Sisältöön »
Envor Group Oy
 

Jätehuolto- ja kierrätyspalvelut yrityksille ja kotitalouksille

Kierrättäminen ja maapallosta huolehtiminen on meidän kaikkien yhteinen asia – niin kotitalouksien kuin yritystenkin. Raaka-aineiden ja materiaalien saaminen takaisin kiertoon edellyttää aktiivista jätteiden lajittelua, mutta myös hyvin organisoitua jätehuoltoa aina keräyksestä käsittelyyn asti. Toimivan jätehuollon avulla huolehdit myös siitä, elin- ja toimintaympäristömme pysyvät siisteinä ja viihtyisinä. Siksi me Envorilla tarjoamme laajat jätehuolto- ja kierrätyspalvelut yrityksille ja kotitalouksille asiakaslähtöisesti.

Jätehuoltoa säätelevät myös erilaiset tavoitteet, säädökset ja vaatimukset, jotka muuttuvat jatkuvasti. Sinun ei kuitenkaan tarvitse pysyä näistä selvillä, sillä asiakkaanamme saat käyttöösi myös asiantuntijoidemme tietotaidon ja osaamisen. Yhdessä voimme varmistaa, että jätehuoltosi on järjestetty paitsi säädösten edellyttämällä tavalla, mutta myös taloudellisesti. Panostamalla kierrättäämiseen luomme myös tuhansia uusia työpaikkoja materiaalin käsittelyn, tuotesuunnittelun, teknologian ja niihin liittyvien palvelujen pariin. Toimivasta jätehuollosta ja kierrättämisestä hyötyvät siis kaikki. 

Me tuotamme jätehuollon ja kiertotalouden palveluja, jotta sinä voit elää, yrittää ja toimia vastuullisesti, kustannustehokkaasti ja siistissä ympäristössä.

Yrityksille palveluja laajasti Etelä-Suomen alueella 

Tarjoamme kokonaisvaltaisia jätehuollon palveluja yrityksille seuraavilla paikkakunnilla: Akaa, Espoo, Forssa, Hattula, Hausjärvi, Huittinen, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Kangasala, Karkkila, Koski TL, Kotka, Kouvola, Lempäälä, Lohja, Loimaa, Loppi, Marttila, Nokia, Nummela, Pirkkala, Pori, Riihimäki, Salo, Sastamala, Somero, Tammela, Tampere, Urjala, Ypäjä, Valkeakoski, Vantaa ja Vihti.

Kotitalouksien jätehuoltopalvelut Loimi-Hämeen kuntien alueella ja Somerolla

Tarjoamme jätehuoltopalveluja ja hoidamme kotitalouksien jäteastioiden tyhjennykset Forssassa, Jokioisilla, Humppilassa, Tammelassa ja Ypäjällä sekä Somerolla.

 
 
 

Ota yhteyttä

 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

(03) 41 241
toimisto@envor.fi

nosto-tilaa-tai-pyyda-tarjous.jpg

Yritysmyynti

Yritysmyynti

(03) 41 241 
myynti@envor.fi

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä: