Sisältöön »
 

Reittimuutokset

Envor yhteistyöhön Forssan Suuppareitten kanssa

29.11.2023

Envor yhteistyöhön Forssan Suuppareitten kanssa

Pelissä on paljon kiinni – vastuu yhteisöstä luo hyvinvointia

Envor osallistuu lähialueen urheiluseurojen ja liikuntatapahtumien tukemiseen, mikä mahdollistaa kyseisten lajien harrastamisen paikkakunnalla ja huipulle pyrkivien nuorten osalta kannustavan pelaajapolun jopa omassa kotikaupungissaan.

Meille se tarkoittaa arvokasta työtä koko seudun hyvinvoinnin eteen.

Kuva on  lauantaina 18.11.2023 Jokioisten Leipä -areenalla pelatusta FoSu-Jyväskylä 02-ottelusta. FoSu otti ottelussa kauden avausvoittonsa maalein 12–6. Envor oli pelin otteluisäntä ja toimitusjohtaja Samuli Laine pääsi palkitsemaan ottelun parhaat pelaajat.

Teimme yhteistyösopimuksen FoSun kanssa alkusyksystä ja Mainossataman kanssa uudistimme laitamainokset yhtä vauhdikkaiksi, mitä salibandy pelinä on. FoSussa on puuhamies Jukka Rantasen johdolla hyvä pöhinä päällä, suunnitteilla on sählyareenalle uusi lapsia liikuttava Holjalandia.

Let’s play the ball! 

 


 

Tällä sivulla tiedotamme jätehuollon reittimuutoksista. 

 

Arvoisa asiakkaamme: teemme Helatorstain 26.5.2022 ajoja sekä ennakkoon että jälkikäteen. Kiitos ja aurinkoista viikonloppua!


Pyydämme ottamaan huomioon, että pitkäperjantai 15.4. ja toinen pääsiäispäivä 18.4. vaikuttavat lähiaikoina ajoreittiemme ajopäiviin. Ajamme reittejä sekä ennakkoon että jälkikäteen. Toivotamme mukavaa Pääsiäistä kaikille!


Sairaustapausten vuoksi viikolla 50 on pieniä viivästyksiä normaaleihin tyhjennysajankohtiin nähden. Häiriö on siis tilapäinen ja toivomme asiakkailtamme kärsivällisyyttä. Kiitos!


Pyydämme myös ottamaan huomioon lyhyistä työviikoista johtuvat muutokset ajoreittien normaaleissa ajopäivissä:

Vko 51 reittejä ajetaan lyhyen viikon takia ennakkoon

Vko 1: Loppiaisen (6.1.) reittejä ajetaan ennakkoon ja jälkikäteen