Sisältöön »
Envor Group Oy
 
 

Puutarhamultaa ja kuorikatetetta pihalle ja puutarhaan

Valmistamme kompostista korkealaatuista multaa, jonka rakenne ja ravinnepitoisuus on suunniteltu erityisesti pihaan ja puutarhaan sopivaksi. Multatuotteemme ovat valmiita käytettäväksi ilman lisälannoitusta tai kalkitusta erityyppisille hyöty- ja koristekasveille sekä nurmikoille. Meillä on myynnissä puutarhamultaa ja kuorikatetta pihalle ja puutarhaan. Isompiin kohteisiin sekoitamme myös asiakkaan toivomusten mukaisia multaseoksia.    


Seuraamme ja parannamme säännöllisesti multamme laatua tekemällä kattavat laatuanalyysit ja kuuntelemalla asiakkaitamme. Voit hakea multatuotteita suoraan meiltä, hoidamme myös lastauksen puolestasi. Halutessasi järjestämme kuljetuksen suoraan haluamaasi kohteeseen. 

Multa- ja kuorikatetuotteemme 

Garden Istutusmulta (kompostimulta) on kevyt ja kuohkea multa, joka on suunniteltu erityisesti istutuksille ja luo kasveille erinomaiset edellytykset menestyä. 

>> Katso tästä Garden istutusmulta tuoteseloste

Garden Männynkuorikate on laadukas karkea kuorikate pihapuutarhoihin ja maisemointiin. 

Tule hakemaan tai tilaa suoraan kohteeseen 

Lastaukset arkisin klo 8-15. Maksut ennen lastausta Envorin toimistolle maksukortilla. Suosittelememe tilaamaan isommat erät ennakkoon asiakaspalvelustamme. 

 
 
 

OTA YHTEYTTÄ! 

 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

(03) 41 241
toimisto@envor.fi

nosto-tilaa-tai-pyyda-tarjous.jpg

Yritysmyynti

Yritysmyynti

(03) 41 241 
myynti@envor.fi

 

VOISIT OLLA KIINNOSTUNUT MYÖS NÄISTÄ PALVELUISTAMME