Sisältöön »
Envor Group Oy
 

EG Biogas Station

Biokaasun tankkausasema

Biokaasulla ajaminen on noin 40 % halvempaa kuin bensiinillä ajaminen

EG Biogas Station -tankkausasemalla tankattava biokaasu soveltuu kaikille kaasukäyttöisille ajoneuvoille. Biokaasun raaka-aineet ovat kokonaan kotimaisia ja uusiutuvia. Biokaasu on vähäpäästöinen polttoaine, joka ei sisällä rikkiä tai raskasmetalleja. Biokaasuun vaihtaminen vähentää kasvihuonepäästöjä ja parantaa ilman laatua, sillä biokaasulla ajettaessa ei synny lainkaan pienhiukkasia. Envorin tuottama biokaasu on myös paikallista energiaa.

Biojätteestä polttoaineeksi

Tankkausasemalla tankattava biokaasu valmistetaan Envor Biotechin biokaasulaitoksella. Kaasun raaka-aineita ovat puhdistamolietteet sekä kaupan ja elintarviketeollisuuden biojätteet. Mädätysprosessissa syntyvä 65% metaanikaasu puhdistetaan laitoksella membraani-kalvosuodatustekniikalla. Suodatusprosessissa biokaasusta suodatetaan epäpuhtaudet kuten rikkivety, ammoniakki sekä muut yhdisteet. Puhdistuksen tuloksena n. 98% metaani johdetaan kaasuputkella tankkausasemalle, jossa se paineistetaan 250 bar ja varastoidaan säiliöihin.

EG Biogas Station

EG Biogas Station sijaitsee Voimalankadulla aivan Envorin toimiston vieressä. Asemalla on fast-fill -järjestelmä, jolloin tankkaus tapahtuu suoraan korkeapaineisista varastosäiliöistä jolloin tankkaustapahtuma kestää suunnilleen saman kuin polttonestetankin täyttö. EG Biogas Station sijaitsee osoitteessa Voimalankatu 56, aivan Envorin toimiston vieressä.

Asemalla on lämpötilakompensointi 200 bar 15 °C lämpötilassa. Täyttöliitintyyppi jakeluasemalla on mallia NGV1, joka on yleisin tyyppi Euroopassa.

Biokaasun pakkaaminen konttiin

Meillä onnistuu myös puhdistetun biokaasun pakkaaminen konttiin, jonka avulla biokaasua voidaan siirtää teollisuuden käyttöön tai sitten tankkausasemille polttoaineeksi. KYSY LISÄÄ MYYNNILTÄMME!

 
 

OTA YHTEYTTÄ! 

 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

(03) 41 241
toimisto@envor.fi

Yritysmyynti

Yritysmyynti

(03) 41 241 
myynti@envor.fi

 

VOISIT OLLA KIINNOSTUNUT MYÖS NÄISTÄ PALVELUISTAMME