Sisältöön »
 

Tankkausaseman toiminta

Uudenmaan alueen myyntipäällikkö Petri Niemi esittäytyy

31.10.2023

Uudenmaan alueen myyntipäällikkö Petri Niemi esittäytyy

Tervehdys Envorin myynnistä! Olen Petri Niemi ja toimin myyntipäällikkönä Uudellamaalla. 

Olen työskennellyt Envorilla nyt reilut puoli vuotta. Hakiessani tänne töihin, Envor oli minulle jo valmiiksi tuttu aikaisempien työtehtävieni kautta. Olen tehnyt pitkän uran elintarvikealalla, myynnissä, asiakaspalvelussa ja logistiikassa. Työtehtäväni ovat pitäneet sisällään monenlaista johtamista, niin ihmisten, kuin tilausketjujenkin. 

Olen kiinnostunut kierrättämisestä ja kiertotaloudesta liiketoiminta-alana. Sen parissa on tulevaisuudessa paljon töitä tehtävänä, kun ajatellaan nykyajan kulutuskulttuuria. Myös asiakkaat ovat näistä asioista kiinnostuneita, eivätkä pelkästään lainsäädännön näkökulmasta. 

Asiakkaiden tarpeet ovat moninaisia ja vaihtelevat liiketoiminnasta, prosesseista, laatu- ja tehokkuusratkaisusta sekä turvallisuus- ja vastuullisuustavoitteista riippuen. Asiakkaat tuntevat parhaiten omat toimintonsa, mutta tarvitsevat meiltä kiertotalouden asiantuntemusta juuri niiden asioiden kehittämiseen. 

Envorin kilpailuvaltti onkin talon suuri asiantuntemus, jonka avulla löydämme asiakkaille juuri heidän liiketoimintaansa tukevat kiertotalousratkaisut. Saamme paljon asiakkailta kiitosta myös ketteryydestämme. Tavoitettavuus, nopeus ja palvelun laatu ovat asioita, joita asiakkaamme aidosti arvostavat. 

Monipuoliset tehtävät ja oman ammattitaidon kasvattaminen motivoivat minua työssäni. Koen myös työni merkitykselliseksi ja tärkeäksi, on helppo nähdä oman työn jälki osana kokonaisuutta. Parasta ovat asiakaskohtaamiset ja tyytyväiset asiakkaat. 

Motivaatiota saan myös säännöllisestä liikunnasta, kuntosalista sekä penkkiurheilusta ja äänikirjojen kuuntelusta. Kaikenlainen mukava tekeminen yhdessä läheisten kanssa on parasta vastapainoa työlle. 

Miten voisimme auttaa sinua kiertotalouden asioissa? Ole rohkeasti yhteydessä 0500 616 822 tai petri.niemi@envor.fi. 

 

Tältä sivulta löydät kaikki ajankohtaiset uutiset tankkausasemiemme toimintaan liittyen.