Sisältöön »
 

Tankkausaseman toiminta

14.12.2023

Miksi on tärkeää, että biojäte lajitellaan ja kerätään erikseen?

Suomalaisissa kotitalouksissa heitetään vuosittain yli 300 miljoonaa kiloa biojätettä roskiin sekajätteen joukossa.

Lue lisää

08.12.2023

Forssan tankkausaseman huoltokatkos jatkuu

Arvoisa asiakkaamme,
varaosien saatavuusongelmien takia biokaasun tankkausasema on edelleen huollettavana. Tilanne jatkuu toistaiseksi, mutta asiaa työstetään koko ajan. Ilmoitamme heti kun tankkaus onnistuu jälleen normaalisti.

Kiitos kärsivällisyydestänne!

Päivitys 8.12. klo 8.00

Lue lisää

05.12.2023

Forssan tankkausasemalla huoltokatkos

Arvoisa asiakkaamme,
tällä hetkellä asemalta ei pysty tankkaamaan biokaasua. Asemaa korjataan torstaina 7.12.

Pahoittelemme tästä katkoksesta asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa.

Päivitys 5.12. klo 10.25

Lue lisää

29.11.2023

Envor yhteistyöhön Forssan Suuppareitten kanssa

Envor osallistuu lähialueen urheiluseurojen ja liikuntatapahtumien tukemiseen, mikä mahdollistaa kyseisten lajien harrastamisen paikkakunnalla ja huipulle pyrkivien nuorten osalta kannustavan pelaajapolun jopa omassa kotikaupungissaan.

Lue lisää

28.11.2023

Forssan tankkausasemalta saa taas biokaasua

Arvoisa asiakkaamme,
biokaasun tankkaus onnistuu jälleen. Tällä hetkellä tehdään kuitenkin yhdellä kompressorilla, joten saatavuus on toistaiseksi rajoitettu. Tervetuloa! (päivitys 28.11. klo 14.00)

Lue lisää

27.11.2023

Forssan tankkausasemalla huoltokatkos - vikaa selvitetään

Arvoisa asiakkaamme, biokaasun tankkausasema Forssassa on tällä hetkellä suljettu. Vikaa selvitetään ja ilmoitamme heti kun pääsette jälleen tankkaamaan. (päivitetty 27.11. klo 13.30)

Lue lisää

13.11.2023

Biokaasun tankkausasemat ovat siirtyneet Nevelille ja myös laskutus 01.01.2024 alkaen

Arvoisa asiakkaamme,
EG Biogas Station on siirtynyt Nevel Oy:n omistukseen lokakuussa 2023.

Biokaasutankkauksien laskutus siirtyy Nevelin hoidettavaksi 01.01.2024 alkaen. Mahdolliset nykyiset alennuksenne eivät enää silloin ole voimassa.

Lue lisää

10.11.2023

Mitä vastuulliset hankinnat ja yhteistyökumppanit tarkoittavat meille?

Vastuullisuus on monessa onnistumisen summa. Vastuullinen hankinta ja yhteistyökumppaneiden valinta ovat tärkeitä osia Envorin vastuullisuutta ja liiketoimintaa. Näemme, että vastuullisuus hankinnoissa saa aikaan positiivisia vaikutuksia yhteiskunnassa ja ympäristössä

Lue lisää

31.10.2023

Tankkausasemat ovat siirtyneet Nevel Oy:n omistukseen

Nevel vastaa lokakuusta 2023 alkaen tankkausasemien toiminnasta ja hinnoittelusta. Avustamme mielellämme pitkäaikaisia tankkausasiakkaita siirtymävaiheen käytännöissä.

Lue lisää

31.10.2023

Uudenmaan alueen myyntipäällikkö Petri Niemi esittäytyy

Asiakkaiden tarpeet ovat moninaisia ja vaihtelevat liiketoiminnasta, prosesseista, laatu- ja tehokkuusratkaisusta sekä turvallisuus- ja vastuullisuustavoitteista riippuen. Asiakkaat tuntevat parhaiten omat toimintonsa, mutta tarvitsevat meiltä kiertotalouden asiantuntemusta juuri niiden asioiden kehittämiseen.

Lue lisää

24.10.2023

Vastuullisuus on monessa onnistumisen summa: Vastuuta ihmisistä ja monimuotoisuudesta

Yrityksen vastuu henkilöstöstä voidaan tiivistää neljään pääalueeseen: työntekijöiden hyvinvointiin, työolojen turvallisuuteen, osaamisen kehittämiseen ja tasa-arvoon sekä monimuotoisuuteen. Näiden lisäksi tärkeitä teemoja ovat viestintä, avoimuus ja työntekijöiden osallistaminen päätöksentekoon.

Lue lisää

19.10.2023

Envorin uusi myyntipäällikkö Janne Järvinen esittäytyy

Morjens! Olen Janne Järvinen, Envorin myyntitiimin uusin vahvistus. Aloitin myyntipäällikkönä Tampereen ja Pirkanmaan alueella kuukausi sitten.

Lue lisää

13.10.2023

Vastuullisuus on monessa onnistumisen summa: Ympäristövastuuta ja kestävää kehitystä

Yrityksen ympäristövastuu on keskeinen osa vastuullisen liiketoiminnan kokonaisuutta. Se tarkoittaa, että pyrimme minimoimaan haitallisiset ympäristövaikutukset ja edistämme kestävää kehitystä.

Lue lisää

16.08.2023

Syksy on parasta aikaa tehdä istutuksia puutarhassa – korkealaatuinen puutarhamulta syntyy biokaasutuotannon sivutuotteena

Envorin biokaasutuotannon sivutuotteena syntyy mädätysjäännöstä, josta jalostetaan maanparannusainetta ja kompostimultaa. Envorin Garden-istutusmulta on kuohkeaa ja kevyttä multaa, joka on suunniteltu erityisesti istutuksille.

Lue lisää

23.02.2023

Resilienssi – mikä ihana hyvä syy valita kumppani

Resilienssin kysyntä on noussut esille lähivuosien kriisien eli koronapandemian ja Ukrainan sodan myötä. Yritysten kyvykkyyttä sopeutua jatkuvasti muuttuvaan toimintaympäristöön pidetään nyt elinvoimaisuuden mittarina.

Lue lisää

19.01.2023

Haemme Uudellemaalle myyntipäällikköä, jolla on hanakka missio

Me etsimme nälkäistä ja motivoitunutta myyntipäällikköä, joka haluaa auttaa asiakkaita toimimaan vastuullisesti ja löytää uusia ratkaisuja aitoon kiertotalouteen. Toimialueenasi on Uusimaa ja olet ratkaiseva palanen Envorin myyntitiimissä.

Lue lisää

Arkisto

 

Tältä sivulta löydät kaikki ajankohtaiset uutiset tankkausasemiemme toimintaan liittyen.