Sisältöön »
Envor Group Oy
 

Jäteastiat ja keräysvälineet ovat väylä onnistuneeseen kierrätykseen 

Oikein mitoitetut jäteastiat sekä jäteastioiden tyhjennysvälit ovat avain onnistuneeseen jätehuoltoon. Laadukkaat kestävät jäteastiat ja keräysvälineet ovat väylä onnistuneesen kierrtätykseen, jonka seurauksena maapallo ja luonto ei kuormitu niin kovalla vauhdilla. Halutessasi voit ostaa keräysastian omaksi tai vuokrata sen meiltä. Autamme sinulle sopivan jätteenkeräysastian valinnassa. Voit noutaa astian meiltä tai me toimitamme sen sinulle maksua vastaan.

Jäteastiat

Valikoimastamme löydät erikokoiset jäteastiat ulkokäyttöön ja katoksiin aina 140 litrasta 660 litraan asti. Käytännölliset ja tyylikkäät keräysastiat pitävät pihapiirisi tyylikkäinä ja helpottavat myös lajittelua.

 

lassila-tikanoja-jakki-jateastia-140l-tummanharmaa-v120140an1889841910.jpg

Jäteastia 140L

lassila-tikanoja-jakki-jateastia-240l-tummanharmaa-v120240an1682032032.jpg

Jäteastia 240L

lassila-tikanoja-jakki-jateastia-360l-tummanharmaa-v120360an1498387396.jpg

Jäteastia 360L

lassila-tikanoja-jakki-jateastia-660l-tummanharmaa-v120660an107152541.jpg

Jäteastia 660L

 

Puristimet ja paalaimet 

Löydät valikoimastamme tehokkaita ja kovaa käyttöä kestäviä paalaimia pahvin ja muovien lajitteluun niiden syntypaikalla sekä kompakteja tilaa säästäviä puristimia sekajätteelle, biojätteelle, muoville, pahville, kartongille ja energiajätteelle. 

Kombikontit 

Kombi-kontit ovat tilavia ja helppokäyttöisiä jätesäiliöitä, jotka voidaan tyhjentää sekä etu- että takalastaajalla. Helpon tyhjennettävyyden ansiosta ne voidaan sijoittaa myös ahtaampiin tiloihin. 

Suursäkit

Suursäkit soveltuvat eri materiaalien, kuten kivi- ja maa-ainesten, halkojen, rakennusjätteiden, lannoitteiden ja rehun kuljetukseen sekä varastointiin. Joustavan muotonsa ansiosta suursäkki on hyvä vaihtoehto esimerkiksi remonttijätteiden keräämiseen ja poisvientiin. Suursäkki mahtuu hyvin ahtaisiin paikkoihin ja siksi se on roskalavaa helpompi sijoittaa suoraan työpisteen viereen. Valikoimistamme löydät myös kierrätetyt suursäkit uusiokäyttöön.

Suursäkkejä myydään 5kpl erissä. Säkin nouto ja kuljetus on 35 euroa.

Kuormalavat

Kuormalavat ovat tavarankuljetuksessa, varastoinnissa ja lajittelussa käytettyjä määrämittaisia lavoja. Vakiomuotoiset kuormalavat helpottavat ja nopeuttavat kuorman lastausta, purkua sekä käsittelyä varastossa. Meiltä saat edullisesti kierrätettyjä FIN- ja EUR -lavoja. Ennen asiakkaalle toimitusta tarkastamme aina ensin lavojen kunnon, jotta ne ovat ehjiä ja toimivia haluttuun tarkoitukseen. 

Kuormalavojen hinnat: FIN-lavat 7,90€/kpl, EUR -lavat 6,90€/kpl. 

Lavakaulukset

Kun kuormalava sellaisenaan ei riitä, voidaan rahdin kuljettamisessa hyödyntää myös lavakauluksia. Lavakaulus on kuormalavan päälle kiinnitettävä reunus, joka suojaa tavaroita kuljetuksessa ja varastoinnissa. Lavakaulus myös estää pienten ja irtonaisten tuotteiden putoamisen lavalta. Lavakaulukset sopivat myös kasvulaatikoiksi puutarhaan. Tarjoamme myös kierrätettyjä lavakauluksia puutarhakäyttöön.

Lavakaulusten hinta on 10-15 €/kpl. 

Vaihto- ja roskalavat 

Vuokraamme eri kokoisia vaihtolavoja sekä myös kannellisia versioita. Vaihto- ja roskalavat soveltuvat esimerkiksi rakennustyömaille, teollisuuskiinteistöihin, remontteihin ja pihasiivouksiin. 

Lue lisää vaihto- ja roskalavoista tästä! 

Biolavat 

Biojätteiden sekä -lietteiden kuljetuksiin tarkoitettuja nestetiiviitä kannellisia vaihtolavoja löytyy valikoimasta niin sähkö- kuin käsikäyttöisellä kannella.

Muut astiat

  • Säkkitelineet (tuotantotiloihin) 
  • Lajitteluastiat (toimistoihin yms.)
  • Pienroskikset

Asiantuntijamme auttavat sinua parhaan ratkaisun etsimisessä. Kysy lisää, tee tilaus tai pyydä tarjouspyyntö. 

 
 
 

OTA YHTEYTTÄ! 

 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

(03) 41 241
toimisto@envor.fi

nosto-tilaa-tai-pyyda-tarjous.jpg

Yritysmyynti

Yritysmyynti

(03) 41 241 
myynti@envor.fi

 

VOISIT OLLA KIINNOSTUNUT MYÖS NÄISTÄ PALVELUISTAMME