Sisältöön »
Envor Group Oy
 

Muovit tehokkaasti kiertoon ja uusiokäyttöön

Muovista puhutaan paljon, eikä ihme. Luontoon ja valtameriin päätyessään muovi on huono materiaali, joka vahingoittaa maapalloamme. Oikein lajiteltuna ja käsiteltynä muovi on kuitenkin loistava materiaali, jonka avulla esimerkiksi elintarvikkeet säilyvät paremmin. Muovilla on myös hyvä hyötykäyttöasteja ja siksi onkin tärkeää, että erilaiset muovista valmistetut pakkaukset ja muut hyödykkeet lajitellaan ja kierrätetään mahdollisimman tehokkaasti. 


EU:n tavoitteena on, että vuonna 2025 puolet muovipakkauksista saadaan kierrätettyä. Tavoite on kova, mutta ei mahdoton. Sen saavuttaminen edellyttää kuitenkin, että yhä useammat kotitaloudet ja yritykset ryhtyvät lajittelemaan pakkausmuoveja. Jotta tavoitteessa onnistutaan, muovin lajittelusta on tehtävä mahdollisimman helppoa. Me Envorilla olemme sitoutuneet muovien kierrätyksen edistämiseen ja aloitimmekin ensimmäisenä kotitalouksien muovien erilliskeräyksen toimialueellamme. 

Sinä lajittelet, me käsittelemme

Otamme vastaan eri muovilaatuja. Muoveja käsittelemme usealla eri menetelmällä, jotta ne saataisiin mahdollisimman täydellisesti kierrätettyä materiaalina. Etsimme jatkuvasti uusia käyttökohteita kierrätysmuoveille. Muovien käsittelyyn meiltä on mahdollista saada tarvittaessa puristimet, paalaimet, lavat, keräysastiat sekä kuljetuspalvelut. Tarjoamme myös lajittelukoulutusta muovien lajitteluun.

PE-LD MUOVIKALVOT

Kirkas
Otamme vastaan kirkkaat PE-LD muovikalvot, joita käytetään usein pakkausmuovikalvoissa. PE-LD:n tunnistat kierrätysmerkistä 04. Kirkas PE-LD muovi ei saa sisältää epäpuhtauksia tai värillisiä/printattuja muoveja. Puhtaista kuormista maksamme hyvityksen päivän hinnan mukaan.

Värillinen
Värillinen PE-LD muovikalvo voi olla esimerkiksi eristysvillapaalin muovikalvo. Muovin pitää olla puhdasta ja kuivaa. Muovissa ei saa olla tarroja ym. epäpuhtauksia.

ABS-muovit

Monitorimuovit
TV-muovikuoret

 
 
 

OTA YHTEYTTÄ!

 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

(03) 41 241
toimisto@envor.fi

nosto-tilaa-tai-pyyda-tarjous.jpg

Yritysmyynti

Yritysmyynti

(03) 41 241 
myynti@envor.fi

 

VOISIT OLLA KIINNOSTUNUT MYÖS NÄISTÄ PALVELUISTAMME: