Sisältöön »
 

Tankkausaseman toiminta

Biokaasulla puhtaasti eteenpäin – Envor Porin kaasutankkausaseman yrityskortit saatavilla

27.10.2022

Biokaasulla puhtaasti eteenpäin – Envor Porin kaasutankkausaseman yrityskortit saatavilla

Tiedätkö jo biokaasulla ajamisen edut? Tiedätkö, kuinka paljon edullisempaa on ajaa kotimaisella biokaasulla kuin tuontibensalla tai dieselillä? Tiesithän, että biokaasu on uusiutuvaa energiaa, josta syntyy vain vähän päästöjä?

Biokaasulla ajaminen on kannanotto ympäristön puolesta

Uuden kaasuauton hankinnan vaihtoehtona on vanhan bensiini- tai dieselkäyttöisen auton muuntaminen kaasukäyttöiseksi kaasukonversion avulla. Konversion kustannukset ovat mallista riippuen noin 2500–3500 euroa, ja siihen on mahdollista saada valtion tukea 1000 euroa.

Kun yrityksesi ajaa kaasulla, se on todellinen maine- ja ympäristöteko, jolla kelpaa keulia ilman viherpesua.

Kaasulla on loistava tulevaisuus Satakunnassa

Kaasuautoilua edistetään useilla hankkeilla Satakunnan alueilla. Uusien biokaasulaitosten, kehittyvän tankkausasemaverkoston ja kaasuautoilun edistämistoimien myötä tavoitteena on, että Satakunnassa on yli 6 000 kaasukäyttöistä ajoneuvoa vuoteen 2025 mennessä.

Puhdasta energiaa jätevesilietteestä

Envor Porin kaasutankkausaseman kaasu tehdään Envor Porin biokaasulaitoksessa. Biokaasu jalostetaan laitoksella biometaaniksi, jolloin sen sisältämä hiilidioksidi poistetaan ja lopputuotteena on maakaasua vastaava puhdas ja fossiilivapaa paikallisesti tuotettu bioenergia.

Raaka-aineensa eli jätevesilietteen laitos saa naapuritontilta Porin Veden Luotsinmäen jätevedenpuhdistamolta, jossa käsitellään Porin seutukunnan asumisen ja teollisuuden viemäröidyt jätteet.

Tankkaa Porissa yrityskortilla 

Jos yrityksen tai työntekijän kotipaikka on Porin seudulla, on kaasun tankkaaminen kätevää ja nopeaa Envorin kaasutankkausasemalla. Yrityskortilla tehdyistä tankkauksista tulee yksi vain yksi lasku erittelyineen, mikä vähentää työtä kirjanpidossa.

Tiesitkö, että kaasuautolla ajaa yhdellä tankkauksella noin 500 kilometriä, mikä on paljon enemmän kuin useimmilla sähköautoilla! Ja että kaasun vertailuhinta bensiiniin on noin 1,20 euroa litralta.

Envor Porin kaasutankkausaseman löydät osoitteesta Lounatuulentie 2, valtatie 8:n varrelta.
 
Kysy lisää ja tilaa yrityskortti kaasutankkausasemalle, puhelin 03 41 241 tai toimisto@envor.fi.

 

Tältä sivulta löydät kaikki ajankohtaiset uutiset tankkausasemiemme toimintaan liittyen.