Sisältöön »
Envor Group Oy
 

Kierrätys on vastuullisuutta 

Vastuullisuus on nykypäivänä yhä tärkeämpi arvo monille kuluttajille sekä yrityksille on, eikä ihme. Huoli maapallomme kantokyvyn riittävyydestä on ajankohtaisempi kuin koskaan. Kierrätys on vastuullisuutta ja liiketoiminnassa vastuullisuus on jo nyt selkeä kilpailuetu ja tulevaisuudessa sen merkitys tulee korostumaan entisestään. Näkyvissä on jo merkkejä siitä, että lähitulevaisuudessa esimerkiksi kilpailutuksia ja rahoituspäätöksiä tehdessä tarkastellaan myös yrityksen kykyä toimia vastuullisesti.

Kierrättäminen ja raaka-aineiden uusiokäyttö ovat tärkeä osa sekä ympäristövastuuta, mutta myös taloudellista vastuullisuutta. Kun jätteet eivät ole enää jätteitä, vaan arvokkaita raaka-aineita, niitä lajittelemalla ja kierrättämällä on mahdollista saada aikaan myös taloudellista säästöä. Mutta miten kierrättämisestä tehdään osa arkea? Vastaus on oikea kumppani, joka huolehtii siitä, että jätteiden lajittelu on helppoa.

Me Envorilla olemme kierrätyksen edelläkävijöitä ja autamme yrityksiä ja taloyhtiöitä jätehuollon järjestämisessä. Kun käytössä on oikeanlainen ja hyvin sijoitettu keräyskalusto, kierrättämisestä tulee vaivatonta ja säännöllistä. Siisti pihapiiri antaa myös hyvän vaikutelman ja lisää viihtyisyyttä. Envorin asiantuntijoiden avulla saadaan lajiteltua myös sellaiset jätejakeet, joiden kierrättämistä ei ole aiemmin osattu edes ajatella. Kun jätehuollon piirissä olevat ihmiset myös koulutetaan lajittelemaan, saadaan kierrätyksestä mahdollisimman sujuvaa ja tehokasta.

Kierrätyspalveluja yrityksille monipuolisesti Etelä-Suomen alueella 

Tarjoamme kokonaisvaltaisia jätehuollon palveluja yrityksille seuraavilla paikkakunnilla: Akaa, Espoo, Forssa, Hattula, Hausjärvi, Huittinen, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Kangasala, Karkkila, Koski TL, Kotka, Kouvola, Lempäälä, Lohja, Loimaa, Loppi, Marttila, Nokia, Nummela, Pirkkala, Pori, Riihimäki, Salo, Sastamala, Somero, Tammela, Tampere, Turku, Urjala, Ypäjä, Valkeakoski, Vantaa ja Vihti.

Jalostamme itse raaka-aineiksi seuraavanlaisia jätteitä : 

  • Puu
  • Bio
  • Pahvi
  • Paperi
  • Muovi
  • Lasi
 
 

Ota yhteyttä

 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

(03) 41 241
toimisto@envor.fi

nosto-tilaa-tai-pyyda-tarjous.jpg

Yritysmyynti

Yritysmyynti

(03) 41 241
myynti@envor.fi

 

VOISIT OLLA KIINNOSTUNUT MYÖS NÄISTÄ PALVELUISTAMME