Sisältöön »
Envor Group Oy
 

Johtava biokaasuteknologian asiantuntija Suomessa

Envor Group oli vuoden 2023 syksyn liiketoimintakauppaan saakka suurin yksityinen biokaasualan toimija ja johtava biokaasuteknologian asiantuntija Suomessa. Omaamme pitkän kokemuksen alalta, sillä tuotimme biojätteestä energiaa 14 vuoden ajan.

Alan edelläkävijänä kehitämme ja innovoimme edelleen uutta teknologiaa. Kotimaisen ja vastuullisen energian puolestapuhujina tarjoamme osaamisemme mielellämme myös teidän käyttöönne. 

Asiantuntijoiltamme löytyy kattava osaaminen biokaasulaitosten suunnittelusta, rakennuttamisesta sekä operoinnista. Voimme siis pystyttää täysin valmiin biokaasulaitoksen avaimet käteen -periaatteella. Halutessasi voit jättää myös laitoksen ylläpidon, prosessien hoitamisen, kunnossapidon ja huoltotyöt osaavan henkilökuntamme vastuulle. Olemmekin erinomainen kumppani esimerkiksi kunnallisille jätevesilaitoksille, jotka haluavat perustaa biokaasulaitoksen, mutta jotka eivät halua vastata sen operoinnista itse. Olemme erikoistuneet teollisuuspainotteisiin biokaasulaitoksiin, mutta tarjoamme suunnittelu-, rakennuttamis- ja operointipalveluja kaikille toimijoille.

Kiinnitämme biokaasulaitoksen suunnittelussa erityisen suurta huomiota ympäristön suojeluun. Minimoimme laitoksen rakennusaikaiset ympäristövaikutukset ja rajaamme tuotannon ympäristövaikutuksia käyttäen uusinta tekniikkaa.

 
 
 

OTA YHTEYTTÄ! 

 

juha-karjalainen-2.jpg

Juha Karjalainen
Laitossuunnittelija
+358 46 920 0144
juha.karjalainen@envor.fi


santeri-laine.jpg

Santeri Laine
Liiketoimintajohtaja
+358 50 407 8100
santeri.laine@envor.fi

mika-laine.jpg

Mika Laine
Vanhempi neuvonantaja
+358 50 556 6786
mika.laine@envor.fi

 

VOISIT OLLA KIINNOSTUNUT MYÖS NÄISTÄ PALVELUISTAMME