaan entistä paremmin, sillä vastuullisuus on tulevaisuuden kilpailuetu – myös omille asiakkaillemme.

Mitä vastuu henkilöstöstä tarkoittaa meille?

Yrityksen vastuu henkilöstöstä voidaan tiivistää neljään pääalueeseen: työntekijöiden hyvinvointiin, työolojen turvallisuuteen, osaamisen kehittämiseen ja tasa-arvoon sekä monimuotoisuuteen. Näiden lisäksi tärkeitä teemoja ovat viestintä, avoimuus ja työntekijöiden osallistaminen päätöksentekoon.

  • Hyvä työterveyshuolto on yksi osa työntekijöiden hyvinvointia. Samoin ePassi, jolla voi ostaa liikunta- ja kulttuuripalveluja.
  • Meillä työskennellään isojen koneiden ja ajoneuvojen kanssa. Siksi työolojen turvallisuus on meille ykkösprioriteetteja.
  • Kannustamme työntekijöitämme kehittämään osaamistaan työn ohessa. Lakisääteisten pätevyyksien ylläpitämistä pidetään suuressa arvossa.
  • Olemme nähneet, että työyhteisön monimuotoisuus on monella tavalla rikkaus. Envor on jo pitkään työllistänyt maahanmuuttajia ja tarjonnut harjoittelupaikkoja myös kansainvälisille opiskelijoille.
  • Jotta voimme onnistua hyvin tehtävässämme, meidän pitää onnistua myös sisäisessä viestinnässä. Säännölliset työnjohto- ja toimistopalaverit kannustavat kaksisuuntaiseen viestintään.
  • Jokainen palaveri ja työryhmä antaa työntekijöille mahdollisuuden vaikuttaa. Erilaisten keskustelutilaisuuksien tehtävänä on osallistaa, samoin yrityksen tyky-tapahtumien.

Miten me voisimme auttaa sinun yritystäsi toimimaan ympäristöystävällisesti, kestävästi ja vastuullisesti?

 

Tällä sivulla tiedotamme jätehuollon reittimuutoksista. 

 

Arvoisa asiakkaamme: teemme Helatorstain 26.5.2022 ajoja sekä ennakkoon että jälkikäteen. Kiitos ja aurinkoista viikonloppua!


Pyydämme ottamaan huomioon, että pitkäperjantai 15.4. ja toinen pääsiäispäivä 18.4. vaikuttavat lähiaikoina ajoreittiemme ajopäiviin. Ajamme reittejä sekä ennakkoon että jälkikäteen. Toivotamme mukavaa Pääsiäistä kaikille!


Sairaustapausten vuoksi viikolla 50 on pieniä viivästyksiä normaaleihin tyhjennysajankohtiin nähden. Häiriö on siis tilapäinen ja toivomme asiakkailtamme kärsivällisyyttä. Kiitos!


Pyydämme myös ottamaan huomioon lyhyistä työviikoista johtuvat muutokset ajoreittien normaaleissa ajopäivissä:

Vko 51 reittejä ajetaan lyhyen viikon takia ennakkoon

Vko 1: Loppiaisen (6.1.) reittejä ajetaan ennakkoon ja jälkikäteen