Sisältöön »
 

Reittimuutokset

Mitä vastuulliset hankinnat ja yhteistyökumppanit tarkoittavat meille?

10.11.2023

Mitä vastuulliset hankinnat ja yhteistyökumppanit tarkoittavat meille?

Vastuullisuus on monessa onnistumisen summa: Vastuulliset hankinnat ja yhteistyökumppanit 
 
Olemme Envorilla parhaillaan valmistelemassa omaa vastuullisuusohjelmaamme. Haluamme pureutua asiaan entistä paremmin, sillä vastuullisuus on tulevaisuuden kilpailuetu – myös omille asiakkaillemme.
 
Mitä vastuulliset hankinnat ja yhteistyökumppanit tarkoittavat meille?
 
Vastuullinen hankinta ja yhteistyökumppaneiden valinta ovat tärkeitä osia Envorin vastuullisuutta ja liiketoimintaa. Näemme, että vastuullisuus hankinnoissa saa aikaan positiivisia vaikutuksia yhteiskunnassa ja ympäristössä. Siihen kuuluvat:

  • Eettisyys ja ihmisoikeudet. Pyrimme aina osaltamme varmistamaan, että hankintaketjussamme noudatetaan eettisiä periaatteita ja tarpeen vaatiessa vaihdamme toimittajaa tai alihankkijaa.
  • Vastuullinen hankinta ottaa huomioon ympäristönäkökohdat. Tämä on toiminnassamme jatkuvasti lisääntyvä tarve. Esimerkiksi julkisissa hankinnoissa kysymyksessä on sekä vähimmäisvaatimus että ajoittain lisäpisteitäkin tarjoava tekijä, mikäli asiakas ratkaisee hankinnan voittajan sekä hinnan että laadun perusteella.
  • Vastuulliset hankinnat tukevat paikallista taloutta ja yhteiskuntaa. Meille on luontevaa käyttää mahdollisimman paljon paikallisia yrityksiä hankinnoissamme, myös erityisosaamista vaativissa teknisissä palveluissa.
  • Vastuullisuus ei ole staattinen tila vaan edellyttää jatkuvaa seurantaa ja parantamista. Tämä kuuluu olennaisena osana vastuullisuusohjelmaamme ja yrityksen johtamisen vuosikelloon.
  • Sertifikaatit ja standardit. Meillä on ISO9001- ja ISO14001 -sertifikaatit, jotka on auditoitu tänä vuonna. Vaadimme alihankkijoilta samoja dokumentteja, joita itseltämme edellytetään. Esimerkkeinä kuljetustoiminnan jätehuoltorekisteri ja asianmukainen siirtoasiakirjamenettely.

Miten me voisimme auttaa sinun yritystäsi toimimaan ympäristöystävällisesti, kestävästi ja vastuullisesti?

Ota yhteyttä myyntiimme! 

 

Tällä sivulla tiedotamme jätehuollon reittimuutoksista. 

 

Arvoisa asiakkaamme: teemme Helatorstain 26.5.2022 ajoja sekä ennakkoon että jälkikäteen. Kiitos ja aurinkoista viikonloppua!


Pyydämme ottamaan huomioon, että pitkäperjantai 15.4. ja toinen pääsiäispäivä 18.4. vaikuttavat lähiaikoina ajoreittiemme ajopäiviin. Ajamme reittejä sekä ennakkoon että jälkikäteen. Toivotamme mukavaa Pääsiäistä kaikille!


Sairaustapausten vuoksi viikolla 50 on pieniä viivästyksiä normaaleihin tyhjennysajankohtiin nähden. Häiriö on siis tilapäinen ja toivomme asiakkailtamme kärsivällisyyttä. Kiitos!


Pyydämme myös ottamaan huomioon lyhyistä työviikoista johtuvat muutokset ajoreittien normaaleissa ajopäivissä:

Vko 51 reittejä ajetaan lyhyen viikon takia ennakkoon

Vko 1: Loppiaisen (6.1.) reittejä ajetaan ennakkoon ja jälkikäteen