Sisältöön »
Envor Group Oy
 
 

Biokaasu on tulevaisuuden uusiutuva energia

Energian tuotanto ja kulutus synnyttävät yli 70 prosenttia kaikista maapallomme hiilidioksidipäästöistä. Jotta voimme ehkäistä ilmastonmuutosta ja muita fossiilisten polttoaineiden käytöstä syntyviä ympäristöhaittoja, tarvitsemme ympäristöystävällisempiä energialähteitä ja ratkaisuja. Biokaasu on tulevaisuuden uusiutuva energia. 

Biokaasu on loistava vaihtoehto paitsi fossiilisille polttoaineille, mutta myös muille uusiutuville energiamuodoille. Aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan verrattuna biokaasun tuotanto ei ole riippuvaista vaihtuvista sääolosuhteista, vaan tuotanto on tasaista ja jatkuvaa. Ja mikä parasta, biokaasua voidaan myös säilöä myöhempää käyttöä varten!  

Biokaasun etuna on myös sen monipuolisuus, sillä sitä voidaan käyttää teollisuudessa, lämmön- ja sähköntuotannossa ja liikenteen polttoaineena. Lisäksi sivutuotteena syntyvä mädätysjäännös voidaan hyödyntää maanparannusaineena.

Envor Group Oy on ollut edelläkävijänä tekemässä biojätteestä kotimaista uusiutuvaa energiaa jo vuodesta 2009. Syksyllä 2023 solmittuun liiketoimintakauppaan asti, jolloin Nevel Oy osti Envorin biokaasuliiketoiminnan, olimme myös Suomen suurin yksityinen biokaasualan toimija Suomessa. Nevelin ostettua Envorin biokaasuliiketoiminnan Forssassa ja Porissa asiantuntijamme kehittävät edelleen myös uutta teknologiaa ja osaamista biokaasun tuotannon tehostamiseksi.

 
 
 

OTA YHTEYTTÄ! 

 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

(03) 41 241
toimisto@envor.fi

nosto-tilaa-tai-pyyda-tarjous.jpg

 

VOISIT OLLA KIINNOSTUNUT MYÖS NÄISTÄ PALVELUISTAMME