Sisältöön »
Envor Group Oy
 

Tietosuojamateriaalien hävittäminen turvallisesti

Sanotaan, että tieto on valtaa. Vääriin käsiin päätyessään tieto saattaa kuitenkin olla erittäin haitallista - niin yksityishenkilöille kuin yrityksille. Digitaalisuuden ja tiedon määrän lisääntyessä onkin entistä tärkeämpää huolehtia siitä, että arkaluontoiset dokumentit tai muut materiaalit säilytetään ja hävitetään luotettavasti.

Toimitamme yritysten ja yhdistysten luottamuksellista ja salassa pidettävät tietoturvamateriaalit hävitettäväksi asianmukaisesti. Keräämämme tietosuojamateriaali tuhotaan DIN 66399 luokka P3 mukaisesti.

Palvelumme kattaa paperit, ser-materiaalit ja arkistojen hävitykset. Tietosuojamateriaalin keräys voidaan sisällyttää osaksi asiakkaan kokonaisvaltaista jätehuoltoa tai se voidaan tarjota erikseen. Voimme hoitaa projektiluontoisesti myös isompia hävityseriä ja arkistonsiivouksia. 

Vuokraamme asiakkaalle lukittavan tietosuojasäiliön, johon tuhottava materiaali kerätään. Kun tietosuojasäiliö on täynnä, se noudetaan ja vaihdetaan tyhjään säiliöön. Tietosuoja-astioita on mahdollista vuokrata jatkuvaan tai lyhempiaikaiseen käyttöön, esimerkiksi arkistotyhjennysten yhteydessä.

 
 

OTA YHTEYTTÄ! 

 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

(03) 41 241
toimisto@envor.fi

nosto-tilaa-tai-pyyda-tarjous.jpg

Yritysmyynti

Yritysmyynti

(03) 41 241 
myynti@envor.fi

 

VOISIT OLLA KIINNOSTUNUT MYÖS NÄISTÄ PALVELUISTAMME